Eğitim & Kariyer Üniversiteliler, okullarınız ne zaman açılıyor? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor #Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl "üniversite"@KızlarSoruyor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Üniversiteliler, okullarınız ne zaman açılıyor? Üniversiteliler, okullarınız ne zaman açılıyor? Cevapla Üniversite Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Yakında açılıyor 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Hayırlı olsun u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim :)
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Okulum vardı ama ara vermiştim bu yıl tekrar ek tercihlerden şansımı deniycem hangi bölüm olucak belli değil tercihlerimi yaptım bugün 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yakında açılıyor
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim :)
Okulum vardı ama ara vermiştim bu yıl tekrar ek tercihlerden şansımı deniycem hangi bölüm olucak belli değil tercihlerimi yaptım bugün
19 eylül..
27 eylül 👍🏻
19 Eylül
19 Eylül, haftaya