Bugün ramazan alışverişi dolayısıyla markete gittik. Hınca hınç doluydu. Kasiyerler de haliyle biraz agresifti. Sizce zor mu markette kasiyer olmak
2 ay
Markette kasiyer olarak çalışmak zor mu?

Bugün ramazan alışverişi dolayısıyla markete gittik. Hınca hınç doluydu. Kasiyerler de haliyle biraz agresifti. Sizce zor mu markette kasiyer olmak
Hemde çok zor milletle uğraşmak cidden zor bir de ürünü beğenmeyip iade isteyenler oluyor yoğunluk sebebiyle müşteriler agresif de davranabiliyor büyük market değilde a101 BİM gibi şirketlerde çalışmak çok zor emin olun değmez
20 Yaşlarındayken Girdim 6 günü kavga edip ayrılmıştım insanlar cidden cins 10 kuruşu bekleyenmi dersin 1 tane kek alıp sıraya laf söyleyenmi dersin en sonunda birinin suratına aldıgı çikolatayı vurup ayrılmıştım cidden sabır gerektiren bir iş insanlarla uğraşmak cidden zor.
Günde kaç çeşit insan geliyor her birinin lafını çenesini çekmek kolay değil insanları da memnun etmek kadar da zor bir şey yoktur genelde yorucu ve tahminimce pis bir iş
1.5 yıl kasiyerlik yaptım insanlarla uğraşmak çok zor özellikle de insanların anlayışsız olduğu bir yerde yaşıyorsanız daha zor tabii ki de bu onların işi ama hepimiz insanız belirlik sabrımız ve sınırlarımız var her insana saygı duyulduğu gibi onlarada duymak lazım
Cevap
17Cevap
Neresi zor ya
Ayrica kimseyle uğraşmak zorunda değiller
Yorumlarda milletle uğraşiyorlar diyorlar ya kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değildir
Tabikinzor surekli ayaktasin kasa biter reyon duzeltirsin aksam gun sonu vs hep ayaktasin
İnsanlarla birebir muhatap olunan her mesleğin zorlukları vardır.
Beynimi yakmıştım ben bir kaç kere günde 300 ile 350 kişiye baktığım oldu
Fişte yazıyor kaç kişiyi aldığın sabah 9 akşam 9 olunca günde 700 ile 1000 kişi giriyordu mağazaya
Her işin zorlukları var, sonunu düşünme harekete geç başarısızlık olmadan, başarıya ulaşılmaz.
Ne zorluğu olacak para al para ver okut ürünleri işte
Zordur tabi ama tecrube ediyorsun birde sesin güzel olcak mesela mulakatta ahmett beyyy kassaa diye bagirtiyorlar oyle ise aliyorlar 😁
Zordur herhalde hem para işi ile uğraşmak hem bi o kadar insana yardımcı olmak
Mesela ben şeye uyuz olurum
Kasayagelmiş daha ödeme yapacağı kartı arıyor cüzdan dan ayarlasana gelmeden kasaya
Markette kasiyer olacağıma giderim aç kalirim o gece aç yatatim daha iyi maq
İnsanlarla uğraşılan her iş berbattır ne olduğu önemli değil ondan tabii ki zordur
Zor degil benim yasadigim ülkede 14 16 yasindaki gencler kasada calisiyor
Şok market ve a 101 de mağaza müdürü olarak çalıştım keşke limon 🍋 satsaydim calismasaydim çok zor iş
Zor ama alışıyorsunuz
Sömürgecilik üzerine kurulmus bir düzen tamamen.
Hiç bir şey kolay değil ki
A 101 se baya zor oluyo arkadaşım calismisti ordan biliyorum
Bende çalıştım
İnsanlarla upraşmak her işte zordur
Evet zor o kadar insanla uğraşmak
Evet zor
Zor tabi insanla uğraşmak..
En İyi Cevap