Moda Tasarımı için bu sene YGS-5 hazırlanıyorum
Burada moda tasarımcı okuyan veya mezun olan var mı?
Burada moda tasarımcı okuyan veya mezun olan var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gaziyi seçersen ankaranın, anadolu üniyi seçersen eskişehirin içinde olucaksın.. eskişehir öğrenci şehri.. ben daha memnun olmayanı görmedim eskişehirden.. ankara dersek bir istanbul değil.. hukuk siyasal olsa bürokrasinin kalbi olduğu için gazi derdim ama bence eskişehir üni senin için daha mantıklı.. bence bir eğitim kadrolarını incelemende de fayda var.. şuan ben yazıyorum ama sadece bir öngörü.. bölümler hakkında fikrim yok.. daha hazırlanma aşamasındasın istanbuldan tercih yapamıyormusun?
istanbulda da ytercih yapabiliyorum da ailemle öyle arastirdik gazi olabilir veya anadolu olabilir diye felan söylendiler .. benim icimde eskişehir var ama eskisehirde akrabalarim yok ankarada tanidigimiz var biraz.. eskisehire bile gitmedim hic :S
şehir dışında okuyacaksan ilk 3 ay o şehirde akraban, tanıdığın olması güzel sonraki 45 ay çile olur ama :).. demedi deme.
öyleee yapcak birsey yok :)) ama bakacaz iste bir sekilde
anadolu tabikideee.. sefil gazi yi ne yapıcaksın? torpilin babası aynı zamanda gazi
sanirim anadolu da okuyorsun ?
Ve şimdi farkettim moda tasarım demişsin.. tasarım fakültesinin sınavına 95 yetenekle girememiştim 55 alan adam girmişti ygs puanım 320 idi. İykide girmemişim gazinin en sefil fakültelerinden biridir tasarım fakültesi. gsf ye gidersin nü çizemezsin. resim-iş e gidersin ders analtılmaz. bunların üstüne birde saçma sapan bir alan içeridinde kendini devlet dairesinde vergi borcu yatırmaya gelmiş gibi hissedersin
hmm tavsiye verdigin icin sagol anadolu üniversitesi yazdim kenara :)
evet moda tasarimi istedim kücüklügümden beri var bende o yetenek ama mecburen olmak zorunda yoksa yurtdısına cikmak zorunda kalicam , kendime olan güvenim var..insallah olur
her ikiside girecegim :)) ben ygs5+yetenek sinava hazirlanicam .. bildiginiz gibi yetenek olmayan moda tasarimcisi olmak isteyenlere sinava girip kazanabilir eşit agırlık bölümünden.. cok titiz dikkatle arastiriyorum .. %50yetenek ile %50 ygs5 ile sinava kazanlari aliyorlar %50 le %50 diger türlü zaten hocalar ögreticekler bizi
inşallah :) mecburen olmak zorunda :)
Cevap
14Cevap
moda tasarımı gibi bir bölümü ne kadar az muhafazakar bir üniversitede okursan senin için o kadar hayırlı olur. gazi anadolu'ya göre çok muhafazakar bir üniversitedir ve bence senin açından yanlış bir tercih.
pekki hangi üniversite tercih etmemi istiyorsun
istanbul'daki üniversiteler hedefin olsun. türkiye'de modanın kalbini başka şehirlerde attıramazsın :)
eh moda tasarimi biliyorum da annem bana ögretti kiyafet dikmeyi herhangi tarz birseyleri olusturmayi bazilari kendim basima ögrendim :) kücüklügümden beri egitim almamis bir çizim yetenegim var kücükten basladim cizime .. istanbuldaki puana göre bakmadim ama bakacagim söyledigin icin tesekkür ederim :) insallah olur ne diyelim :) ama olmak zorunda :)))
her şey inanmakla başlar, sen o puanı tutturacağına inan ve gerisini getir. ve eğer başka şehirlerde olursa üzülme, ama çok alakasız yerlere de gitme. anadolu üniversitesi de yabana atılacak bir yer değil.
biliyorum haklısın :) ama üzülmem saglik olsun derim ama sadece mecburen olmak zorunda ailem bana yardimci oluyor.. hersey kismet diyelim ama ben kendime sadece mecburen yapmak zorundayim olmak zorunda vs vs diyorum .. istanbulda olabilir eskisehir ama ankara konusunda biraz tedirginim
isim açısından gazi ünv.
ama çok sosyal öğrenci kenti istiyorsan anadolu ünv.
çok sosyal bir üniversite durmayi istemiyorum zaten moda tasarimimi tamamlamak icin hangisine gidecegimi arastiriyordum .. Gazi Üniversitesi nasil yer bana aciklyabilir misiniz
anadolu üniversitesi. bildiğim kadarıyla bi kaç firma ile protokolü var anadolunun
gazi üniversitesi eskiden milli görüşün kalesi idi şimdi nasıl bilmem
Yerinde olsaydım Gazi üniversitesini seçerdim...
Reyiz'lere selam söyle gazi'ye gidersen...
Reyiz ?
Ülkücülere...
anadolu
gazi daha iyi anadolu dan
Kayaş üniversitesi.
Gazi.
anadolu
gazi
Anadolu tabiki
anadolu
Gazi.
Gazi üniversitesi 7