Kardeşim Lgsye girdi ve robert kolejini kazandı. Robert koleji ücreti yatılı yurt dahil 330bin tl. Ankara da yaşadığımız için yatılı kalacak. Babam robert annem alman lisesi mezunu olduğu ve eğitime çok önem verdiği için oğlum da bura da okuyacak dedi. Roberte kayıt ettirdiler 3 gün önce. Ben de üsküdar amerikan mezunuyum ve ingiltere de üniversite kazandım. Robert sizce de gereksiz pahalı değil mi? Bu fiyat 5 yıl boyunca da artacak. Seneye örneğin 390-400bin tl olacak belki de daha fazla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılLise için bu parayı veriyolar mı gerçekten ya? Ne gibi bi ayrıcalığı olabilir ki dil dışında. Okul eğitimi dışındaki her şeyi zaten keyfine göre ayrı ayrı kurs alsan bu kadara mal olmaz. Bence çok saçma. Lise müfredatı öğretmensiz bile hallolacak bi şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSöz konusu okul Robert College
Yani sonuna kadar değer. Ayrıca söz konusu eğitim olunca gereksiz pahalı diye bir şey olamaz. Madem Üsküdar Amerikan'da okudunuz. Demek ki aileniz bunu karşılayabilecek kapasitede.
Haliyle sorgulamak da size değil ebeveynlerinize düşer. Sizin yurt dışı okul masraflarınız Robert College ücretinden daha fazla tutacak
00 Yorumla
+1 yılGerek yok desek babana mi ileteceksin çocuğu Robert kolejinden al diye?:) İmkanınız varsa elbette yollamali. Aa benim canım çıkardı hem evlatlarimi orada okutmak, hem de öyle bir liseden mezun olabilmek için. hadi ordan 100 Anadolu universitesini toplasan bir Robert etmez...
00 Yorumla
+1 yılBaşkan madem o kadar zenginsin ve öyle bir üniversiteyi kazandın burada ne işin var? Amacın ne? Bu söylediğin yerlerde okumuş insanlar buralara takılmazlar. Ya yalan konuşuyorsun ya da sitenin adamısın? Hangisi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
32Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yılvermezdim ben
00 Yorumla
+1 yılRobert Lisesini bitirenlere, üniversite okuması bile gerekmez derlerdi eskiden. Çok ciddi para ama söylediğiniz. İnsanların imkanına göre değişir. Zengin bir aileden gelinmiyorsa bu paralar verilemez zaten. Tabi bir aile, çocuğu böyle güzel bir lise kazanmışsa onu göndermek ister. Zor durum
10 Yorumla5 yılda 2 milyon lira liseye para vereceksin. 4 yılda üniversite okuyacak sonra gidip NASA da ise girse 10 bin dolar maaş alır hiç gerek yok. Madem Ankara 'da oturuyorsunuz 2 milyon liraya bir hatli minibüsten yarı hisse satın alsın daha iyi.
10 YorumlaValla gücünüz varsa gönderin hocam ama okuyacak olan devlette de okur yani nebiliyim benim hiç o kadar param olmadı şu an evladım olsa gönderecek durumum da olmaz olsa da göndermem yokluk gördük 400 bin neymiş
10 YorumlaYalan söyleme robert kolejine lgsden tam puan alanlar ücretsiz tam burslu giriyor. Puan alamayanlar para ödüyor.
24 Yorumla- +1 yıl
Soru troll kardeşim zaten 330 bin değil maks 180 bin o lise
Soran+1 yıl@bRokeHeaRth_____ fiyat listesine okulun kendi lisesinden bakabilirsin
Soran+1 yılKardeşim tam puan almadı ki
+1 yılBari yurtdışındaki Cambridge liselerine falan verin, Avrupa sınavlarına girebiliyor falan. Senelik 11 binlik bakmıştım ben ama şu an artmış olabilir. Robertin nasıl bir avantajı var, ona da bakmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılSen bi kerede bu soruyu kardeşimi anaokuluna verdiler yıllık 180 bin TL diye sormuştun iyi sallıyorsun ha
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
😛😛😛
+1 yılZenginseniz bunu mesele bile etmezsiniz, zengin degilsenizde gondereceginiz yalan
21 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz pahalı diye dedim
+1 yılNe aileler var ya :D
Babam zamanında beni okulumu bırakı esnaflığa terfi edilmemi isterdi :D
Meslek lisesine gittim görmediğim saçmalık kalmadı.
Bu yüzden amerika işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni de ayni ayarda okullarda okutmuslar. Ayrica muthis bir itibar ve cevre soz konusu hic de gereksiz degil. Okul cok sisiriyor meblagayi diyorsan evet dogrudur ama seni UAL'de okuttularsa onu da OKUTACAKLAR! NOKTA.
