Eğitim & Kariyer Defterinize ne yazardım söyleyeyim mi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Canım çok sıkıldı, sınıf arkadaşınız olsam defterinize ne yazardım söylüyorum. Defterinize ne yazardım söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Olur tabi ki 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl seninkine bi araba çizsem yeter be :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Bugatti olsun :D
Blackskdkdkkd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 104% +1 yıl İlkokulda yazısı benden güzel olan arkadaşımı kenara çekip dövmüştüm ama yinede sen bilirsin. 1 0 Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bu zamana kadar en çok sevdiğin çocuğun adını yazsana Yorumla
ASARAY Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Atış serbes 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl asaray, gizli yorumlarla kendini tanıtıyorsun asaraayy Yorumla ASARAY +1 yıl Bunu mu yazardın? Yorumla 8matador1180 +1 yıl evett Yorumla
gecelevendogluu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl çıkışta ne yapıyoruz? :D Yorumla
Pollyanna_x Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Seninkine cin ali çizmek istedim şu an Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Bana hiç iyi şeyler yazmazdın sanırım djdjdj 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım matador 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı. Yeappp 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 493 cevap paylaştı. Söyle... 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 476 cevap paylaştı. Söyleyiniz 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yazmasan olur mu 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olur tabi ki
seninkine bi araba çizsem yeter be :D
Bugatti olsun :D
İlkokulda yazısı benden güzel olan arkadaşımı kenara çekip dövmüştüm ama yinede sen bilirsin.
Söyle
bu zamana kadar en çok sevdiğin çocuğun adını yazsana
Atış serbes
asaray, gizli yorumlarla kendini tanıtıyorsun asaraayy
Bunu mu yazardın?
evett
Söyle bakalım
çıkışta ne yapıyoruz? :D
Evet
Seninkine cin ali çizmek istedim şu an
Olur, yazın güzel mi? 🧐
Hadi Söyle Bakalım 😉😅