Ülkenin en aydınlık gençleri, geleceği, umudu olan bu güzel arkadaşlarımızın pankartlarını gördükçe ağlamak istiyorum. Sizce nasıllar?

Ülkenin en aydınlık gençleri, geleceği, umudu olan bu güzel arkadaşlarımızın pankartlarını gördükçe ağlamak istiyorum. Sizce nasıllar?
Cahil bedenini sergileyenleyen üstüne bunu meşrulaştırıp para kazanmak için kullanan topluluğun hiç bir yaptığını takdir etmem, hala bu cahilleri savunan ya da takdir eden var mı? Varsa aklından şüphe ederim. Kendinize gelin gözlerinizi açın bu kadar at gözlüğü takmaya hevesli olmayın, yazık.
Tiye aldıkları konular şu an ülkeyi yönettiğini sanan ve en tepede görünen şahıslara ait bire bir söyledikleri ve yaptıkları şeyler. Bu sorunun yorum kısmında ileri geri konuşan kişiler sadece konuşmak için konuştuklarını o kadar belli ediyorlar ki.
En güzelini biz yaptık kusura bakmasınlar, 2 sene boyunca fetoculara yargı dağıttık 😎 itin, köpeğin dibine soktuk. O zaman beraber pilav yiyorlardı malum kişilerle. Bunlarda marjinal olma havasını anlamıyorum. Biz yaptıklarımızı anlatıyor muyuz?
128M$ ın nasıl yok olduğu hakkında en ufak bir bilgisi olmadığı halde Ellerine her verileni meydanlarda kaldırırlarsa 15 temmuzu da gezi olaylarını da hak eder küçük piyonlarımız. Sonra da ağlıyorlar
Cevap
61Cevap
Özellikle 1. harika :)
ODTÜlu soytarılar..
Sözde hükümeti eleştiren gibi görünüyorlar ama tam bir anarşistler.. Dini değerleri ya da değerleri olan herşeye saldıran tipler..
Vatana millete zerre faydası olmayan insanlar.. Tam bir kangrenler..
Ama onları iş hayatlarında görmek beni çok mutlu ediyor..
Çünkü o anarşik tavırları sadece orada kalıyor 😄😄
Patronlarına, amirlerine el pençe divan oluyorlar..
Ne oldu ya foton gitti? Anarşikler sizi.. Diyorum yüzlerine 😄😄
Herkes haddini bilecek!
Neden bütün Odtü öğrencileri aynıymış, teröristmiş gibi bir algı oluştu bilmiyorum ama uluslararası anlamda çok başarılı olmasa da Türkiyedeki üniversiteler arasında diğerlerine nazaran daha yüksek eğitim kalitesine ve imkanlarına sahip bir üniversite ve daha sıkı çalışan potansiyelli insanlar bulunuyor.
Bazı çürük yumurtalara bakıp hepsini aynı kefeye koyup terörist muamelesi yapmak doğru değil yani bugün savunma sanayisi şirketlerindeki mühendislerin çoğunu Odtü oluşturuyor ve teröristlere atılan bombayı, füzeyi yapan insanlarda var içlerinde. Bu yüzden ön yargıları bırakmak gerekli.
Pankartların amacı da zaten eğlence ve zaman zaman da yergidir. Eğlenceli tipte pankart seçmişler bu yıl.
evet ülkemizin aydınlık gençleri o gençlerin çoğu 13 yılda 10 yılda mezun oluyorlar ve bir tane akademik kabul görmüş tezleri yok.. bir tane patentli tasarıma imza atmış değiller.. ama odtülü gerçek aydın gençlerimiz mezunlarımız var onlar şu an aselsanda, havelsanda, tuşaşta, bayrakarda, kale grupta, tei deler bunlar gibi komik pankartları yok ama sihalardan, güdümlü mermilere, helikopterlerden, görüntüleme radar sistemlerine, uydulardan, mikro çiplere kadar milli savunma sanayine hizmet ediyorlar... ve Türkiyeye yılda 5 milyar dolar ihracat başarısı ve yılda 10 milyar dolar da yerli üretim yaptıkları içinde ülkenin dövizinin yurtdışına çıkmasını engelliyorlar hepsi bu.. bu arkadaşlar gibi medeni ve modern değiller çünkü onların pankartları yok ve 10 yılda mezun olmadılar..
www.bolgegundem.com/...i-sergilediler-3054061h.htm
Boş üniversite
2 tane insanın yaptığı bir eylemden tüm üniversiteyi karalamak. alkışlıyorum sizi
o okulun kapısından giremeyen ve eğitimli uluslararası iş ve yeteneğe sahip olanları hem bu ıktıdar partisi ve onun destekçileri sevmez.
edepli olmuş , daha da orantısız güç kullanabilirlerdi.
gerçi o kesime everesti soksan yine aynı şeyi anırırlar anlatamazsın .

