Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tutanağın sebebini aşağıda detaylıca yazdım biraz uzun oldu ama okuyup ve cevap verirseniz sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Benim bildiğim hapise girenler bile meslek sahibi oluyor bir tutanak sorun oluşturmaz gibi ama yinede bilmiyorum tutanağı sebebini birinin yorumunun altına yazdım bakarsanız sevinirim aranızda bir polis ya da avukat hakim savcı varsa daha iyi bilir onlarda cevaplandırırsa sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okudum yorumlarda takma boş ver bisi cikmaz farzet para cezasi yemişsin para cezası kesildiginde de tutanak tutulur askerde 3 tane tutanagım var
Geçmiş olsun senin niye tutanağın oldu anlatmak istersen
Kavga
Telefon
Niye kavga ettin kavga derken tekme yumrukmu yoksa silah ya da bıçak var mı anlatmak istersen yani
Telefonla ilgili ne oldu
Zorlamıyorum anlatmak istersen
Kavga ust devremle ondan tutanak tutuldu
Telefon yakalattim onun tutanagi
Komutanla tartistım ondan tutanak oyle iste
Alay komutanimiz iyidi carsi iznimiz yoktu karakolumuz zor bi karakoldu kimse askerlik uzatmak icin tutanak getirmesin dedi tutanaklar oyle kaldı
Askerlik uzadımı uzamadımı anlamadım
Tutanak tutuldu diye üzme kendini sağlık olsun
Alay komutanimiz tutanakla gelmeyin demis karakol komutanimiza o yuzden uzamadi
5 yil oldu unuttum bile sen tutanak diyince soyledim🙂
her yerde olamsa cıakrtabılır nasıl bır tutunak neyden doalyı
Ben coronavirüse yakalanmıştım iki hafta karantina altında kalmam gerekiyordu ben karantina kaldım hatta iki haftadan fazla dışarı çıkmadım bir ay falan diye hatırlıyorum sonra bir avmye gittim hes koduma baktılar dediler senin riskli görünüyor avmye giremezsin bende dinlemedim onları girmeye çalıştım sonra geri dön girme dediler tekrardan bu sefer geri döndüm döndüğümde başıma iki polis geldi güvenlik görevlileri çağırdılar herhalde onları ve polisler bana tutanak tuttular niye koranavirüsüm riskliyken dışarı çıktığım için ve güvenlik görevlilerini dinlemeyip içeri girmeye çalıştığım için sanırım
Tam tutanağa ne yazdılar bilmiyorum tutanağı okumadığım için bu yazdıklarımın hepsini okuyup bana cevap verirsen sevinirim 🙂
bunla bişe olmaz ben olay felan sandım
bir şey olmaz diyorsan iyi o zaman
olmaz korkma asal olmaz bu suc degilkı
Tutanağı yazıp bitirdikten sonra ben tutanağı evemi götüreyim dedim hayır bizde kalacak dedi birde sen şimdi sağlık ocağına git doktoruna hala riskli olduğunu söyle dedi çünkü polislere benim karantina sürem çoktan doldu niye hala riskli gözüküyorum dedim onları dinledim sağlık ocağına gittim sağlık ocağında doktorum yoktu başka doktora yönlendirmiş kapısında şu doktora gidin yazıyordu şimdi doktor ismi vermiyeyim doktora ben ağzımı açar açmaz ben riskli gözüküyorum der demez hemen odadan çık eve git dedi bende eve gittim bu sefer sistemden baktım risksiz yazdığını görünce emin olup öyle dışarı çıktım bunuda okusan sevinirim bu da biraz uzun oldu ama
hayır canım hiç bişe olmaz merak edılcek bişe yok
Aynen suç yok
suc yoksa rahat ol
açıkçası tutanağı işlememişlerdir bile bence sen oyle deyince. baksana ya adli sicil kaydına boşuna stres yapıyorsun. ne zaman oldu bu olay
@perla23 olay olalı ya bir yıl oldu ya da olacak tam gününü hatırlamıyorum çünkü eminsin bir şey olmaz demi bak kesin bir şey olmazsa bakayım adli sicil kaydına korkuyorum çünkü bir şey olur diye valla kaldıramam çünkü eğitimim çok önemli benim için
