İktidar ve mülteci daniskası ne zaman bitecek?

Merhaba ben birkaç şeye değinmek istiyorum öncelikle ÖSYM saçmalığı ile başlamak isterim biliyorsunuz pandemi yüzünden açık öğretim ortaokul ve lise 2020/2021 yılları arasından beri kısaca pandemi başladığından beri online sınav olmakta bu online sınav sürecinde açık öğretimden milyonlarca mezun oldu bu iyi bir şey mi :D tabi ki hayır berbat bir şey ayrıca mezun olanların arasında binlerce mültecide var tesadüfe bakın üstüne YKS barajı kaldırdı :D liseden mezun olan milyonlarca Türk ve mülteci karışımı şahıslar YKS sınavına girdi ve yine biliyorsunuz ki açık öğretim kontenjanları %100 doldu geçenlerde mülteci profesörler gündem olmuştu tahminime göre açık öğretim kontenjanı mülteci ile dolu ve hepsi mezun edilecek yani sizin 16 yıla yakın eğitim hayatınız bir mülteci ile eşdeğer olacak :D ve eğer 2023'te iktidar galip gelirse mültecilerin bir iş sahibi olup sizin işsiz kalacağınıza dair yemin bile edebilirim kanla kazanılan bu topraklar parayla satılıyor hem bu iktidara hemde bu millete yazıklar olsun iktidar sattı millet göz yumdu bir Mustafa Kemal daha gelemeyecek öncü beklemeye devam edin
İktidar ve mülteci daniskası ne zaman bitecek?