Bunlar mı geleceğin umudu? Yüksek lisans eğitimi desteği için bağış yaptıkça sansürün kalktığı bu sayfayı açan arkadaşlarımız da ODTÜ lü !
Odtüden adam çıkmaz. Ya güzel kardeşim ya kaşar çıkar. Kafalatı da pek basmaz. Kendi içinde çelişkili şizofrenler. Mantık ve akıl yoksunu cahil yobaz kitle. Devrim deyip, abd şirketlerine d. malmak için birbirini yerler.
Siyaset yapacak olanlar yiyorsa parti kurup çıksınlar. Akademik kariyer kullanarak olay çıkarmaya gerek yok. Devlet bunlara beş para vermemeli , şimdiye kadar ne bir icat, ne bir buluş ne insanımız hayrına ne yapmışlar. Okumuş cahiller çoğu dışarı beslemeleri. Prof , doçent falan filan hepsi aynı.
Gözlerimizde ışıltı ama geleceğimizde zırnık bir parlama yok.
Bunların hepsi de yurt dışına gidecek. 😂
Türkiye bitti artık.
Artık katar, İran, Afgan, Suriye var.
Yemin ederim içim acıyor bu güzelim ülkeyi böyle görünce.

Dağları oyup zindan etseler..
Madem herkes bu kadar Atatürk'ü seviyo o zaman Atatürk'ün bi sözünü söyleyim (Geregiden Fazla Merhamette Vatana İhanettir)
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Ellerindeki bayrakları tutanlara ve kurdukları partiye zamanında ne yaptığını partilerini nasıl kapattığını ve o kişilere neler yaptığını biliyoruz. Yaşasaydı bu sapkınlarada aynı şeyi yapardı.
Bebeksi Halk Kitlelerine ODTÜ'den selamlar! hahaha, süper olmuş süper.
Bu sene iyi ki dekanlık falan katılmamış, çocuklar mis gibi yapmışlar mezuniyeti işte.
Her bir diğerinden faha iğrenç , bunlar öğrencimi soytarımı bilemedim.. çok şey sözlerimde frene basıyorum
helal olsun pırıl piril cocuklara
bir ulke iktidari dusunun ki ulkenin en zeki universite ogrencilerine dusmanlik etsin :)
bu ancak orta dogu ulkelerinde olurdu :)
Siradişi..
Odtu kendi icinde cok baska biyer. Bahar senliklerine gitmistim hakikaten marjinal biyer. Kim kime dumduma herkes eglencesinde ve ozgurce
Valla mimarlık fakültesinin pankartına bayıldım tebrik ediyorum meslektaşlarımı, odtü mimarlık da ayrıcalıktır yani. 🌸 Hepsi ayrı güzel ve anlamlı.
Ölmüş adamın ne ışıltısı olacak yahu. Saçma sapan işler. Atatürke tapmaktan ne zaman vazgeçecek bu toplum
olmayım onlyfans açmışlar para verdikçe sansürledikleri yerleri de açıyolarmış, ifşalanmayak dur şindi :s
Sabredin çocuklar, bu hırsızlık, eşkiyalık düzenininden kurtulmaya az kaldı. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...
Aslan gibi aydın ve vatanini seven gençlik var. odtü lü olmak ve ayni çizgide kalmak gurur verici olmali. ben sahsen duygulandim
Elalem gitsin Mars'a arac filan indirsin marsı kesfetsin bunlarda böyle pankart mankart. Demekki boş okul
İnsan nasıl bu kadar cahil olabilir, yukarıda görmek için bakınız şekil a, b, c ve d.
nedense pankart yazmaktaki yaratıcılıklarını iş hayatlarında gösteremiyorlar
Bunların amaçları okumak değil. Ülkemin en aydınlık gençleri bunlarsa ülkede problem var demektir
Bu ideolojilere sahip olmak için illa ki ODTÜ'lü olman gerekmiyor.
