Eğitim & Kariyer Pastacı olmak nasıl? İyi kazanırlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Pastacı olmak nasıl sizce? İyi kazanıyorlar mı ve meslek olarak sizce güzel mi? Pastacı olmak nasıl? İyi kazanırlar mı? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Loyall Takip Et Guru Yaş: 28 5 ay aşçılık pastacılık bu dönemde baya gündemde. hele sosyal medya yüzde seksen beşi artık yeme içme zıkkımlanma üzerine olduğunu düşünürsekiyi para var bu işlerde. 0 0 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 98% 5 ay Ne kadar kazanıyorlar bilmiyorum ama güzel meslek bence 0 0 Yorumla
güneşeaşıkkardanadam Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 706 görüş paylaştı. Arkadaşım yapıyor hem iyi kazanıyor hem hiç işsiz kaldığını görmedim 0 0 Yorumla
sessizölümmeleğ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 83% 5 ay Trilyon kazaniyoruz 0 1 Yorumla Soran 5 ay Yeni başlayan ne kadar alır peki Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 53 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b görüş paylaştı. Güzel meslek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
aşçılık pastacılık bu dönemde baya gündemde. hele sosyal medya yüzde seksen beşi artık yeme içme zıkkımlanma üzerine olduğunu düşünürsek
iyi para var bu işlerde.
Ne kadar kazanıyorlar bilmiyorum ama güzel meslek bence
Arkadaşım yapıyor hem iyi kazanıyor hem hiç işsiz kaldığını görmedim
Onu Pastacı Meryem e sor.
Trilyon kazaniyoruz
Yeni başlayan ne kadar alır peki
Güzel meslek