Öncelikle selam KS halkı 🌺 Oyuncu olmak için zayıf ve yediklerimize dikkat etmelimiyiz saglıklı beslenmek için sonuçta fiziği hep güzel olanlar oyuncu hiç şişko birinin oyunculuğuyla gündem olduğunu görmedim hele bu devirde hiç genç kız oyuncular kılolu değil yüzü güzel olmasa bile fizikleri 10 numara bende bir oyuncu adayıyım güzelligim var ama 80 kilo ve 1.63 boy'dayım gelecegim ve bu işi yapmam için zayıf ve sağlıklı beslenmelimiyim? Sonuçta bu 21 yaşıma kadar her şeyi yedim de ne oldu bu satten sonra böyle düşünmem saçmamı sizce arkadaşlar
Hayır kilolu da olabilirsin ama kilolu olursan kimse tutupta seni önemli bir rol için oynatmaz ayrıca kilolu olsan bile yani ne biliyim bu piyasa şey ile dönüyor güzellik ile dönüyor aslında biraz farkındaysan Yeteneklileri değil zayıfları ve güzelleri oyuncu yapıyorlar
80 kilo oyuncu olur ama öyle 0 beden renkli gözlü fındık burunlu kızların oynadığı rolleri vermezler ve magazinsel olmaz mesela binnur kaya iyi bir oyuncu
Alakasi yok okadar kilolu oyuncular var. Hem kilolu model oyuncu da gerekli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okulunu oku kendini geliştir. Ben sinema tv okuyan bir yönetmen adayıyım.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emlak bölümü son sınıfım bu sene okulumla birlikte devletin tiyatro kursuna gideceğim sonra özel kamera öyle oyunculuk eğitimi alacağım sonracığıma da ajanslara başvuracağım yani 4 yılın tiyatro bölümü okuyamam zaten 22 yaşındayım Daha doğrusu 3 ay sonra bir de yetenek olduktan sonra tamamdır diğer oyuncuları da görüyoruz ya da oyuncu adaylarını başka bölümlerden olup da bir iki yerden eğitim alanlar da iyi yerlerdeler