Küçüklükten beri hiç çalışma hayatım olmadı. Derslerime hep başarılı bir öğrenciydim. Üni mezunuyum ve mezun olur olmaz askere gittim geldim. İş arıyorum ancak bir yanda da çalışmak hiç içimden gelmiyor. Hayattan zevk almıyorum. Geleceğe umutla bakamıyorum. Yaşamak bile zor geliyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Baba parası tatlı geliyor demekki buda bir yaşam tarzı
babamdan 5 senedir para almıyorum.
Çalışmıyorum babamdan para almıyorum ee duvarlarimi kemiriyorsun
4 sene burs aldım. askerde maaş aldım. kenarda birikmişim var.
Hazıra dağ dayanmaz bir şekilde çalışmaya bak ne diyim yinede keyif senin nokta
iyide ben hiçbir şeyden keyif almıyorum zaten mesele bu. yaşamak istemiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. zaten hayattan keyif alan biri olsam çalışmak isterim.
Bi yerden başlamak gerek yerinde saymaktan iyidir ve aynı durumdayız. Bir de içinden çalışmak gelmiyorsa ne geliyor?
yaşamak dahi gelmiyor ki. hiçbir şey yapmak istemiyorum. hiçbir şeyden zevk almıyorum.
Bence bizim gibi çok sayıda insan vardır. Umarım her şey yoluna girer. Belki de seni hayata bağlayan bir şey olması gerekiyordur. Bi amaç..
annem dışında beni bu hayata bağlayan bir şey yok o da olmasa herhalde bu dünyada çok kalmazdım
Bu şekilde düşünmen normal değil eminim ki bazen ben de böyle dusunuyorumdur. Normal değil demek haddime değil ama psikologtan yardım almayı deneyebilirsin çünkü o seni bu düşüncelerden kurtarabilir hayata bakışın değişir. Zaten her şey düşünceden ibaret değil mi?
öyle tabi ama dediğim gibi gerek ekonomik şartlar gerekse hayattan zevk almayışım beni bu düşüncelerden kurtaramıyor
Türkiye şartlarında böyle dusunmen normal aslında bisey diyemiyorum ama çalışmayı para kazanmak gibi değil de kafanı dağıtacak meşgul edecek bi eylem gibi düşünsen?
Sevebileceğim bir meslek olsa neyse ama sevebileceğim bir meslekte yok ki. Küçüklükten beri en büyük hayalim futbolcu olmaktı. Ailem izin vermedi. Oku dediler okudum. İyi de bir üniversiteye gittim. şu an işsizim. Ne bir tanıdığım var ne de yaptığım başvurulara geri dönüş var. 3 kuruş için saatlerce çalışıp emeğimin sömürülmesini hayvanmis gibi değer görmeyi ve onca yıl okuyup bunları yaşamayı da istemiyorum
Biliyorum biliyorum ama bunlar çok normal sence kim mesleğini severek yapıyor 10 kişiden 8 i mesleğinden nefret ediyordur inan bana.. Bi hastanede hemşirelerin doktorları kıskanıp kendi mesleklerinden nefret ettiğini sonra hastabakıcıların da aynı şekilde hemşirelere özenip bırakıcam ama iş yok başka diye birakamadiklarina şahit oldum. Stajyerlik böyle işte sjfhfkfkkdd ben napim yol parası yemek parası bile alamıyorummm. Herkes her şeyden şikâyetçi onu demeye çalışıyorum.
Öyle tabiki ama zaten hayattan zevk almıyorken sevmediğim bir işi yapmak 3 kuruş için emeğimin sömürülmesine göz yummak ve geçen onca zaman yaşadığım şeylerin heba olmasını da istemiyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Ben sadece çözüm üretmeye ve mantıklı davranmanı sağlamaya çalışıyorum kafani daha fazla karıştırdiysam kusura bakma
Yok estağfurullah. Görüşlerin için teşekkür ederim. Biraz olsun dertleşmek iyi geliyor insana. Yakınımdaki insanlara bunları açıklayamiyorum çünkü insanlar benden bir şey bekliyor. Aslında insanların ne düşündüğünü umursayan biri değilim ama bilirsin toplum baskısı insanı ister istemez strese sokuyor. Ülke şartları da malum. Çoğumuz bir umutsuzluk içerisindeyiz ve bu umutsuzluk bizi farklı düşüncelere itebiliyor. Seninde kafanı utuledim hakkını helal et 😊