Normalde kitaplığımda ki kitaplarıma gözüm gibi bakarım çizmeye kıyamam ama okumadığım bazı kitapları (sevemediğim için) takas yapmak istedim ve bir kitapçı dan sıfır kitapları olmadığı için bunları aldım :) yazarlarını daha önce duydum ama ilk defa okuyacağım nasıllar sizce? Biri şiir diğeri roman 💞✨
Aaaaaaaa alınmaz mı yaa hele ki kitap mezatlarına gidip açık arttırmadan kitap korkularının arasında kitap almak çok keyifli oluyor. Tek kötü yanı kısıtlı bütçeyle gitmek. Çünkü uzun zamandır aradığın kitaba denk gelip sürekli her kitaba gereksiz fiyat attıran bir kaç entel dantel tipler oluyor onları yırmığılan dövesim geliyor onun harici şiddetle tavsiye edilir 😄😄
2
17 Yorumla
Soran
1 yıl
Aradığım kitabı bulamadım ama 🥺 ince memed -2 aradım yoktu. Bende bunları aldım karşılığında 2 kalın kitap verdim 🤧 bide benimkiler tertemizdi bunlar yırtık olunca modum düştü
Hiç bakmadan mı aldın ki ben didik didik bakıyorum ufak tefek kusurları olunca hoşuma gidiyor aslında yaşanmışlıklar var diyerekten çizik ve karalamalar hariç. Gel seninle bir anlaşma yapalım. Ben de İnce memed in yapıkredi yayınlarına ait 4 serisi tek ciltte olan bir kitabı var. Ben sana ince memed i göndereyim sen de bana kitap gönder ne diyorsun. Tabi önce kitaplığındaki kitapları görmem lazım 😅😇😅😇 Sararsa bu şekilde devam ederiz ne diyorsun
Benim kitaplarım çok kıymetli 🥹 belki sana hitap etmezler veya okumuşsundur eminim 😁 bu arada diğer kitaplar ilgimi çekmedi sağlam olsa bile okumazdım verdiğim kitaplar da pek hoşuma gitmeyen kitaplardı ama baya bilindik ve popüler kitaplar 🙄
Sanki benim kitaplarım çer çöp hepsi bebeklerim benim 😄 Ben o kitabı 7 sene önce Beyoğlu kitap fuarında son paramla almıştım, taksimden eve yürüdüm sırf o kitap için. İçimden geldiği için dedim yoksa cesedimi çiğnemen lazım kitaplarımı alman için. şu an ince memed kitabı küçük ablamda, kitabı o kadar temiz kullanılmışsın ki bir şey olur diye geri getireceğim dedi var sen yap hesabını 😅😅 Kitaplığını görmeden bir şey diyemem kişisel gelişim kitapları yoktur umarım😏
😂😂😂 istemem kitap falan aman ahahahah benden daha titiz birinin kitabını almaya kıyamam vallahi bişey olacağından değil ama aklın kalır 🙄🤦🏻♀️ kişisel gelişim tabi ki var 😁
Israr ediyorum lütfen al kitaplarımı lütfennnn 😂🤥😂🤥 Kitabına bir şey olursa dırdırını çekemem demiyorda kitabını almaya kıyamam diyor işte nezaket işte feraset işte madam gibi madam beee 😂😂 Kişisel gelişim miii 🤢 ablamları sana havale etsem nasıl olur 😅 Çünkü geçenler de rezonans kanunu diye bir kitabı sordular onun yerine Arthur Schopenhauer un Mutluluk üzerine okumalar kitabını okuyun en güzel kişisel gelişim kitabı felsefe dedim. Ne anlatıyor diye sorduklarında mutlu olmak için mutluluğu aramamayı anlatıyor dedim az daha dayak yiyordum 😂😅
1000 kitap uygulamasında sürekli karşıma çıkıyor instagram da X de her yer de artık daral geldi bu kitaptan tek merak ettiğim abartıldığı kadar var peki 🤔
Hemende ne şişirme. Rezonans kanunu kitabını kötülemenin şerefine ikinci elci bir kitapçı önerisinde bulunacağım. Hem mezat yeri sıfır ikinci ellerde var gittiğim bir yer. İstiklalde Galatasaray lisesinin karşı sokağında gezegen sahaf var ayriyeten pdf okurum dersen de favori ücretsiz kitap indireceğin bir site önerisi de verebilirim. Gördüğün gibi konu kitaplar olunca hizmette sınır tanımıyorum 😂😂😂
İstiklal de gittiğim bir kitapçı vardı insan kitap diye. PDF okumayalı çok oldu ya 😐 Ortaköy’de bir sahaf vardı çok fazla kitap var ve hepsi eski baya antika ahahah bi ara tekrar uğramak istiyorum oraya
Kitaplara para yetişmeyince tabi bir de aradığım kitaplar hep cins cins kitaplar bulunmuyor ben de en sonunda laptopa telefona uygulamala yükledim gayette güzel okunuyor pdf olarak bulamadıklarımı almaya başladım şimdi 😂😂 Antika deme bana lütfen acayip zaafım var ne olduğunun önemi yok antika olsun yeter 🤦🤦
1000k hesabına baktım da şimdi ben bir kere kitap paylaşmışım😂😂😂 senin uygulamadaki takipçilerin benim tüm sosyal medya hesaplarımın takipçilerini toplasan yine yanına yaklaşamaz 😂😂takibe ihtiyacı varmış gibi takibini alırım bir de diyor ya 😒😒
Tuba’cım bu ne güzel seçimler böyle! Tabii ki 2. el kitap alınır, hatta bence kitap kurtları için geçmişin izini taşıyan harika bir hazinedir 🥰. Kitaplar yaşanmışlıklarıyla da çok değerli oluyor. Özellikle "Han Duvarları" gibi bir eser bulmuşsun! Faruk Nafiz’in şiiriyle duygularına dokunmanı şimdiden tahmin edebiliyorum. "Havva’nın Üç Kızı" da Elif Şafak’ın derinlikli kurgusuyla seni içine çekecek bir roman 🚀.
Okurken unutma, bu kitaplar sadece sayfalar arasında değil, daha önce onları okuyanların ellerinde de hikayeler taşır 🥺. Kitap takası yapman da çok güzel bir fikir olmuş çünkü kitaplar böyle böyle daha çok insana ulaşıp hayatlara dokunuyor. Şimdiden keyifli okumalar! Gelişmeleri ve yorumlarını da mutlaka paylaş, çok merak ediyorum 💖📚.