Sevgilim pilot olacak ancak ben üniversite okumadım sorun olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eğer sizi gerçekten seviyorsa böyle bir şey problem olamaz aranızda. Sadece diplomayla da insan olunmuyor yani insan olmak, sevgilinizi el üstünde tutmak karakter meselesi tamamen. O yüzden karakterli biriyse hiçbir şekilde bunu kafanıza takmayın. O sizi her türlü sever ve koruyup kollar. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 554 cevap paylaştı. Kimsenin kimseye güveni kalmadı adamlık düştük Güven sözünün arkasında durmak gibi kavramların da önemi kalmadı nasıl kızlar paralı erkek görünce aldatıyor ise onun da başka bir tarafa kayması en kötü %50 ihtimal
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılPilot olmak çok zor. Türkiye'nin en zeki adamlarından biri mi tıp derecesinde puan yapıp devlet ünisinde mi okumuş malum sadece Eskişehir universitesinde var. Onun dışında çok zengin olmalı ki burslu okusa da uçuş eğitimleri 200 binden başlıyor öyle kolay değil. Seni mesleği konusunda kandırmış olmasın dikkat et 😂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
40Cevap
+1 yılBir sevgilim pilottu. Öyle kültür seviyesi yüksek falan da değildi. Bunu zaman içinde gözümde tır şoförü gibi görüp küçülttüm. Aslında uzun yok şoförlerinden bir farkları da yoktu bence. Seni neyiyle küçümseyecek ki? Nasıl bir kültürel edinime sahip oluyorlar ki pilot olduktan sonra? Hem de Türkiye nin en önemli havayolu şirketinin pilotu olmasına rağmen ben kültür seviyesinde bir yükseklik görmedim okumamışları aşağılayacak kadar. Mesela bir sevgilim de doktordu. Doktor desen olabilir. Senin okumamışlığın doktorla aranda uçurum yaratabilir. Çünkü özellikle bazı doktorlar oldukça kültür birikimine de sahip olup zeka açısından diğerlerinden farklı olabiliyorlar ki altını çiziyorum -bazı doktorlar- . Lakin dediğim gibi bu durumu bir pilotla yaşayacağını sanmıyorum. Ben pilot olacak olanla değil yıllarca pilotluk yapmışla oldum. Okumamışla da olabilirdi bence bu tarz tipler. Ha tır şoförü ha pilot. Bir farkları yok yani çok da kasma kendini.
12 Yorumla- +1 yıl
Fakat bu arada sana bir tavsiyede bulunacağım; diploma beş kuruş etmez okumak önemli değil demişler ama sakın bunlara inanma. Üniversite okumak sadece para kazanmak için değildir. Senin gelirin olabilir neyin olursa olsun. Karşındaki insan için de değildir bir okulu okumak. Üniversite eğitimini tamamlamak tamamen senin kendine olan borcunu ödemen, kendi gelişimini tamamlaman içindir. Sakın diplomayı bir kağıt parçası olarak görenlere inanma. Üniversitede senin hayata bakış açın, düşünüş tarzın ve duruşun değişecektir. Zihniyeti paranla satın alamayacak ve ilerleyen yıllarda okumadığın için pişman olacaksın. Eğitim, insanın zihnini aydınlatır. Elindeki bu kabı yani zihnini bilgilerle, yeni tanıdığın pek çok insanın duruşu, duygusu ve düşünceleriyle, hayata bakışlarıyla doldurarak genişletecek büyüteceksin. Okumak, senin kendine olan görevin. Bir erkeğe karşı borcun değil. Sakın kendini eksik bırakma. Bunu yapmadığın her gün için kendine çok kızacaksın. Unutma üniversite sadece maddi gelir için okunmaz… Manevi hal için değişim için de okunur. Kendine bu iyiliği borçuldur her insan.
- +1 yıl
Akademi ile girenler bahsettiğin gibi ama tam burslu pilotaj okuyabilmek için sayısalda ilk 2 bine girmen gerektiğini biliyorsundur
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben de üni okumadım şu an paramı sosyal medyadan kazanıyorum. Kendimi geliştirmek için bolca vaktim oldu. Sırf okumuş diye de önüme geleni almam. Bunun okumakla alakası kafanız uyuşuyorsa olur o iş.
14 Yorumla
Soran+1 yılEpey egolu erkekler var erkek arkadaşım sorun etmiyor ama erkeklere batmış bu durum. Demek ki erkeklerinde meslek sahibi olup 3 kuruş kazananı kibirli oluyormuş
Cevap sahibi+1 yılboş ver ya onların derdi eşleride para kazansın eve daha çok para gelsin yoksa denklik falan değil. Üni mezunları çok mu akıllı? İngilizce konuş desen konuşamaz matematik mi lazım olacak evlilikte? Anca sınav geçene kadar öğreniyorlar zaten.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun, kişisel gelişim, eğitim diyorlarda universitelilerin okuduğu bölümler ortada. Pilotun dengi ne olur merak ediyorum
Soran+1 yıl@Karameell_00 hayır canım. Varlıklı ailedenim.
