Kendine güven. Sen değerli ve yetenekli bir insansın. Kendine olan güvenini asla kaybetme. Hayallerini takip et. Ne yapmaktan hoşlandığını ve ne olmak istediğini bil. Hayallerini takip etmekten korkma. İyi bir insan ol. Başkalarına karşı nazik ve yardımsever ol. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı ol. Hayatta eğlen. Hayatın tadını çıkar. Her anın keyfini çıkar.
Unutma ki her gün, yeni bir başlangıç ve fırsattır. Hayatın tadını çıkar, küçük şeylerin kıymetini bil ve her anın tadını çıkar. Olumlu düşün, mücadeleleri aşabileceğine inan ve kendine güven. İleriye bakarken geçmişi unutma, çünkü dünün hataları, bugünün başarılarını şekillendirir.
Sevdiklerine zaman ayır, onları ne kadar önemsediğini göster. Kendini geliştir, yeni şeyler öğren, hayalini kur ve ona doğru ilerle. Hayatta bazen zor zamanlar olacak, ama unutma ki güçlüsün ve her zorluğun üstesinden gelebilirsin.
En önemlisi, mutlu olmayı hak ediyorsun. Kendine iyi bak, sağlığına özen göster ve yaşamın tadını çıkarmayı unutma.
"Seni çok seviyorum ve bu sevgi sana yeter başka yerlerde aramana gerek yok güzelim. Ayrıca sen çok değerli mükemmel ve harikasın değerini bilmeyen, iş, sevgili, aile üyesi kim varsa kapı dışına at kimseye ihtiyacın yok Allah'a şükür beden ve ruh sağlığın tam olsun yeter. Ayy mıncırcam çok seviyorum seni... " yazardım kendimee 😅🤗🌸💞
Kendini sevmen çok güzel. Biliyorsun ama tekrardan söylemek isterim bu hayatta en değerli varlık sensin kendini sev herkesten daha önce tut kedinini önceliğin sen olsun🤗🌞
Seni çok seviyorum, sakın inandiklarindan vazgeçme, sakın seni kırmasına asla müsade etme, mutlu olmadığın yerde bir an durma, seni sevenleri sev, sana değer verenlerle yola devam et.. Sev çok sev ❤
"Her şey bir gün yoluna girecek dua etmeye devam et yavaş yavaş önüne ne şanslar çıkacak sen bile şaşıracaksın inanmaya devam et kendine güven" bunu yazardım