Arkadaşlar daha önce kpssye giren vardır muhakkak. Bu günkü kpss için başlangıç 10.15 süre 130 dk diyor. Yani 12.25 de bitecek.
Eğitim bilimleri ise 14.45'te başlayacak ve 100dk sürecek. Yani 16.24'de bitecek.
12.25 ile 14.45 arasında 2 saat 20 dk süre var bu süreçte öğrenciler napacak telefon erişimi olacak mı
Eğitim bilimleri ise 14.45'te başlayacak ve 100dk sürecek. Yani 16.24'de bitecek.
12.25 ile 14.45 arasında 2 saat 20 dk süre var bu süreçte öğrenciler napacak telefon erişimi olacak mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet serbestsin, istediğini yapabilirsin o sınav salonuna girene kadar :)
Telefonu alabilir yani dimi eline. Arayabilirim o arada?
Evet alır, arayabilirsin. Ama ruh hali kötüyse falan morali bozuk olur, istersen eğitim bilimlerinden sonra ara. xd
Ama çok merak içindeyim cildiricsm
Ama bu ruh haliyle zaten cevapları da görmeden sana sağlıklı bir şey diyemez ki... :)
Sınav nasıldı falan demem zaten sadece o nasıl onu merak ediyorum
Tamam işte ama hemen bir şeyin üstüne arama, onun ikinci sınavdan çıkmasını bekle bence o da biraz dinlensin :)
Mesaj atsam
Olabilir, canı istediğinde cevap versin daha iyi. Ararsan darlamış gibi olur. Mesajda da şu an yorgunsundur rahatsız etmek istemedim sadece nasılsın, her şey yolunda mı tarzı bir şeyler diyebilirsin.
Of of bok gibi boo
öyle mi dediii
Özelden yaziyimmi 🥺
yani nasıl istiyorsan takıl :)