- Eğitim & Kariyer konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılİçi boş diplomayı marifet sanıyor çoğu bu ülkede, oysa kalite kişilikte...
14 Yorumla
Soran+1 yılEn çokta bunu erkekler yapıyor. Diplomalı işsizler ne kadar da kibirli böyle. İstesem bunlara iş bulurum
- +1 yıl
boş ver hepsini, herkesi. Sen yoluna devam et... Sırf gıcıklık olsun diye de o diplomayı asla alma... her şey o kağıt parçası değil...
Soran+1 yılBenim maddi durumum iyi. Hatta bir çok üniversiteliden daha iyi. İşimi kurmak üzereyim. Hayır bu üniversite bitirmiş erkeklerdeki kibir ne?
- +1 yıl
İşte bu yüzden diyorum ki alma o diplomayı. Alacaksan bile alma, o sırf diplomasi olanlar ile aynı kulvarda olmamak için bende aynısını yaptım. Çoğu diplomaliyi cebimden çıkartırım, çıkarttim da, ama asla onlarca eşit seviyede olmam... Bana bir kağıt parçası ile kimse hava atamaz. Sende bu dert etmemeyi öğren, yoksa daha çooookkkkkk üzülürsün hayatta... Bu ülkede diploma işe yarasaydi, çoğu unili işsiz ya da BİM gibi yerlerde çalışmak zorunda kalmazdı...😉
+1 yılİki gönül bir olunca samanlık seyran olur. O üniversite okuduysa veya pilot falan olduysa bunun ne önemi var ki siz gerçekten birbirinizi sevdikten sonra?
10 Yorumla
+1 yılNeden olsunki zaten seni kabul etmeseydi sana söylerdi cekinmeden. Ayrica zaten sorun olacağını düşünüyorsan ilerde yol yakınken dön.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Lise mezunu kuaför arkadaşım var üniversite mezunların dan daha iyi kazanıyor diplomanın önemi yok önemli olan mesleğin aylık gelirin
12 Yorumla- +1 yıl
Bu tür durumlarda tek etken gelir değilki karşıdakini eğitimsiz görme durumu da var
+1 yılKişiligini karakterini biliyorsan eger yani birşeyleri görüp yaşayıp degişmeyecek insansa sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılÜniversite okumaman sorun olmaz ama kendini geliştirmeden öylece evde oturman büyük sorun bence. Kendi kişisel gelişimine odaklan. Hobi edin. İyi yönlerini daha da geliştir mesela
10 YorumlaEğer aranızda sağlıklı bir ilişki olursa sorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuduğu halde kendini yetiştirmeyi becerememis insanlar var iş kendini yetiştirmeyi becerebilmekte. Neden sorun olsun ki
20 Yorumla
+1 yılOkuma hevesin varsa sınava hazırlanmaya başla kendin için o pilot olacak diye değil kendin için birşeyler yap iyi hissedersin hem (:
Bence okumasan da seviyorsanız birbirinizi sorun olmaz zaten pilot olarak calisacaksa gecim sıkıntınız da olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi hosteslerle aldatır demiş pilot olmasa bile içinde varsa aldatmak yapar, arada aşk sevgi olduktan sonra sorun olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBuradaki erkeklerin hostesleri ne olarak gördükleri ortada. Demek kendileri pilot olsa karısı 9 üniversitede bitirse aldatırlar
- +1 yıl
Evet işte üniversite okuyup eline diploma almaya bakmıyor o işler sadık ve güvenilir insan bulmak çok zor bu devirde
Soran+1 yılErkeklerin eline fırsat lazım sadece
Oku işte, bu ömür boyu peşini bırakmayacak. Henüz vaktin ve fırsatın varken hemen başla çalışmaya.
