Orjinalleri almis basini gitmis fotokopi gozumu agritiyor bende 2. 3. Ele bakiyorum
Cozulenlerin uzerinden gidiyorum.
Cozulenlerin uzerinden gidiyorum.
Çevrende sınava girip kazanan birisi var mı okula gitmiş varsa onun kitapları vardır istesen yani akrabada arkadaşta felan zaten kullanmaz ben de alacaktım açık lise mezunu olduğum için nasıl kitaplar almam gerektiğini bilmediğim için arkadaşa sordum o da alma ben de var ben vereyim dedi bazılarını çözdüm bazılarını hiç cozmedim dedi sağolsun kitaplarının hepsini verdi benim içim rahat etmedi ben de 200 TL verdim arkadasima istemedi ama okula gidecek üniversiteye okulda lazım olur destek olayım ben de ona diye hem bazı kitaplarını hiç cozmemis bazılarını da az çözmüş hiç para vermeseydim içim rahat etmezdi o da para istemedi öyle bedava vermek istedi benim yaralanmam için ama olsun o da bir sürü para vermiştir o kitaplara ihtiyaçlarını felan alır diye öyle düşündüm o beni kitaplarını vererek sevindirdi sağolsun ben de onu sevindirmek istedim yani birbirimize destek olduk işte
Ne saçma bir soru. Bu hayatta geçinemeyen, zorda olan ezik mi olacak? Rica ediyorum bırakın şu popüler kültürün peşini! Herkes cebinde son model telefonla gezmek zorunda değil, herkes sıfır eşyalar kullanmak zorunda da değil... Neyin düşüncesi bu? Belki de o ikinci el kitapların seni zengin yapacak? Belki çok güzel yerlere getirecek ve "iyi ki" diyeceksin. Bilemezsin...
Cevap
16Cevap
Hayır değildir tabi ki
Yanlış anlama böyle durumlarda kardeşlerimiz varsa asgari ücretle geçinen birisi olarak ben almaya razıyım en azından birine faydamız olmuş olur eziklik değil elbette millet kafelere 400 500 harcayacağına senin gibi insanların duasını alsa işleri rast gider özelden yaz kaç para ise ben alcam.
Hayır niye olsun. Bu zamanda her şey için tasarruf. Seni ezikledigini dusunduklerin çok biliyorsa çıkarsın versin parasını da görelim. Takma bunları
Hayır, böyle saçma şeyler de sormayın ya… Bunun için seni ezik görenler varsa da direk hayatından çıkar.
Ya 100 TL ye 4 test kitabı almıştım sıfır gibi oluyorlar genelde sadece 15 sayfası falan çözülmüş oluyor
Değil tabiki, ayrıca 2. El kıyafet alanda çok. Takılma böyle şeylere.
Eziklik değil tam tersine okuma aşkıdır kardeşim 🙏🙏🙏 sana büyük saygı duydum
Hayatım buna eziklik değil aklını kullanmak denir kendine gel
Ne ezikligi olm gurur duy kendinle aferin. Sen de istersen yardimci olmayi da cok isterim
ne alakası var ki , hangisi işine geliyorsa onu al
Niye eziklik olsun? Çalıyor musun sanki! Sormak için sormuşsun.
Niye ayıp olsun işini g9ruyorsa ayıp yok ders konusunda
Değil; ama çözülmüştür onlar. Yani kitapta karalama yapılmıştır.
Nİye ayıp olsunn o kitaplarınnfiyatlarını bu kadar arttıranlar utansın
Ne alakası var, takılmayın bunlara. Kim ne karışır, ne diyebilir ki! Dönsün kendisine baksın!
Hayır neden öyle düşünüyorsun orijinali pahalı geliyorsa ikinci elde alabilirsin ne var bunda.
Ne ezikliği kardeşim ben de ikinci ellerle kazandım sınavı. Anne babamız kolay mı kazanıyor parayı
Değil tabiki önemli olan sana bir şeyler katmasıdır
Yapacak bir şey yok herkes büyütçesine göre hareket edecek ayıp değil sonuçta
Bence cok mantikli bile , niye eziklik olsun
Ne alakası var kime ne ki
Neden eziklik olsun ki, bütce yetmiyosa al
ben sana hiç çözülmemiş 2022 biyoloji satabilirim makul fiyata.
hayir neden eziklik olsun maddiyatla alakali bu
ne alaka ya. al tabi. orjinallerin filan farkı ne
hayir tabiki
Hayır canım niye eziklik olsun amacın okumak
Ne alakasi var? Isini goruyosa bitti gitti
Bir şey olmaz
Ne tür arıyorsun
Hayır. degil tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?