Erkek asgari ücret veya bir tık üstünü kazanıyor lise mezunu biri.
Kız diş hekimi, iç mimar vs. okumuş kültürlü maaşı sizden fazla 🙂
Bu ilişki sorunlu olur mu erkek için özellikle
Erkek asgari ücret veya bir tık üstünü kazanıyor lise mezunu biri.
Kız diş hekimi, iç mimar vs. okumuş kültürlü maaşı sizden fazla 🙂
Bu ilişki sorunlu olur mu erkek için özellikle
Statü insanları birbirinden ayırır, ancak insan onuru eşittir. Bu bilinci bilerek iki tarafta saygılı ve kompleks içinde olmadan devam edebilirse sorun olmaz, kendini yetiştirme ile alakalı da bir durum bu şimdi statü farkı var aramızda ben hiç bu komplekse girmedim. karşımdakinden de böyle bir şey hissetmedim. Konum olarak benden üst segmentler de olmasına rağmen Gayet iyi anlaşıyoruz, belki benim bakış acım farklı benim umrumda değil karşımdakinin statüsünün ben beğendiysem onu bana çeken bir şey olduysa enerji tuttuysa bitti hatta belirli bir statüsü olan kadın erkeğe göre daha egosuz oluyor karşındakine olumlu yönler verebiliyor. Bu ilişki yürürse karşılıklı saygıdan başka bir şeyle yürümez.
Kesinlikle erkeğe bağlı. En baştan böyle bir ilişkiyi kabul eden kadın zaten duruma takılmamış demektir. Maddiyata önem veren bir kadının bu konuda taviz vereceğini düşünmüyorum ama erkek zamanla komplekse girebilir. Riskli yani. İlişkiye başlamadan önce Erkeğin bunları aşmış, modern düşünebilen biri olduğuna emin olmak lazım.
Kız parası yemek bize ters diyen biri 🥲
Cevap
7Cevap
Sorun olur bi süre sonra kadın erkek üzerinde otorite kurma hakkı olduğunu düşünür statü farkından dolayı
Arada sevgi varsa peki
Tecrübeye dayalı mı bunu söylüyorsunuz tahmin mi? İma ettim erkek arkadaşıma ben senin paranı yemem ki diyor bize ters kız parası yemek falan diyor 🙂🥲
50 6ü bin kazananla asgari kazanan bir değil maddiyat devreye girdimi her şey sorun
Büyük sorunlu olur hem de 👍🏻
Yaaa niye ya ne tarz sorunlar mesela
Ezilir devamlı bu erkek. Hadi bi restorana gidelim 5000 tl hesap ödeyeyim durunu asla olmaz. Doğum gününüzde asla pahalı bir hediye alamaz ve bunun için aşırı üzülür , zaten bu erkek sürekli borç açar..
o erkek ayak uyduramaz her anlamda kültürel eksikliğini anlarsın sonra tartışmalar başlar
Yaratır ister istemez
Ne tarz sorunlar peki
Yaratmaz
belkide
olmz
kafa önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?