Dört ya da beş senede bir gelen üniversite aflarından bir yenisi 2022 üniversite öğrenci affıdır. İlgili habere göre 5 Temmuz 2022 tarih ve 31887 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, Kamuoyunda Öğrenci Affı olarak adlandırılan 7417 Sayılı Kanun ile 2547 Sayılı Kanun’a Eklenen Geçici 83. maddeden faydalanmak isteyen; 5 Temmuz 2022 tarihinden önce ilişiği kesilen üniversite öğrencileri, en geç 05.07.2022 tarihinden itibaren 4 ay içinde (07 Kasım 2022 tarihine kadar), kayıtlarının silindiği veya kayıt hakkı kazandıkları Enstitü/ Fakülte/ Yüksekokul veya Meslek Yüksekokuluna başvuru dilekçesi ve istenen belgeler ile başvurmaları ve kanunda belirtilen şartları taşımaları halinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen uygulama esaslarına bağlı olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrenime başlayabileceklerdir...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
düşünmüyorum
Yatay geçiş sebebiyle hepsi 1 ağustosta başladı yahu ben de son gün yetiştim kabul edildim sonunda
Hayırlısı olsun... :)
Başlıyor kelimesi biraz hatalı olmuş örneğin lisansüstü için Ağustos'ta başladı başvurular alınmaya
Doğrudur ama bir çok üniversite 05.09.2022 tarihi itibarı ile kayıt almaya başlayacak...
11 üniversite okudum patronum 100 000 TL geliri var ben de müdürüm 20.000 TL. Patron ilkokul mezunu
Okuyup bir yerlere gelenlerin maalesef bir çoğu aynı durumda her zaman diyorum ticari kafanın okulu üniversitesi yok maalesef...
Ama okuduğun bölüme de bağlı
@1terazikadınıı Yani tabi ki ama ticari zeka apayrı bir şey...
Tabi ne varsa ticarette var
@1terazikadınıı Kesinlikle öyle, adam ilkokul mezunudur ama ticari dehadır parayı nasıl katlayacağını çok iyi bilir ve yanında çalışanların çoğu en az iki üniversite bitirmiştir bunlar çok yaşanılan şeyler günlük hayatta...
O yüzden ne mezunu olduğu önemsiz sermaye ve ticari zekan varsa herşeyin üstesinden gelebilirsin
@1terazikadınıı Evet kesinlikle öyle...
Diploma alınmasına alınır da pazarlama konusunda sıkıntı var yutturmaca oyununda
Bu af önlisanslar için geçerli değil değil mi
Hepsi için geçerli ön lisans da dahildir...
Hayır
Umarım olmaz çünkü yaşanacak bir savaş her şeyi daha çok berbat eder...
Kusura bakma soruları karıştırmışım :( Neden değerlendirmiyorsun ki?