Bu sene 2. Girişim gelecek seneye kalsam 3. Girişim olcak sizce ne yapmalıyım böyle bir tercih verdim
FIRAT ÜNİVERSİTESİ (ELAZIĞ)/Teknoloji Fakültesi/Adli Bilişim Mühendisliği2. Tercih109510156Bk. 144MUNZUR ÜNİVERSİTESİ (TUNCELİ)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği3. Tercih107690291Bk. 4, 144, 156MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/Bilişim Sistemleri Mühendisliği (M. T. O. K.)4. Tercih107490306Bk. 1MERSİN ÜNİVERSİTESİ/Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu/Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri
FIRAT ÜNİVERSİTESİ (ELAZIĞ)/Teknoloji Fakültesi/Adli Bilişim Mühendisliği2. Tercih109510156Bk. 144MUNZUR ÜNİVERSİTESİ (TUNCELİ)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği3. Tercih107690291Bk. 4, 144, 156MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/Bilişim Sistemleri Mühendisliği (M. T. O. K.)4. Tercih107490306Bk. 1MERSİN ÜNİVERSİTESİ/Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu/Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
3 senede çok zorlanirdin haberin olsun tecrübeyle sabit.
Tecrübe sensin
Bence dene zaten ODTÜ Boğaziçi gibi büyük ünv. dışı tüm unv. eşdeğer bence
Ve Tunceli çok güzeldir.
Benim de kafam da o var biraz ama bazen tereddütte kalıyorum Erzincan Bingöl de tutuyor ama nedense Tunceli daha iyi geliyor. Peki daha önceden Tunceli'yle bir alalan var mı güzel dedin de ondan
Gittim gezdim insanlari ve doğasi çok güzel bir yer küçük ama samimi doğayi da seviyorsan harika biraz alkol ve açıklık fazla ama kimse kimsenin sinirlarini ihlal etmiyor saygı dolu insanlar yaşıyor orada
Ama içmiyorsan Alkol bozmasın seni oralar eger bu tur rahatlik seni rahatsiz edecekse tercih etmemelisin
Valla ben çok şaşırdım 😮 Tunceli gibi doğuda olan bir il alkol fazla olmasına şaşırdım bı de açıklığına ben tam tersi tahmin ediyordum. Yani ben Alkol içmiyorum ve içmeyi de sevmem. Ama pek sanmıyorum beni bu konuda bozacaklarına
Oyle orasi biraz daha rahat bakışlı bu tür şeylere
Umarım dedigin gibi olur hakkinda hayırlısı
İstediğin iyi bir üniversiteye git. Ha ikinci de gitmişsin ha üçüncüde önemi yok