10 Yorumla
+1 yılÜsküdar Amerikan mezununun yazım diline sahip değilsin. Yalancısın yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılÜsküdar amerikanın yazım dili nasıl oluyor acaba? 5 yıl boyunca üaa da okudum ve ilk defa senden duyuyorum
+1 yılBurslu falandır o yoksa ailen gönderemez. İsterse maaşları 100 bin olsun imkansız. Ya da ev falan sattılar o şekilde ama oda zor biraz
14 Yorumla- +1 yıl
Evinize maks 100 bin giriyor ablacım. Güzel hayal dünyası madem öyle gizli sormazdın da anlıyoruz biz. Göze sokar gibi yazıp bir de lise kazandı demenden belli troll soru sorduğun. Hiçbir baba ben oradan mezun oldum çocuğum orada okuyacak demez abartmayın
- +1 yıl
Ee 200 k alsın gene harcamalar olur 300 bin veremezsiniz
- +1 yıl
Pilotlar maks 50-60 kazanıyor diş hekimi kliniği de bir o kadar abartma
- +1 yıl
Güzel hayal dünyası
O parayı çocuğa verin, yurt dışına gitsin. Hayatını kurtarsın.
21 Yorumla
Soran+1 yılÜniversiteyi zaten yurtdışında okuyacak
- Eğitim & Kariyer konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yıl330 bin tl verdiğine göre yatılı kazanmış olmuyor orayı mantıken 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılYatılı canım
Robert koleji diyorsun param varsa veririm her türlü değer orayı kazandığı halde gitmemesi haksızlık olur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılÇok gereksiz. Keşke Alman lisesi olsaydı puan olarak da daha aşağıda veya senin okul gibi Sev..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRoberti kazanacak puanı aldıysa Galatasaray lisesine verseydiniz keşke. Boşu boşuna dünya para. Bende ted kolejliyim. Yabancı dil dışında çok da bir artısı olmuyor yani
12 Yorumla- +1 yıl
Benim kuzenimi tede gönderdiler lisede beni ucuz uyduruk bi yere gönderdiler.
Cevap sahibi+1 yılBen bursluydum, para ödemedik ama burslu olmayan arkadaşlarım da vardı. Cidden verilmeyecek paralar. Hele de bu devirde
+1 yılÜniversiteye değer ama lise icin degmez hic ya sanki..
10 Yorumla
+1 yılBahsettiğin göre ailen zengin zaten. Bu seni ilgilendirmiyor
10 Yorumla
+1 yılRobert kolejini kazanması burs kazandığı anlamına gelmiyor mu neden para ödüyorsunuz ki?
11 Yorumla- +1 yıl
Çünkü soru troll.
+1 yılBen asla o parayı vermezdim. Zaten yok ama olsa da vermezdim
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaa
- +1 yıl
Acınacak halimize gülüyoruz
- +1 yıl
Vallahi ya hiç sorma
İmkanları var ki gönderiyorlar kime neye göre pahalı olsun. Parası olmayana her şey pahalı
10 Yorumla
+1 yılKanka ustune alinma ama Zenginlerde 1 gram akil yok
00 Yorumla
+1 yılOhaaa yıllık o kadar parayı nasıl veriyorlar. Nasıl zenginler be.
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen saçmalık ya.
- +1 yıl
Sonra iş beğenmez ki. Yeni mezunlara asgari ücret veriyorlar.
- +1 yıl
Aynen orada okumak koymetli. Bizde değeri yok
+1 yılAtış serbest.. maksat paramla hatun düşürür müyüm :)
00 Yorumla
+1 yılKazandıysa okusun olum zenginsiniz muhtemelen her yer pahalı artık
00 YorumlaBir lise için bunu ne kendim düşünürüm nede baskasina
00 Yorumla
+1 yılParaları varsa gönderirler. Param olsa gönderirdim.
00 YorumlaAğacı dikmek zahmetlidir ama meyvesini fazlasıyla verir.
00 Yorumla
+1 yılzaten cocuk mezun olunca o parayı kat kat cıkartacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa sana ne. kardeşini kıskanmaktır bu bence
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseni okutmuşlar etmişsin ve kendi yolunu bulmuşsun ama kardeşininkine karşyorsan, bu kıskançlık sadece. sana ne ebeveynlernin paralarnı nasıl harcadıkları bundan sonra
Soran+1 yılAllah için neyi kısanacam yani bende amerikan lisesinde okudum şu an londra da okuyacağım? Kardeşim de amerika düşünüyor zaten nryin kıskançkığı olacak sadece çok pahalı geldi
Cevap sahibi+1 yılbu pahalı da diğerleri çok mu ucuz. londrada okuduğunda çok mu ucuz olacak her şey.
