Eğitim & Kariyer Üniverstelerde dersler en erken 8:40 tamı başlıyor yetişemezsek ne olacak 8: 40 erken degilmi? Satıacr Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Üniverstelerde dersler en erken 8:40 tamı başlıyor yetişemezsek ne olacak 8: 40 erken degilmi? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
AcılıkoalaFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 3,9b görüş paylaştı. İmza kağıdının henüz ulaşmadığı bir yere geçer oturursunuz. 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 96% 5 ay Lisedeyken bizim derker 7.30 da başladı. Diğer okulardan çok erkendi yani. Ulaşmak zorundaysan bir şekilde ulaşırsın. 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 5 ay Erken kalkacaksın geç kalırsan artık hocanın insafına kaldın demek 0 6 Yorumla Satıacr 5 ay İşe gidiyorum geceleri bu sekilde ayarlama yapabilirler mi sizce Yorumla world000 5 ay Hoca almamazlik yapiyor mu ki? Yorumla Çileklibirşeyler 5 ay @world000 bizimkilerin bazısı yapiyordu geç kalırsanız derse almıyorum diye ilk ders uyarmışlardi Yorumla world000 5 ay Hangi universite? Belki üniversitendeki hicalar katidir. Yorumla Çileklibirşeyler 5 ay @world000 pamukkale ama her okulda olur böyle gıcık hocalar Yorumla world000 5 ay Bölümün ne peki? Yorumla
omerfrkkucuk35 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 5 ay Yetişemezsen imza kağıdına imza atamamış olursun ve haliyle yok yazılırsın, ama ilerleyen zamanlarda sınıfında kendine samimi bir arkadaş bulup ondan senin yerine imza atmasını isteyebilirsin. 0 1 Yorumla omerfrkkucuk35 5 ay Derslerin başlangıç saati ise değişiklik gösterebilir. Yani ortaokul ve lisede olduğu gibi belli bir başlangıç saati yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
İmza kağıdının henüz ulaşmadığı bir yere geçer oturursunuz.
Lisedeyken bizim derker 7.30 da başladı. Diğer okulardan çok erkendi yani. Ulaşmak zorundaysan bir şekilde ulaşırsın.
Erken kalkacaksın geç kalırsan artık hocanın insafına kaldın demek
İşe gidiyorum geceleri bu sekilde ayarlama yapabilirler mi sizce
Hoca almamazlik yapiyor mu ki?
@world000 bizimkilerin bazısı yapiyordu geç kalırsanız derse almıyorum diye ilk ders uyarmışlardi
Hangi universite? Belki üniversitendeki hicalar katidir.
@world000 pamukkale ama her okulda olur böyle gıcık hocalar
Bölümün ne peki?
Yetişemezsen imza kağıdına imza atamamış olursun ve haliyle yok yazılırsın, ama ilerleyen zamanlarda sınıfında kendine samimi bir arkadaş bulup ondan senin yerine imza atmasını isteyebilirsin.
Derslerin başlangıç saati ise değişiklik gösterebilir. Yani ortaokul ve lisede olduğu gibi belli bir başlangıç saati yok.
Söylersin hocaya sana göre ayarlar
Değil normal gayet
Yetisemezsen yok yaziliyorsun 🤣
8.40 iyidir