Bizdekiler ölüyor olsak işe çağırır, erken çıkmaya izin vermez. 😢
Ağladım laaaaaa pic.twitter.com/OXCJQGIKoI
— BGY (@bgyether) August 6, 2022
Bizdekiler ölüyor olsak işe çağırır, erken çıkmaya izin vermez. 😢
Ağladım laaaaaa pic.twitter.com/OXCJQGIKoI
— BGY (@bgyether) August 6, 2022
Bu zamana kadar çok patronum oldu ama şu an ki çalıştığım yerde ki patronum da aynı bu patron gibi çalışanına kurban bayramı için ayakkabı aldı, diğerine boyner hediye çeki verip üstünü tamamlayıp hediye aldı. Allah razı olsun böyle patronlardan...
Son çalıştığım şirketin sahipleri de böyle inceliktelerdi. İnsan olmanın, ince düşünmenin su istimal edildiği ülkemizde böyle bir patron bulmak milyonda 1 rastlanacak bir şeydir.
Cevap
28Cevap
Kültür başka tabi
Bizde geleceksin gelmezsen yarin istifani ver derler. Gelde bizim topluma anlat bunu gavur dedillerine insanlara bakip ibret alsinlar. Her allah kitap diyen iyi olmuyor maalesef kac yil geçti bi turlu idrak edemediler
Aslında bizde de buna benzerler var; lakin aralarda kayboluyorlar. Aslında kapitalist sistemin kölesi olma yerine her bir sustemin iyi yanlarını alınsa çok güzel bir yaşam olur gibi? (Bkz. Mekatronik.)
Yurtdışındaki insanlar gerçekten düşünceli Türkiye dekiler anca nasıl daha fazla çalıştırıp az para veririm kafasında.
evet 2 yil once isyerinin yillik toplantisina cagirilmistim ve benim domuz eti yemedigimi biliyorlardi sirf bu yuzden bana ozel peynirli ve akdeniz usulu pizza siparis etmislerdi.
Türk insanı kendi ülkesine vatan haini, ecnebilere ise kul köle olur.
Bu yabancının kalitesini gösterdiği kadar ülkemizin kalitesizliğinin de göstergesi.
Bizde de erken çağır geç çıkartır. Mesai vermez.
Amerikadaki bu vatandaş kasiyerimiz, Türkiye de ki kasiyer olan vatandaşlari kıskanıyor işte ne yapsın.
pazar günü mesaj atıp bir iş istediği için özür dileyen ve yarım gün izin teklif eden bir patronum var.
oluyor bunlar
bize yemeği bırak yemek parası bile vermiyor işveren ama hiç bir cumayı kaçırmaz son model Mercedesiyle gider
İncelikten bihaber olan patronlardan böyle bir jest bekleyemeyiz. Oysa şuraya bakın, ne kadar ince düşünceli insanlar var...
Pizza dediği şu küçük tabaktaki mini dilim olmasın 🤣 fazla iyi niyetli sanki hahahah
Patron konusunda çok şanslıyım. Hayattaki şansımı sanırım burada kullandım :)
Bizimkiler anca kendi ceplerini doldurur tek inceliği düğünümde tam altın takmalariydi o kadar 😂
Keşke video yapsaydın da bizde görseydik ne jestiymiş
Bende yoğun çalıştığımızda çalışanlara sigaralarını alırdım. Yazları da kola fanta alırdım.
Yapar, günde iki öğün et ürünü yemek verir kısa süreli çalışma asgari ücret üstü sunuyor.
Avrupada insana değer var. yeterki sende o kafa da ol
Insan var insan var hesabi. Karakter bence..
Benim patron sonradan izin verir. Ya da yemek ismarlar
Akşam geç saatlere kadar çalıştıracakları zaman öğle yemeğini 5te veriyordu bizimkiler.
Carrefourda kasiyerim birak yemek ısmarlamayı kendi haklarımızı zor alıyoruz
Ben 5 dakika geciktim diye odasına çekip azarladı burger kingdeki 3 müdürden 1i
Burdan Amerika'ya kadar yüzebilirmiyim diye düşünmeye başladım aman diyim.
Demek ahlakla müslümanlığın alakası yokmuş
Bu hikayelere inanıyor musunuz cidden?
Bizim burada olsa. Gelmezse kovalar awk
Usa olsun 15 saat çalışırım
Bizim patronlar evde yemedin mi? Diye sorar 😃
Bizd3 olsa yemek vermezler
Yurt dışında patronlar gayet anlayışlı
Pizza söylemiş diyorlar doğrumu. bu güzel bir şey
aç herif iki pizayla mutlu olmuş
abd sistemini güzellemeyin :D
Ellerinden gelse uyumadan uyumaya eve yollarlar
Patron romantik duygular besliyor ya da melek