Şey dicem Erzurum teknik üniversitesinin çevresi falan böyle sosyal mi Erzurum nasıl bir yer böyle hiç gittin mi Atatürk üniversitesini çok düşünmüştüm soğuk falan diyorlar bilmem ne
Sadece üniversitenin çevresi kötü. Bence Erzurum da okumalıydın çünkü en uzun mesafesi yürüyüş olarak 15 dakika, dolmuş ile de 20 dakika sürüyor 😂 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Babam bana apart tuttu orada kalırsın dedi bir yıl evime yakın üniversiteye aldıracaklar beni valla çünkü çok uzak ekonomi belli mk az önce okulun açılmasına az kaldığını duydum iki bavulu babamdan habersiz sipariş ettirdim hshsdhsjjddjdjd
Ama bavulu sipariş etmem gerekiyordu bir tanesi tükenmek üzereydi ve çok güzeldi 🤧 babam kızmaz bence üniversiteye gideceğim evden kocaya kaçmayacağım ya xgagxjsjxhshxjdnd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Laaaan neeee 27 Eylül de açılıyor şu an baktım hshaydjshdjajdjsjdjsjdjd
Niye salı 😂
Yanlış yazmışım elim 7'ye gitmiş mk djagxshhdshd
Aynı gün açılıyor hangi üni ki seninki
Erzurum teknik üniversitesi
Ankara üniversitesi benimki de hangi bölümmm
Tarih öğretmenliği sen
Sosyoloji bendee
Şey dicem Erzurum teknik üniversitesinin çevresi falan böyle sosyal mi Erzurum nasıl bir yer böyle hiç gittin mi Atatürk üniversitesini çok düşünmüştüm soğuk falan diyorlar bilmem ne
Sosyal mi mesela merkezde mi üni
benim arkadaşıma Aşkale çıkmışta nasıldır orası
Aşkale sosyal değil aksine köy gibi bir ilçe. Ama merkez sosyal, evet soğuk ama Antartika gibi değil.
Arkadaşım kötü bir üniversite mi diyip duruyor sizce nasıldır ki
Ankaralıyım bende ama benim üni 7 saat zhhahxhshxhjc babama akşam demeliyim başlayacağını 😂
Sadece üniversitenin çevresi kötü. Bence Erzurum da okumalıydın çünkü en uzun mesafesi yürüyüş olarak 15 dakika, dolmuş ile de 20 dakika sürüyor 😂 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çevresi derken
Kıza yazıcam şimdi Erzurum'da birini buldum 😂😂 yardımcı olmuş olurum
Aşkale küçük ilçe olduğu abazan ve yobazlarla dolu
Babam bana apart tuttu orada kalırsın dedi bir yıl evime yakın üniversiteye aldıracaklar beni valla çünkü çok uzak ekonomi belli mk az önce okulun açılmasına az kaldığını duydum iki bavulu babamdan habersiz sipariş ettirdim hshsdhsjjddjdjd
😂😂
Arkadaşım sosyal biri değil zaten okuldan KYK yurduna gider gelir
İyi yapmışsın 😂
O zaman tam onluk bir ilçe
Ama bavulu sipariş etmem gerekiyordu bir tanesi tükenmek üzereydi ve çok güzeldi 🤧 babam kızmaz bence üniversiteye gideceğim evden kocaya kaçmayacağım ya xgagxjsjxhshxjdnd
Gruptaki arkadaşlarda kıyafet alışverişine başlamış 🤦🏼♀️😂
Ya sen bana istek atar mısın kimsen yanlış anlama beni sana sorular soracağım yardımcı olsana yorumdan olmuyo
Tamam 😂
😂😂😂😂😂😂
Önücular ne yahu öyle ölücüler gibi. Allahtan İÜ de okumuşum
hayat üniversitesi çoktan açıldı. dogdugum gunden beri mezun olamadim.
Senin ünv hamgisiymis yenisin heyecanlisin
Ekimi ilk haftası
Bizim üniversite hiç kapanmıyor aslan parçası
hagxhaxhhahdx
Hayat üniversitesi 😅
Noldu 😁
Aynen aslan parçası 😁
Neden o kadar geç hangi uniymis o?
Hangi üniversite sizin?
3 ekim
Çok geç değil mi ya
Evet öyle. Geçte bitecek. Ondokuz Mayıs üniversitesi 😅