Siyasi amigolukla öğrenciliğin birbirine karıştırılıp ülkenin en zeki öğrencilerin beyninin koşullandırıldığı bir ortama eğitim öğretim kurumu denemez
pankartlardaki yaratıcılık biraz düşük gibiydi bu yıl ama yine de odtü en iyisi
Onların da yaşam enerjisi sönmüş ondan shshhshs
@öğrenimelemanı ben pandemiye de bağlıyorum, bu çocuklar öğrenci hayatı bile yaşayamadı. hocam sizde açtınız mı pankart :D
Zamanında açmıştık
@öğrenimelemanı yaa çok merak ettim pankartınızı. muhtemelen ikimiz de aynı yıl açtık
Yok ben başka okulda açtım ahshhshshs
@öğrenimelemanı aa bilmiyordum başka yapan okullar. hacettepede görmüştüm ama pankart olayını
Evet doğru hacettepe ve birkaç yerde daha var
eski güzel günler hocam :/
Ülke battığı halde hala “yol yabdılar” diyenler pankartları beğenmemiş 🙂 aynen hüloğğ
OFF ODTÜ YERİMMM
Bir İTÜlü olarak ODTÜlülere bayılıyorum
Bazısı çok mantıklı şeyler ancak ipin ucunu kaçıranlar hayli fazla
Kadın bedeni üzerinden duyar yapıp odtüfans açanlar değil mi bunlar?
Odtü, İzmir ve istanbuldaki kıytırık bir okulun artığı bile olamaz.
Üniversite değil sirk.
Eski yıllara göre biraz daha edepli, düzgüne benziyor
Süper insanlar.
Tanıdıklarımın hepsi yurt dışında başarılı şekilde çalışıyorlar.
Ödtü'lü olmasak da olur. O gözler bizim için de çok değerli. 3. Pankart harika olmuş.
Oğlum da bu okuldan mezun. Türkiye'nin en iyi Üniversitesidir ODTÜ

baya aydınlık gerçekten
ODTÜ’de okuyan bazı öğrenciler, "Odtufans" isimli bir web sitesi kurdu.
Öğrenciler, belirlenen bağış miktarına ulaşıldıkça sitede bulunan çıplak görüntülerin sansürsüz halleri yayınlanıyor.
Öğrenciler, bunu “Kadın bedeninin politikleştirilmesine” karşı yaptıklarını açıkladı.
Dedi ve o çok sevdikleri ülkelerini bırakıp avrupalara gittiler güldürmeyin insanı
Saçma sapan siyaset yapmışlar kendi çaplarında beyinlerini boş beleş şeyler için kullanmasinlar çok zekiler ya fışkırmıs pankartlara zeka🤣
Çoğu terörizmi destekleyen zeki ama beyni yıkanmış öğrencilerle dolu
fazla siyasi, öğrencinin böyle siyasi işlerle uğraşması hoş değil.
İTÜ ye bin basar burası cimri ve kibirli İTÜ lüler ODTÜ lü kardeşlerimin şeyi bile olamaz
Güzel pankartlar ama odtü pkk yuvası o yüzden çoğuna geleceğin aydınlık yüzü diyemiyorum maalesef.
Madem herkes bu kadar Atatürk'ü seviyo o zaman Atatürk'ün bi sözünü söyleyim (Geregiden Fazla Merhamette Vatana İhanettir)
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Ah keşke işe yarasa, en fazla boş yere zarar görecek bu kıymetli arkadaşlar
Cahil beyni kölelik isteyen birini herseye inandirirsin. Yeni nesil böyle olmayacak
boşş insanlar o okulun hakkını verin
öyle bi üniv kazanacam böyle boş işlerle uğraşacam
amigoluk okulu bunlar bos beleş işler ile uğraşıyorlar sirk okulu ve pkk yandaşların okulu
Ne alaka. Laf sokmak mi egitim kalitesini gosteriyor. Bilimiyle degilde zihniyetiyle var olanlar sadece çöp tur.
Soytarı takımı
çok hoş ve yaratıcı pankartlar
Yok hiç o kadar da hayranlık beslemiyorum
odtufans sitesinden haberin var mı
Odtü gelip gitmeyen biriyim gereksiz buluyorum.
Odtü fans diye bir meret çıkarmışlar
Birinciye bayıldım😄
ODTU de de okumak ne biliyim.
gözlerindeki ışıltı saçma olmuş
ve notları tayin eden pankart da saçma olmuş
gayet iyi bence
işte bu yüzden türkiye'nin en iyi eğitim kurumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?