Üniversite mezunu olsanız lise terk biriyle olur musunuz? (Not ben üni mezunuyum)
Onun da işi gücü yerinde. Kendi işlerini kurmuşlar. Zengin sayılabilir günümüze göre
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversite mezunu olsanız lise terk biriyle olur musunuz? (Not ben üni mezunuyum)
Onun da işi gücü yerinde. Kendi işlerini kurmuşlar. Zengin sayılabilir günümüze göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
iyi biriyse neden olmasın ama kültürsüz ve sadece zengin olup sana kötü davranıyorsa uzak dur derim
Ekonomisine ya da diplomasına değil de karakterine donanımına ve zekasına bakıyorum ben gerisi boş.
Yeni tanimaya başladım. Karakterini tam bilmiyorum. O sebeple Şu an için burdan bakmaya başladım
Bunları boş ver dediklerime odaklan bacım yoksa hayat geçmez senin için oluru varsa uygunsa da arkana bakma hedefe kitlen hayatını yaşa
Üniversite denilen şeyin bu ülkede kime neye yaradığını anlamış değilim. ( Üniversite okudum)
tabi ki trde yaşıyoruz üniversite neler katabilir ki
Aşırı bir şey beklemiyorum bende. Burdakiler hep aynı yerden bakmış. Bir kitap okumak bile insana çok sey katar. Zıt biriyle olur muyum ondan emin değilim
Üni okumak ayrıcalık değil ki üni okuyanlar gusül nasil alınır desen bilmez
Eşim lise mezunu ben iki üniversite bitirdim aşka engel değil
Yaa evet oluyor ama bu da karşıdakine bağlı işte kendini yetiştirmesi önemli
Aynen öyle ama siz öyle düşünürseniz baştan yanlış olur
Haklısın en iyisi tanımak ona göre karar vermek
Aynen öyle
Seviyorsam neden olmasın. Bu ülkede diplomanın bir önemimi var!! Ünv mezunları markette çalışıyor
Bende işe almayacağım bu çocuğu hayatıma alacağım. Diplomasına değil benim baktığım hayatımızdaki zıtlıklar anlaşmazlık yapar mı diye bakıyorum. Anlaşmak sadece sözle değil ruhların da birbirini anlaması..
Mis gibi kendi işi var. Bir sorum yok evlen gitsin. Ünv okur ilerleyen zamanda da
Evlenmeden ilişkiye girme bence ilerde büyük sorunlar yaşayabilirsin.
Senin hiçsizliğinle alakalı
Önemli olan sorumluluklarıni bilmesi
Engel yok tek engeli gelmişsiniz para
Mühim olan kalplerin bir olması
Uniyi ebem de bitirir kolaysa is kurun
İş kurmak istesem işletme okurdum. Kendi mesleğimi yapıyorum
Isletme okuyunca is mi kuluyomus 😂 milyonran issiz isletme mezununa desene bunu ayrica senin kendi mesleginle ilgili is kurulamiyor mu is veren yok mu
Olmaz
Olurum
Değil