Soran+1 yılBurslu gidiyorum sadece aylık ailem harçlık gönderecek
Cevap sahibi+1 yılpeki kardeşin roberti istiyorsa sana karışmak sorgulamak düşer mi? belki de sen burslu okuyorsun diye rahatsızsn. ya adamlarn parası varsa, borca harca girmiyorsa bu sorgulaşıyın tamamen kıskançlık olabilir
Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sitedeki aktif kiz sayisina sasiran ben bi turlu bu sacmalikta soru soramiyorum ya of
22 Yorumla- +1 yıl
Sonunda bir Zeki daha anlamış troll soru olduğunu. Bir de cevap verenler var yazık
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin okuduğun okulda, noktalama işaretlerini öğretmediler mi reis. Eğer öyleyse paralı okullarda eğitim sıfır.
00 Yorumla
+1 yılBenim ikiz kardeşlerim de bu yıl orayı kazandııı bir de ben sabancı ücretli mühendislik kazandım kardeşlerime 550 bana 240 bir de kira ve harçlık diyince ailemden eğitim için bu yıl 1 milyon tl çıktı çok para ama yapacak bir şey yok
01 Yorumla- +1 yıl
olduu canım başka senelik 1 milyon tabiii anlıyorum:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞaka mı bu?😅 Bu kadar zengin olan birinin bu platformda soru sorması ne kadar ilginç😅😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam pilot annem Diş hekimi kendi kliniği var zengibler de bu platformu kullanabilir
Cevap sahibi+1 yılTabi olabilir ya ama işte ne bilem ben zenginler nasıl davranıyor. Orta düzeyde olan biri ne bilsin😕😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılParanız varmış işte okutun çocuğu. Pipisi sağolsun boş ver giden para olsun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kefenadam ne alaka öyle derler pahalı bişey olunca pipin sağolsun derler erkek çocuga
+1 yılGerçekten okuyup güzel bir yerlere gelecekse evet verirdim ama liseyi bitirip okumayaksa neden veriyim o para kendi işimi kurar zengin olma peşinde koşardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bi robota o kadar para verilir mi😂😂😂😂
(linçlemeyin mizahtır)
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar güldüm ki bahçeye diktiler
+1 yılYani az yavaş at civcivler tutsun hemi git işine yaa
10 Yorumla
+1 yılbelli ki zenginsiniz asko önünü kesme çocuğun bu arada evlilik düşünür müydünüz
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@Coraline-0 aaa baksana paracı kız gelmiş ulan bizde zenginiz ama senin gibileri arabamın egzos dumanıyla bozasım geliyor:)
- +1 yıl
Hahahahhahajajajs
+1 yılRecep tayyıp erdogan üni varken Robert kim la
41 Yorumla
+1 yılİmkanınız varsa sorun değil eğitim önemli sonuçta başarılar dilerim
00 Yorumlawow o kadar olmuş mu değer bence adı yeter :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kadar paranız varsa bu ülkede ne duruyorsunuz xnzbznz
11 Yorumla
Soran+1 yılBen londra da kardeşim de mezun olunca amerika da üni okuyacak zaten
Sana ne kadar ödediler
02 Yorumla
Soran+1 yılBen londraya burslu gittim ama eğitim hayatım boyunca 400bin vardır 5 senede
Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Okulu devren satıyorlar mı size
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyenin en pahalı koleji
+1 yılO kadar parayı nereden bulacak arkadaş.
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam estetik cerrahı
Soran+1 yılAynı zamanda eski pilot
+1 yılKardeşin lgs puanı kaç?
04 Yorumla- +1 yıl
228.900 ₺ bu yıl Robert koleji. Sizi dolandırmışlar 😂 umarım trolsün
Soran+1 yılYatılı şeye de bak canım? Kardeşim yatılı kalıyo
- +1 yıl
Yatılı tüm hafta fiyatı bu. Açıkcası neden bu kadar ilgi çekme peşindesin anlamak kolay. Psikoterapiye git sen kardeşini boş ver
+1 yılYuh kazandım diye sevinemez insan
10 Yorumla
+1 yılEv peşinatımı yapıyorsunuz o ne lan öyle
10 Yorumla
+1 yılBenim o kadar param olsa geleceğim kurtulmuştu
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,7b cevap paylaştı. bence okul cocugu kazanmis
11 Yorumla- +1 yıl
Aa+ajajsjsjsjdh[ıtot
Bence lise kazanmamis kaybetmiş.
00 Yorumla
+1 yılBencede abartı ama bilemedim
00 Yorumla
+1 yılİmkanın varsa okursun
00 Yorumla
+1 yılNe kadar şık uydurmalar bunlar
00 YorumlaHayata bak, ne güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBok gibi paranız var 330 bin tlcik koymaz size
00 YorumlaBu kazanmış halı mi kazanmaya kar bedava okuyo
00 Yorumla
+1 yılgereksiz pahaliysa okumasin robertte
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kardeşim lise kazandı ama 330 bin TL! Siz olsanız bu kadar para verir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım