Eğitim & Kariyer İngiltere vizem 1 ayda çıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Acil yardımm Güncellemeler+1 yıl …. İngiltere vizem 1 ayda çıkar mı? Cevapla Vize Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Üyeliğim iptal olmuştu başka bir hesaptan mı yazıyorsun 0 0 Yorumla
yghjkl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Kanka bende başvuracağım Ama 1 ay çok az 2 ay diyorlar ortalama 1.5 ayda olabilir 2.5 ayda 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Offf yetişemeyecek mıyım Yorumla Soran +1 yıl 20 günüm kaldı Yorumla yghjkl +1 yıl Mümkün değil Neye 20 gün var Yorumla yghjkl +1 yıl He ama ekstra 200 küsür sterlin miydi 100 küsür sterlin miydi verirsen max 1 hafta mı ne sürüyormuş Yorumla Soran +1 yıl Okuldan kabul aldım, İngilteredeki sağlık sigortamı yaptırdım. Bursumu pound üzerinden çektim. Ve okulun kayıt tarihine 20-25 gün var Yorumla yghjkl +1 yıl Tamam araştır iyice Ama öncelikle vize var araştır onuEkstra para vererek ama az para da değil de ahah erken çıkar kanka sonuç Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Daha önce gittiysen evet. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gitmedim ama ordaki bir üniversiteden kabul aldım. Devlet bursum da var Yorumla Bioluminesans +1 yıl O zaman çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Aşırı korkuyorum ya Yorumla Bioluminesans +1 yıl Korkma çıkar. Bu konular söz konusu onunca çok kısa sürece çıkıyor. Bol şans dilerim şimdiden. Yorumla Soran +1 yıl Emin misin ya 😭 geceleri uyuyamıyorum stresten Yorumla Bioluminesans +1 yıl Çok yüksek ihtimalle sorun olmaz. Sana davet var sonuçta. Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın ama yine de bi tedirginin Yorumla
Burannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ne konuda başvuru yaptın 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Eğitim Yorumla Soran +1 yıl Okuldan kabul aldım Yorumla Soran +1 yıl Ylsy devlet bursi Yorumla Burannnn +1 yıl Bir ay sürmez bence Yorumla Soran +1 yıl Ay hadi inş yemeden içmeden kesildim Yorumla Burannnn +1 yıl Çokda merak etme zaten her şey olacağına varır Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla Burannnn +1 yıl İngilizcen var mı Yorumla Soran +1 yıl Evet ıelts sınavından 6 aldım Yorumla Burannnn +1 yıl Normalde 8 değilmi Yorumla Soran +1 yıl Hayır 6 Yorumla Burannnn +1 yıl Anladım Bir arkadaşıda o sınavdan 8 aldı oda şimdi Londra'da okuyor Yorumla Soran +1 yıl Sorsana bi kaç günde çıkmış vizesi Yorumla Burannnn +1 yıl 22 Yorumla Soran +1 yıl Benim durumumu sorsana bi. Nottingham university den kabul aldım doktora için. Ylsy bursu ile gideceğim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Durumuna bagli 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Eğitim için gidiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabul edildi mi, sartlari karsiliyor musun.Yoksa daha belirsiz mi ddurumn Yorumla Soran +1 yıl İngilteredeki okuldan kabul aldım Yorumla Soran +1 yıl İngilteredeki sağlık sigortamı da yaptırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 aya cikqcaktir Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten baska secenegi yok, tabiki cikacaktir kisa surede. Yorumla Soran +1 yıl Çıkmazsa mahvoldum demektir bide parayı çektim pound üzerinden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cikmazsa ne ya manyaqmisin.Hersey hazir, birkac kagit isi. Cok pimpirik yapiyorsun. Ama haklisinda senij icin guzel bir deneyimin basindaki tatli heyecan.Adina sevindim..Kac yasindasin, hangi bolum okuyacaksn Yorumla Soran +1 yıl 26 yaşındayım elektrik bölümim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Master icin gidiyorsun yani, bransin ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Yok doktora yapıcam. Elektrikli hibrit araçlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi elektrikci olarak, akimi trendi yakalarim diyorsun..Hayatin suresince tum merakin bu olduguna pek kanaat getiremiyorum nedense :): Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soo then Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üyeliğim iptal olmuştu başka bir hesaptan mı yazıyorsun
Kanka bende başvuracağım
Ama 1 ay çok az
2 ay diyorlar ortalama
1.5 ayda olabilir 2.5 ayda
Offf yetişemeyecek mıyım
20 günüm kaldı
Mümkün değil
Neye 20 gün var
He ama ekstra 200 küsür sterlin miydi
100 küsür sterlin miydi verirsen max 1 hafta mı ne sürüyormuş
Okuldan kabul aldım, İngilteredeki sağlık sigortamı yaptırdım. Bursumu pound üzerinden çektim. Ve okulun kayıt tarihine 20-25 gün var
Tamam araştır iyice
Ama öncelikle vize var araştır onu
Ekstra para vererek ama az para da değil de ahah erken çıkar kanka sonuç
Daha önce gittiysen evet.
Gitmedim ama ordaki bir üniversiteden kabul aldım. Devlet bursum da var
O zaman çıkar.
Aşırı korkuyorum ya
Korkma çıkar. Bu konular söz konusu onunca çok kısa sürece çıkıyor. Bol şans dilerim şimdiden.
Emin misin ya 😭 geceleri uyuyamıyorum stresten
Çok yüksek ihtimalle sorun olmaz. Sana davet var sonuçta.
Evet haklısın ama yine de bi tedirginin
Ne konuda başvuru yaptın
Eğitim
Okuldan kabul aldım
Ylsy devlet bursi
Bir ay sürmez bence
Ay hadi inş yemeden içmeden kesildim
Çokda merak etme zaten her şey olacağına varır
Doğru
İngilizcen var mı
Evet ıelts sınavından 6 aldım
Normalde 8 değilmi
Hayır 6
Anladım
Bir arkadaşıda o sınavdan 8 aldı oda şimdi Londra'da okuyor
Sorsana bi kaç günde çıkmış vizesi
22
Benim durumumu sorsana bi. Nottingham university den kabul aldım doktora için. Ylsy bursu ile gideceğim.
Rüşvetle 3 gündede çıkar.
Çıkmaz knk
Durumuna bagli
Eğitim için gidiyorum
Kabul edildi mi, sartlari karsiliyor musun.
Yoksa daha belirsiz mi ddurumn
İngilteredeki okuldan kabul aldım
İngilteredeki sağlık sigortamı da yaptırdım
1 aya cikqcaktir
İnşallah
Zaten baska secenegi yok, tabiki cikacaktir kisa surede.
Çıkmazsa mahvoldum demektir bide parayı çektim pound üzerinden
Cikmazsa ne ya manyaqmisin.
Hersey hazir, birkac kagit isi. Cok pimpirik yapiyorsun. Ama haklisinda senij icin guzel bir deneyimin basindaki tatli heyecan.
Adina sevindim..
Kac yasindasin, hangi bolum okuyacaksn
26 yaşındayım elektrik bölümim
Master icin gidiyorsun yani, bransin ne olacak
Yok doktora yapıcam. Elektrikli hibrit araçlar
Bi elektrikci olarak, akimi trendi yakalarim diyorsun..
Hayatin suresince tum merakin bu olduguna pek kanaat getiremiyorum nedense :):
🙄🙄
Soo then