00 Yorumla
+1 yılNeden olsun ki artık üniversite okuyan değil kendini geliştirebilen kazanıyor herhangi bir dil vesaire öğren evde kendini geliştir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir çalıştığı yerde okuyan çalışan kendi gibi birileri ilgisini çeker
06 Yorumla
Soran+1 yılBak üniversite okumayan kızları ne olarak görüyorsunuz bilmiyorum. Benim tek sorunum bu. Maddi durumum iyi, bakımlıyım. İlgisini çekecek olsa bütün erkekler yapar bunu
- +1 yıl
Çalışmıyor isen evde isen sürekli seni kıskanmaz daha sonra evde olduğunu hep bilir çalışan dışarda başarılı yakın kişiler ilgisini çeker
Soran+1 yılMaddi durumum iyi demiştim. Gayet sosyal ve bakımlı biriyim
- +1 yıl
İyi ve eminsen bunu soramazdın özellik le belirtmissin şüphen var hayırlısı sende çık çalış evde hep bilmesin
Soran+1 yılGelirim var çalışmama gerek yok. Şüphem kadınlardan yana değil. Üniversite okumadım sorun olur mu diye sormuştum
- +1 yıl
Üniversite ile ilgili bir durum olmaz hiç
sorun olmaz keske ben de olsaydım yaa göklerde kartal gibi...
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılşu an olmaz ama ilerde olurum tanıdığım pilotlar var bir sure sonra 360 derece değişiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu soracak kadar düşündüysen içinde şüphe vardır. Acaba diye düşünmek bile etkiliyken buraya yazmışsın. Kendin için biseyler yap ki en azından bu düşünceden kurtul
00 Yorumla
+1 yılKitap okuma yarışı falan yapmayacaksanız sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEzile ezile pastırma olursun 😄
Kahvaltıda iyi gider sjsjsj00 YorumlaGüzelim beni bağlamaz ama uzak durmalısın bence :)
00 Yorumla
+1 yılBunu hayatınızda olan kişiye sormanız gerek
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz çünkü kariyer ve para erkekten beklenir.
00 Yorumla Bence olmaz ama maalesef toplumda bu tür kısıtlamalar var
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsn bende plotum
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
Rıca ederım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin problem etmiyorsa bizim ne düşündüğümüzün ne önemi var ki koy gitsin.
10 Yorumla
+1 yılPara konusunda bence biriniz birinizden üstün olmamalı çünkü en ufak durumda parayla vurmaya çalışan insanlar var bu konuda rahatsız olmayacaksan bir sorun olmaz
10 YorumlaSeviyorsa bir sorun olacağını düşünmüyorum fakat
Sende okuyup en azından onunla eş değere sahip olsan daha iyi olmaz mı?22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPilot çocuğu nasıl kafaladın helal sana diyebilirler
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 707 cevap paylaştı. ne sorun olur mu? adamın yüzünü zaten çok az göreceksin
00 Yorumla
+1 yılSorun sadece bir kağıt parçası olamaz tabi uyum ve dengede önemli yoksa parayı bastıran diplomayı alır yani zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz, ancak girişimci bir kadınsan sorun yok ama eşin çalışma derse başka tabi.
00 YorumlaBizi de fakir tipsiz ruh hastası zekasız vizyonsuz erkekler bulur ancak xbdvhcfh
00 Yorumla
+1 yılMakine mühendisi tanidifm ark Bende savcı olucam insalalhc
01 Yorumla- +1 yıl
Yazmayı bir öğrenseydin önce.
zor biraz. davul bile dengi dengine demişler. kendini geliştirmelisin.
00 Yorumla
+1 yılSeni seven her halinle sever aşk makam mevki tanımaz
00 Yorumla
+1 yılAsıl hostesler senin için sorun olur mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmaz, ona güveniyorum.
- Eğitim & Kariyer konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılOlur pilot olduktan sonra sana bakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet bakımlıyım ve yakında işimi kuracağım. Hatta üniversite okumuş kızlara iş imkanı sağlayabilirim. Sorun ne?
- +1 yıl
O zaman durum farklı olabilir işin olmazsa terk ederler genelde egodan dolayı
+1 yılSevgiline sor bence bunj
00 Yorumla
+1 yılOkumani tavsiye ediyorum
00 Yorumla
+1 yılAçıktan üniversite oku sende
00 Yorumla
+1 yılNeden olsın ki pilot maaşı yeter zaten
00 Yorumla
+1 yılVay bende seneye pilot olucam hani üni
00 YorumlaSevgilin
Sorun ederse
Hiç üzülme00 Yorumla
+1 yılÜniversite okumadanda seni uçurabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok iyi bulmuşsun valla pilot oğlanı oh
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılUçmayı bilirsen olursun pilot demişler
00 Yorumla Atlet kilot benim babam pilot
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar çok şanslı
015 Yorumla
Soran+1 yılNiçin?
