YKS2026 Üniversite tercih sonuçlarına göre kimler nereyi kazandı? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İnşallah herkes istedg yere yerlesebilmistr Güncellemeler+1 yıl Guncelllll Güncellemeler+1 yıl Asdfg Üniversite tercih sonuçlarına göre kimler nereyi kazandı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
göçmenkızınew Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Bende aöf iş saglıgı ve guvenliği Atatürk üni :) 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Tebrikler 😅🎊 Yorumla
murateren3436ist Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 85% +1 yıl 1998 yılında Trakya makine mühendisliği 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tokat edebiyat istiyordum bozok üni edebiyat geldi. Umarım pişman olmam 🌸🧚🏻♀ 0 0 Yorumla
devils07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl DBÜ. 0 15 Yorumla devils07 +1 yıl kazandı arkadaş Yorumla seyda028 +1 yıl Hang bölüm Yorumla devils07 +1 yıl psikoloji Yorumla devils07 +1 yıl bende ilk orayı yazmıştım zaten yakinim oraya Yorumla seyda028 +1 yıl Bnde orayı kazandm da bsi sorabilir miyim Yorumla seyda028 +1 yıl Yani bölüm farklı Yorumla devils07 +1 yıl tebrik ederim buyrun Yorumla seyda028 +1 yıl Sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu binasını biliyor musun nette baktm bulamadm çok kötü falan küçük sağlık ocag gbi yer falan die duydum bakım dedim resmini bulamadm Yorumla seyda028 +1 yıl Bu arada yanlslik olmasın Demiroğlu bilim üniversitesi dmi açılımı 😅😅 Yorumla devils07 +1 yıl aslında çok küçük olmasına bakmayın eğitimleri nedir ne sunmaları cok daha önemlidir Yorumla devils07 +1 yıl evet orası Yorumla seyda028 +1 yıl Resmi falan varmihc bakindm bn bulamadm nette ya da hang sayfada bulabilrm merk ediyorm bilio musn Yorumla devils07 +1 yıl pek fazla benim de bir bilgim yok ama ogrenince arkadaştan yazarim size iyi forumlar. Yorumla seyda028 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Berivann6 +1 yıl Ne güzel psikoloji kazanmışsın benim ona çok kabiliyetim olmasına rağmen kazanamıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Diyetisyenlik 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Tebrikler 🎊 Yorumla göçmenkızınew +1 yıl tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende aöf iş saglıgı ve guvenliği Atatürk üni :)
Tebrikler 😅🎊
1998 yılında Trakya makine mühendisliği
Tokat edebiyat istiyordum bozok üni edebiyat geldi. Umarım pişman olmam 🌸🧚🏻♀
DBÜ.
kazandı arkadaş
Hang bölüm
psikoloji
bende ilk orayı yazmıştım zaten yakinim oraya
Bnde orayı kazandm da bsi sorabilir miyim
Yani bölüm farklı
tebrik ederim buyrun
Sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu binasını biliyor musun nette baktm bulamadm çok kötü falan küçük sağlık ocag gbi yer falan die duydum bakım dedim resmini bulamadm
Bu arada yanlslik olmasın Demiroğlu bilim üniversitesi dmi açılımı 😅😅
aslında çok küçük olmasına bakmayın eğitimleri nedir ne sunmaları cok daha önemlidir
evet orası
Resmi falan varmihc bakindm bn bulamadm nette ya da hang sayfada bulabilrm merk ediyorm bilio musn
pek fazla benim de bir bilgim yok ama ogrenince arkadaştan yazarim size iyi forumlar.
Teşekkürler
Ne güzel psikoloji kazanmışsın benim ona çok kabiliyetim olmasına rağmen kazanamıyorum
Hani sen bana kullandığın çorabı satacaktın :(
Diyetisyenlik
Tebrikler 🎊
tesekkurler
Gelibolu pru