Erkek arkadaşım kendimi geliştirirsem ailem evlenmemize engel olacağını düşünüyor bu yüzden okumamı istemiyor ne yapacağım?

Erkek arkadaşımla bir yıldır falan konuşuyoruz staj yaptığım hastanede tanıştık paramedik öğrencisiyim yeni bitti o zamanki psikolojik sorunlarımdan dolayı hiç çalışmadan bu bölümü kazandım ama şu an ortalamam 3,82 daha iyisini yapacağımı düşünüyorum özellikle matematik fizik kimya bunlarda çok iyiyim derslerim de çok iyidir ben tıpa hazırlanmak istiyorum şu an çok iyiyim. Ama bir sorun var ki o fabrikada çalışıyor ben onu bu şekilde kabul ediyorum mükemmel bir insan ama kendisi okumamı istemediğini söyledi ikna ettim ama artık kendimi geliştirmek istiyorum tıp istiyorum ve bunu ona söyledim o zaman ailem engel olacağını düşünüyor evlenmemize ama ben çok istiyorum gerçekten onun yanında da dururum ikna edemiyorum buna saat 4 lere kadar ders çalışıyorum gündüz yanımda olduğu için ama bunu ona söylemiyorum yanlış mı yapıyorum ne yapacağım ben?
Erkek arkadaşım kendimi geliştirirsem ailem evlenmemize engel olacağını düşünüyor bu yüzden okumamı istemiyor ne yapacağım?