Konu eksiğim yok ama çalışabileceğim bir ortam da yok dershaneye yazılmalı mıyım?

Arkadaşlar ben kendi ellerim ile mahvettim hayatımı. 5. kez sınava gireceğim. İlk girişimde lise halim aklım ermiyordu yol gösteren yoktu çalışmadım. Bir şey bilmeden girdim 200 bin geldi. Ama içimde tıp hayali vardi. Dedim mezuna kalayım. Ama çok saf bir kızdım ben. Dershaneye yazdırdı ailem beni. O zamanlar durumumuz ortaydı ama zar zor yazdırdı babam. Manyak bir hoca taktı kafayı bana. Aşk mektubu falan yazıyordu o derece sapık bir adamdı. Başta hoşuma gitti beni dersten alıkoydu çünkü sınıfta herkesten üstte tutuyordu beni herkese hava atıyordum hoca bana aşık diye ama psikopatlaşınca korktum anneme anlattım aldılar beni dershaneden ama sınava 3 ay vardı ve ben yine çalışmamıştım. Sınava girdim 170 bin geldi yine kaldım mezuna. 3. girişim de ailem dershaneye falan yazdıramadı gücümüz yoktu ben bir kütüphane buldum. Çok iyi bir yerdi arkadaşlar buldum görevli ile arkadaş oldum. Orada hazırlandım ve güzelce çalıştım 76 bin geldi. Tıp 25 bindi yine olmadı. Yine kalayım dedim. Yine kaldım çünkü daha 1 sene adam gibi çalışmıştım. Neyse yine o kütüphane de çalıştım ama kardeşim de girecekti sınava beraber çalıştık. Kütüphane görevlisi olsun arkadaşlarım olsun hepsi manyak mısın sen diyordu bana kimse bilmiyordu kalma sebebimi çünkü 200 bin ve 176 bin yaptığımı söylemedim kimseye. Babam kalp krizi geçirmişti o zamanlar ve 200 yerine 80 bin demiştim. Sonra 80 binden 176 bine çekmeme inanmaz diye 176 bin yerine de 70 bin demiştim. Yani herkes ben 80-70-76 yaptım sanıyordu. Bu yüzden sen de kapasite yok öne çekemiyorsun yaz git diyorlardı. Ama ben yine çalıştım ve 4. kez girdim. Bu sefer 53 bin geldi. Yine olmadı. Ağladım yıkıldım. Kardeşim eşit ağırlıktan psikoloji yazdı gitti bu sene. Ben yine gitmedim. Yine kaldım. Aileme miras kaldı. Artık beni dershaneye yazdırabilirler. Ama ben kütüphane de çalışmaya alıştım ve konu eksiğim neredeyse yok. 53 binden 25 bine çekmek hedefim. Dershaneye yazılmak istemiyorum ama çalışacak bir yer yok. Ev de 3 yaşında kardeşim var çalıştırmıyor. O kütüphaneye gidemem artık kardeşi bile gitti o kaldı der dalga geçerler. Evime yakın başka kütüphane de yok. Sizce dershaneye yazılayım mı? Yine öyle bir psikopat karşıma çıkar mı? Ders çalışabileceğim bir ortam biliyor musunuz?

Konu eksiğim yok ama çalışabileceğim bir ortam da yok dershaneye yazılmalı mıyım?