Selam 👐
Avrupaya defalarca gittim çalıştım ancak ben Amerika'ya gitmek ve orada çalışmak istiyorum. Geçen sene Vize başvurusu yaptım ancak kabul görmedi.

Bu sene tekrar yaptim ama 2023'te cevaplanacak maalesef 🙄 yokmu bunu bir kolay yolu?
Selam 👐
Avrupaya defalarca gittim çalıştım ancak ben Amerika'ya gitmek ve orada çalışmak istiyorum. Geçen sene Vize başvurusu yaptım ancak kabul görmedi.

Bu sene tekrar yaptim ama 2023'te cevaplanacak maalesef 🙄 yokmu bunu bir kolay yolu?
Selam,
Bende muhtemelen Amerika'ya taşınacağım ama bu işim aracılığıyla olacak. Kolay bir yoldan kastın iş dışındaysa öğrenci vizesiyle dil öğrenmeye gidip orada statü değişikliğiyle kalabiliyorsun ancak yine bir garantisi yok ilerisinin. Sadece ordaki süreni uzatıyorsun. Bir şekilde kalıcı kalmak istiyorsan ya işinle gitmelisin ya green card sahibi olmalısın ya da evlilik yoluyla gitmelisin.
Cevap
5Cevap
Ben work and travel ile 2015te gitmistim.. Calisma izni oldugu icin J-1 vizesi ve SIN (Social insurance Number) alabiliyorsun direk. Ondan sonra ise bir okul araciligi ile ya da evlilik.. Baska 3. bir yontem yok.
Var arjantinden kacak gitmek 😂
hahahaha :D benim ablam abd vatandaşı ben rahatlıkla alır giderim gidiceğimde daha önce gittim kaldım 1 yıl
Oradan bir firma ya da tanıdık bulursan şansın yüksek
Nasıl bilim 😔
Evlen
Onlarda evlenmek için ölüyordu 🙄
Sen neden habire yurt dışı sorusu soruyorsun
Yurt dışı sevdan nerden geliyor
Insan gibi yasamak icin olabilir mi 🤔
Tamamda bu kadarı fazla bence hepimiz gitmek istiyoruz ama seninki hat safhada
Siz gitmek istemiyorsunuz sadece mizmizlaniyorsunuzdur. Gitmek isteyen bir yolunu bulur gider. Ben 3 kere yurt dışına çıktım. Ama amerika'da daha iyi koşullarda çalışmak istiyorum. Turkiyede Mimarlık okudum. Turkiyede mimar olmaktansa amerikada bulaşık yıkamayı tercih ederim...
Yazssan bi bana
Los angelestayım. Fake nikah olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?