Gozum okadar korkuyor ki. Ama markete girincede bakiyorum cokda bi sey yapmiyorlar bir seyleri düzenleme temizlik kasiyerlik okadar. Sizce ne zorlukları var. Bi 6 ay ya caliscam ya calismiycam bunun icin deger gibi goruyor bi yanımda. Sizin fikriniz nedir calıstiniz mi hiç orada?
Kpssden sonra belli bir süre özelde markette calışcam. Market çalışanlıgı cok mu zor?
Besletecek lafı cok agır geldi. Sonuçta sizi besleyen anneleriniz ya da kadınlarınız , erkegin arkasında cevip ceviren bi kadın olmayınca zor beslenirsiniz siz. Kadınları bu kadar kucumseyisinizi anlayamıyorum sonuçda donlarınızı bile yıkayamayan cinsiyet kim belli. Oteki yandan Şu an kafamda evlilik fikri yok teşekkürler
Türkiyede hiç bir sey ortaklasa yapilmiyor bu sebeble boyle bir durum var. Yeni modernleşmeler ile kadınlar artık çalışmaya başladı. Artık onlarda para kazanıyor fakat erkek milleti sanki ev temizligi yemegi sadece kadına aitmiş gibi davranıyor. Erkek işten geliyor tv karsisinda gobegini kaşıya kaşıya yatıyor. Kadın isten geliyor camasır yıkıyor camasır asıyor kuruyan camasırı katlayıp utuleyip yerine kaldiriyor , evi supuruyor siliyor, toz alıyor , yemek yapıyor. çocuk bakıyor. Peki bu sırada erkekler ne istiyor günlük sıcak taze yemek peki neden yapmıyorsunuz? Çünkü ataerkil yapıda büyüdünüz. Hiç bir iş yapmayıp ev hanımlıgı saçmalıgı adı altında konuşma yapamazsınız maalesef
benı nedne ıcıne attın kı? ben ev hanımı tıpı ıle arkadas olmayı bırak hayatımıda bırlestırmem benımle statusu egıtımı bır olmalı . ayrıca dedıklerınde kadın erkek ıcın calısan ınsanlarda ona katılıyorum. fkat benı tanımadan nerden bılıyorsun işten eve gelip camış gibi koltuga yattıgımıda itham edıyıorsun bunu anlamadım .
ayrıca ev hanımı ise kusura kalmasın yapacakta edecekte ben bunu anlattım ve ev hanımı sacmalıgını ırdeledım .
tekrar oku yazdıklarımı attıgın oklarıda gerı cek !
Yeni nesile bak okumayan yok bende okudum atanamıyorum hamile olursam gunun birinde katiyen özelde calışmam cocugum okul cagina gelince ancak o zaman. Cevremde cogu ev hanimi var atanamamis ama okumus egitimli kişiler. Halen kücümsemelerde bulunuyorsun