Gk hiç yapamadım. Zaten sayisalci olduğum için temelim de yoktu üstün körü çalıştım yetmedi ben de düz memurluk istiyordum ama atama puanlarına baktım en az 85 ile kapatmış
İki yıl önce annemi kaybettim evdeyim sürekli bir sosyal hayat Yok evle ben ilgileniyorum vaktim pek yok olsa da dört duvar insanın enerjisini bitiriyor ders çalışmak istemiyor insan güya onca seneden sonra okudum bir şey olur diye evdeyim sadece evde nolacagim belli değil
Vay kader arkadaşım benim, bende 3 sene önce annemi kaybettim. Allah rahmet eylesin. Evde olmana gelince, senden başka evde duracak kimse yok mu? Bütün işler senin sırtında mı? Kendine ayırdığın vakit 0. Bunu yükseltmenin bir yolu yok mu?
Teşekkür ederim sana da Allah rahmet etsin. Var abiler yardım ediyor ama sorumluluk bende bunu da geçtim sürekli evde olmak sosyallik beni bunalıma sokuyor vakit olsa da yapmaya hevesim olmuyor yaş kemale ermiş
Yaşın kaç? Kemale ermiş falan diyorsun? Sosyal hayatı yaratmak senin elinde. Anlıyorum, annenin vefatını henüz kabul etmemiş zihnin. Ama şöyle düşün, annen yaşasaydı senin sosyalleşmeni ister ve desteklerdi. Sende ona göre biraz kafanı yorsan belki, istediğin şeyler gerçekleşir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk sınava göre zordu
Daha zordu değil mi
Tabiiki de
Nasıl geçti senin ki
Ortalama, idare eder. 70 alsam kafi
Bölümün ne ki
Tarih
70 puan ile almıyorlar ki en az 85. Benim çok kötüydü anca 60 gelir ve kpss den başka carem de yok yine evde kaldım 😔
Bebeğim ben tarihten tercih yapmayacağım ki normal memuriyet tercihi yapacağım. Eğitim bilimlerine girmedim ben. Sınavın neden kötü geçti senin?
Gk hiç yapamadım. Zaten sayisalci olduğum için temelim de yoktu üstün körü çalıştım yetmedi ben de düz memurluk istiyordum ama atama puanlarına baktım en az 85 ile kapatmış
Düşer o puanlar rahat ol. Bende hiç matematik yapamadım 😅😅 sıfır matematik jaja 😅
Benim en fazla 60 gelir el ele el yüze zaten çok sıkıntım var iki yıldır evdeyim bugün de bir kez hayal kırıklığı yaşadım
Heyecan mı yapıyorsun? Ya da evde problem mi yaşıyorsun? Anlatmak istersen dinlerim
İki yıl önce annemi kaybettim evdeyim sürekli bir sosyal hayat Yok evle ben ilgileniyorum vaktim pek yok olsa da dört duvar insanın enerjisini bitiriyor ders çalışmak istemiyor insan güya onca seneden sonra okudum bir şey olur diye evdeyim sadece evde nolacagim belli değil
Vay kader arkadaşım benim, bende 3 sene önce annemi kaybettim. Allah rahmet eylesin. Evde olmana gelince, senden başka evde duracak kimse yok mu? Bütün işler senin sırtında mı? Kendine ayırdığın vakit 0. Bunu yükseltmenin bir yolu yok mu?
Teşekkür ederim sana da Allah rahmet etsin. Var abiler yardım ediyor ama sorumluluk bende bunu da geçtim sürekli evde olmak sosyallik beni bunalıma sokuyor vakit olsa da yapmaya hevesim olmuyor yaş kemale ermiş
Yaşın kaç? Kemale ermiş falan diyorsun? Sosyal hayatı yaratmak senin elinde. Anlıyorum, annenin vefatını henüz kabul etmemiş zihnin. Ama şöyle düşün, annen yaşasaydı senin sosyalleşmeni ister ve desteklerdi. Sende ona göre biraz kafanı yorsan belki, istediğin şeyler gerçekleşir
Sosyalleserek bir şey Yok ki yaşadığım yerde anca iş ortamı o da yok
Nerede yaşıyorsun?
İstersen yarın konuşalım
Sen nasıl istersen 🙂🙂 ben buralardayım. Kendine iyi bak, iyi geceler
İlk oturum gk zordu.
Herkes öyle diyor
Hard core extreme
Anlamadım
Bunu anlamadıysan sınava girme zaten
Sınav ingilizce mi
Olsun anlaman gerekir
Anlamam gerekir ya da gerekmez o ayrı mevzu kpss ile nasıl bagdastirdin tamemen Türkçe ve Türk kültürü olan bir sinavda
Berbat