Merhaba, Ders çalışmaktan gına geldi, her gün 2 adet deneme çözmeme rağmen. Bıktım usandım... bu saat oldu yanlışlarıma bakacağım. Hiç ders çalışma isteği gelmiyor içimden, siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ne önerirsiniz bana?
Hayatım boyunca sevmedim ama üniversite finallere hazırlanırken masa lambam vardı..
Çok fazla ışık, oda ışığı dikkat dağıtır.. Ama masa lambası sadece çalışma alanımı aydınlatırdı.. Çok zevk alırdım bu ambiyansta.. Matematik çalışıyorsam da en düşük seste kulağıma takmadan hafif bir müzik çalardı..
KPSS çalışıyorum ve tarih ağırlıklı, matematik sadece denemelerde yapamadığım sorulara baktığım bir ders. İstek ve şevk yok bende, zorunda olduğum için çalışıyorum maalesef ve bi bıkkınlık söz konusu..
Masa lambası hiç kullanmadım çünkü hiç düzenli ders çalışmadım ben.
Teşekkür ederim öneri için, yine çalışmak zorunda kalmam inşallah da masa lambası edinmem..
Önümüzdeki günlerde kpss sınavı var ilk günler sıkı çalıştım şu an hiç istek yok içimde bunaldım resmen sadece youtubeden izleyebilirsem izliyorum biraz.
Gelecekte ki halimi göz önüne getiriyorum ne oldum başardım mı? Paramı kazanabiliyor muyum? İstediğim şehirleri gezebiliyor muyum? Artık özgür müyüm? İnsanlar arkamdan konuşurken başardı mı diyecek yoksa zaten bundan bir şey olmadı mı dicek diye. Böyle olunca haliyle derste buluyorsun kendini
Bende öyleyim hiç ders çalışmak istemiyorum. Dün atamalar gelince ücretli öğretmenlik yapamadım. Oysaki hayal etmiştim olmazsa bırakıcak Tom olmadı ağlamaktan çok kötü oldum
Ağacın meyva vermesi için önce emek vermen gerekiyor. Bu devirde paran yoksa tahsilin olacak oda yoksa özellikle bayanlar için çok daha zor. O yüzden yorulsanda azmin cesaretin kırılmasın ipin ucunu bırakma. Allah yardımcın olsun.