Bu yakıt pedalı, bu fren pedalı...
(Bahçelere, dükkanlara, park yerinde duran araçlara dalan hanım sürücülere ithaf ettim soruyu)
(Bahçelere, dükkanlara, park yerinde duran araçlara dalan hanım sürücülere ithaf ettim soruyu)
Nedense kadınlar daha dikkatli, erkekler daha ben biliyorum havasındalar.
Erkekler trafiğin yoğun olduğu ya da kazaya sebebiyet verecek hallerin müsait olduğu zamanlarda daha soğukkanlı, kadınlar daha panik.
Eğitim iki katına çıkarılmasa da her 5 yılda bir tekrar sınava tabi tutulmalı tüm sürücüler.
Geçen gün iki şeridi de ortalamış, tam orta çizgide giden, tüm selektör ve kornaya rağmen yer vermeyen ve hatta bana böyle öğrettiler doğrusu bu diye ısrarla beni inandırmaya çalışan ablamıza da buradan selam ediyorum 🤭
Başka bir soruda da karşılaştık sizinle. Sizde bir erkek üstün kafası var sanki. Bana öyle geldi yani asla kınamak için demiyorum.
Cinsiyetlerde genelleme yapmak ne kadar doğru ki? Aptal adamlarda var. Biz genelleme yapmıyorsak sizde yapmayacaksınız beyefendi.
Profilde ki büyük resimdende belliymiş zaten.
Kapak fotoğrafı nickle alakalı.
Kapak fotoğrafının neresi alfa?
Alfa: çok zeki, cesur, bilge, lider, öncü, kendi grubuna yol gösterici, sabırlı ve avcı. Lider görüntüyü bu şekilde resmetmek benim tercihim. Eleştirel bakabilirsiniz ama buna saygı duysam da dikkate değer bulamayacağımı biliyor olmalısınız.
Sizde dikkate değer bulmanızı beklemiyor olduğumu biliyor olmalısınız. Kendiniz gibi narsistlerle karşılaşmanızı temenni ediyorum.
Cevap
1Cevap
Oyle sofor kadinlar gordum ki tey teeey otobus kullanip acayip araba kullanan.
Elbette, ama sayıları az diye düşünüyorum.
Ciks bir hayli...
Gördüklerim dikiz aynasını tuvalet masası yapan, kırmızı ışıkta tostunu yiyip termos kahvesini içenlerdi.
Istisna onlar : )
Coook cok iyiler var
Kırmızı ışıkta duran ondeki araca arkadan vurduğu hâlde polise öndeki araçtan şikayetçi olduğunu söyleyenleri ne yapacağız?
Hahaah iimis bu : ) bak onlarda istisna... Azinlik azinlik : )
Peki, benim yanımda ehliyeti ilk aldığın gün etme eyleme daha araç kullanamazsın dediğim hâlde benim aracı alıp askeri birliğin duvarına tırmanıp, ben araçtan çıkana kadar nereye ışınlandığını bilmediğim hanımefendiyi de ekleyim. Sayın uberim, istisna derseniz daha dolu done var elimde. 🌹
Fazla rastlantisal bir durum : ) hep seni bulmus ne diyim : ))
Beni de güldürdünüz, içinizin güzelliği için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
Sizdeee 🙏😇
Bazı kadınlar cidden çok kötü kullanıyo ama erkekler de çok fazla ani hareket yapıyo
Zaten eğitimden kolaylıkla geçemiyorlar 2 katına çıkarmanın mantığı yok.
Bence erkeklerin çıkarılmalı önce.
Cinsiyet başına kaza yapan sürücüsü sayısı/cinsiyete dayalı toplam sürücüsü oranında kadın oranı yüzde 56,13 ile erkeklerden fazla. Sizce hâlâ erkekler demek doğru olur mu?
Sorunun içeriği de kapsamı da dikkat edildiyse kazalara yönelik.
Tek seferde aldım ehliyeti 🤸♀️🤸♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?