Cevap sahibi+1 yılhiç bir fonksiyonu kariyeri olmadan da çok üst düzey bir erkek ile olabiliyor. Ama erkek için bu geçerli değil. ezilen taraf
Soran+1 yılFonksiyonum kariyerimin olmadığını nereden çıkardın? Maddi durumum iyi, sevgilimin elinde eski telefonlar varken benim maddi durumum yine iyiydi. Babamın maddi durumu iyiydi istesem babadan zengin birini bulurdum. Onun ilk aşamada pilotluk hayali bile yoktu. Onun yanındaydım. Bence erkekler daha şanslı
Cevap sahibi+1 yılsizin için söylemedim belki siz çok kariyerlisiniz ama durum bu gerçek bu. Bakımlı beyaz tenli güzel ve boyu da iyise. bu kız en üst seviye erkekle olabiliyor ama erkek öyle değil. size göre neden erkekler şanslı
Soran+1 yılBöyle kadınlar için yüksek seviye erkeğe gerek yok. Üniversite okumuş, pilot olmuş olmamış mühim değil. Söyledim ya o pilotluğun lafını etmiyorken bile yanındaydım. İyi, niyetli ve mütevaziydi. Erkekler şanslı çünkü zengin kızlar egosuz durumu olmayan erkeklere koşulsuz ilgileniyor. Ancak geldiği yeri unutan erkekler, kıytırık bir üniversite okuyunca hemen egolarını konuşturuyor. İş yerinde edildiklerini görünce mutlu oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBen daha denk gelmedim yüksek seviye kariyerli bir kadının normal erkeğe baktığını. Biraz aykırı olmak gerekiyor. Egosuz insan bulmak zor bundan dolayı önyargılar çok
Soran+1 yılYüksek seviye diye bir şey yok. Kölelik sınıfı kalktı. Eğer sevgilim pilot olmasa normal erkek olacaktı buradaki erkeklere göre. Ve ben onu koşulsuz sevdim. Üniversite okuyupta egonuz yoksa, karşınızdaki kadını üniversite okumadı diye kucumsemezseniz belki hayatta mükâfat alırsınız kim bilir
Cevap sahibi+1 yılo küçümseyenler zaten cahil kesim. Toplumun çoğu da böyle. misal normal asgari ücretli bir güvenlik görevlisine kimse kız vermez. istisna 2 taraf aşık olsa ayrı konu... Toplumumuz şöyle, erkeğin işi var mı maaşı 15 20 bin mi tamam bu çocuk isterse esrar işi yapsın kızı verirler. ha kızın da suçu yok hayat zor para lazım. altını çiziyorum herkes böyle değil ama %85 böyle
Soran+1 yılO erkek okumuşsa topluma gerek kalmadan kendi küçümsuyor karşısındaki kızı. Acaba aşkı buluyorlar mı
- +1 yıl
Kadinlarin şansli olmasinda cok haklisin, belki okumus bir erkek icin sadece güzel olmasi yetiyodur, ve güzelse okumamis kizi kapar, ama kadinlar icin öyle degil maalesef okuduysa okumus ister cogu
Cevap sahibi+1 yılŞu an aşkı bulan az insan var. Ben de bekarım bazı kriterlerim var karşımdaki kıza karşı elektrik olsun ve az da hoşlansam tamam. meselek ayrımı yapmam. ama benimle konuşmaya karar veren kız işime mesleğime bakıyor. istisnasız hepsi böyle. sırılsıklam aşık olan da kalmadı artık o zaman da ben hoşlanmıyorum. uyuşmuyor
Soran+1 yıl@Dertliymxm okumuş erkekler egolu, yırtıcı oluyorlar. Şahsen ben istemem mühendis, avukat, doktor. Para için evlenirler.
- +1 yıl
Orasi öyle bu arada bende doktor falan istemezdim bazi meslekler bana güvenilmez geliyor ve cok bilmislik varsa kac kac
Cevap sahibi+1 yıl@dertliymxm katılmanıza sevindim.
Soran+1 yıl@Dertliymxm bunlar zaten geldiği yeri unutan, para için doktor, mühendis olan kenar mahalle zihniyetli ailelerin çocukları. Herne kadar üniversite okuyup kendisini gelistirse de ailesindeki varoş karakterliliğini almış durumda ve insanları küçümsuyor
+1 yılHayır olmaz
10 Yorumla
+1 yılyio niye olsun ki bisey olmaz
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılYa ne alaka ne alaka
04 Yorumla
Soran+1 yılBu erkekler üni okumayıp evde kendimi geliştirmediğimi falan saniyor
- +1 yıl
Kanka üniversite okuyunca adam olunmuyor
Soran+1 yılErkeklere anlat birde bunu. Devir tersine döndü.
- +1 yıl
Boş ver
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılpilot olacak ne demek oyle her isteyen olsa ohoo
00 Yorumla
+1 yılUcurur seni bol bol
00 Yorumla
+1 yılUçağı sana kullandırtmayacaksa sorun yok
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevince sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlu o zaman
00 Yorumla
+1 yılSende onu pilot et
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sevgilim pilot olacak ancak ben üniversite okumadım, sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler