Gerçekten yaptığınız iş normal değil köklü bir üniversite yıllardır adı bilinen bir üniversite gerçekten adını mı değiştirdiniz neden?

#Moldovyapapatya
Gerçekten yaptığınız iş normal değil köklü bir üniversite yıllardır adı bilinen bir üniversite gerçekten adını mı değiştirdiniz neden?

#Moldovyapapatya
Devletin adını, kimliğini degistirseler, hicbirinizden ses çıkmaz. Okulun adı Gazi olsa ne olu, Hacı Bayram Veli olsa ne olur. Egitim seviyesi yerlerde, her hoca kendi ideolojik dusuncesini ogrencilere aşılama derdine düşmüş. Hep yanlış yerlere odaklanıp, yanlış şeyleri sorguluyorsunuz. Yoruma bak, "öğrenciler çok mücadele verdiler değişmemesi için" .. öğrenciler Hacı Bayram Veli olunca okuldan mı atıldılar, yoksa farklı bir sistemmi dikte edildi. Herkes işini yapsın, öğrenci öğrenci gibi davransın, rektör rektör gibi, ogretim görevlisi keza aynı...
Cevap
4Cevap
Kafalarına göre değiştiriyorlar artık her şeyi
2019 dan beri aynı şeyi sorguluyoruz nedeeeennn? Saçma bir durumdu açıkçası, öğrenciler o dönemde çok mücadele de verdi ancak sonuç belli.
Adı neden değişsin ki? Fakültenin adını yazmışlar işte
Üniversite adı değişti
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBV), 18 Mayıs 2018 tarihinde Gazi Üniversitesinden ayrılarak oluşturulan bir ad oldu.
Çok saçma oldu 😃 köklü bir üniversite bunu nasıl yapabiliyor.
Millet detay okumaz bakmaz sen soruyu okumadan detaya bakmasın
Benim ilkokulun adi da Kazim Karabekir'di, onu da ayni bu isimle yapmışlar kepazelik yani.
Milletin ne umrunda ki
Ülkücü ocağıydı Gazi. onu dağıttılar.
Kafalarına göre her yeri değiştirip duruyorlar
Bilmiyorum
Hacı yı ben özel sanıyordum yeni duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?