avukat değilim ben. 100de100 kesinlikle etkiler gibi bir durum olamaz ama iş yerinde işe başlarken adli sicil kaydı istiyorlar. bak madem. korkunun ecele faydası yok. belki tutanağı işlemediler bile. işledilerse dediğim gibi dilekçe yazarsın. dilekçe de tarih vardır. karantina tarihini de öğreniriz ille bir şekilde ona göre tarihlerle belirtirsin dilekçende. ama çok buyuk suçlar bile 5 yıl sonra siliniyor canım. valla deve de kulak bile değil bu
@perla23 anladım kuzum sağol ama aklıma takılan bir şey oldu ben daha mezun olmadım iki yılım var atıyorum üç yıl sonra mesleğe girdim diyelim iş yerinde adli sicilime işlediklerini düşünelim o zaman dilekçe yazsam olur mu dilekçe beni kurtarır diyorsun yani dilekçenin zamanı önemsizmi çünkü üç yıl sonrada işe girebilirim dört yıl sonrada beş yıl sonrada dilekçeyi ise girince yazarım ya ondan diyorum
Aslında adlı sicile bile işledilerse iş yeri büyük ihtimalle bunu sorun etmez diyorsun öylemi
bence her şeyi sıcağı sıcağına yapmak daha iyidir
kafana takma bu kadar ama bende biraz boyle seylere takıldığım için sildir dedim. bende onun orada durmasını istemezdim çunku. açıkçası tutanak bile tutmamış olabilir gibi geldiler bana. pat diye avm de polis nerden çıktı ki. olayı çok abartmışlar gibi geldi bana
@perla23 öylemi dersin sorun olmaz yinede İnşallah ya bence boşuma korktum
takma vallahi. ille insanların bır şeylerden cezaları oluyor. biz çok takıyoruz sadece
adli sicil kaydına baksana işlemişler mi
İşlemişlerse sorun olur mu
Sen önce sorun olur mu olmazmı onu söyle sorun olmazsa bakayım çünkü cesaret edemiyorum bakmaya sorun olur diye
sorun olacağını sanmam açıkçası. küçük bir şey. ama neden bakıp öğrenmeyesin ki. baktın var cimere yaz durumu anlat silinmesini iste. küçük bir şey bu ama kafana takma.
Sorun olmaz diyorsan iyi
Ama yinede silinmesini isteyebilirim
iste tabi neden kalsın ki orada oyle
Arkadaşlar burayı görseniz çok mutlu olurum bu yorumumu çünkü daha soru güncelleme hakkım kalmadı ondan buraya yazıyorum yarın yine ilk yoruma bakın yazacam şimdi yorumlarınızı çok merak ettiğim için yazmak istedim ben tutanak yazılırken bakmaya çalıştım birde poliste biraz okudu sanırım tam hatırlamıyorum kuralları aşıp riskliyken sokağa çıktığım için yazılmıştı sanırım öyle bir şey yazdı birde güvenlik görevlilerinin dedikleri aşmış diye bir şey yazmış olabilir net hatırlamıyorum diyeceklerim bu kadar çok zaman geçti aradan neredeyse bir yıl oldu ya da olacak ondan ne yazıldığını inanın tam net hatırlamıyorum
Ne için tutuldu tutanak
Arkadaşım güncellemeni gördüm sen cevap vermedin ama ben gene de yazıyorum ben polisim sorun yok bir şey olmaz.
Ne tutanağı
Tutanağın ne tutanağı olduğunu ilk yorum yapan kişinin yorumunun altına yazdım oradan oku istersen anlarsın ama istiyorsan sana baştan anlatabilirim
Okumadım ki okuyayım yorum yaparım
Tutanaktan bir şey çıkmaz çıksa çıksa para cezası
İyi o zaman peki para cezası gelirse nasıl anlayacam bana haber gelirmi yoksa benimmi araştırmam lazım
Evine tebligat ulaşır zaten ya da muhtarlığa felan bir sor arada evde yoktuk geldiyse alalım vs salla bir şeyler
Biz genelde evdeyiz bir çıksa biri kalır evde mutlaka gelseydi gelirdi çoktan çok nadir ev boş kalır geldiğini sanmıyorum ya
Muhtara da bir sor bazen bırakabilirler arada sırada git muhtarlığa
Biz bu aralar zaten sadece evi arada yalnız bırakıyoruz bir yıldır gelse gelirdi para cezası neredeyse bir yıl olacak
Ama yinede gidebilirim muhtarlığa
O da olmadı vergi borcu sorgulaması yap e-devlet üzerinden
Sağol bilgilerin için 🙂
Rica ederim ☺️