Kazanacağım yeri biyografime yazsam görgüsüz mü görünürüm? İyi yer tutturmayı bekliyorum da :D

Kazanacağım yeri biyografime yazsam görgüsüz mü görünürüm? İyi yer tutturmayı bekliyorum da :D
Keyif senin tercih senin. Dışarıdan bir göz olarak yorumlamam gerekirse görgüsüzlüğün daniskası. Taha Özermiş, Esra Ceyda kardeşlermiş, Demet Akalınmış bunlar nasıl parayla pulla marka kıyafetler arabalar kızlarla hava atıyorsa ve bunlara vizyonsuz diyorsak aha bu biyoya okuduğu üniyi bölümü bilmem neyi yazanlarıda aynı vizyonsuzlukta görüyorum vizyonsuzluk zengindede olur fakirdede. Üniversite kazanıcak ders bilgisi düzeyinde olmaları vizyonsuz ve görgüsüz oldukları gerçeğini hiç bir şekilde değiştirmiyor. Sosyal medyayıda işinin parçası olarak kullanan kişiler hariç örneğin hukuk kazanırsın okursun mezun olursun hukuk bürosu açarsın instagramdan hukuksal bilgiler veren bir hesabın olursa biyona okuduğun üniyi yazman absürt olmaz tabi ki.
@Miraylin cv ve biyografi arasında bazı farklılıklar vardır cvde tamamen iş ve eğitim hayatı olur biyografide bunlarda vardır biraz bunun yanında karakter kişilik sosyal yaşamı doğum tarihi gibi şeylerden bahseder. İster yazarsın ister yazmazsın banane. Ben kendi görüşümü ve bu tarz insanlar hakkında ne düşündüğümden bahsettim istediğimi düşünmektede özgürüm. En baştada belirttiğim gibi keyif senin tercih senin bu benim düşüncem.
insanın kendi başarısıyla elde ettiği bi şeyi paylaşması hiç bi zaman görgüsüzlük olmaz. eğer kendi emeğinle kazandıysan her yere yaz. niye görgüsüzlük olsun? hayatta emeğinin karşılığını alan insan bunla övünmeli, sonuna kadar.
Cevap
25Cevap
Görgüsüzlük değil tabiki ama ben yazmadım
İtü ytü odtü falan okuyosan bilindikse yazılırda allahın batmanında okuyup saçma sapan kısaltma yazanlar var okulun uzun ismi bilinmiyor daha adam birde onu kısaltmış internete yazsan kısaltmasını sonuç çıkmıcak üniversitenin adını yazıyorlar biyografiye baya saçma
Emek etmiş kazanmışsın. Hiç de görsüzlük olmaz. Patlat gitsin😅
10 sene önce marmara sekreterlik bölümü okumuş kuzenimin bile biosunda marmara üniversitesi yazıyo keödpsmdhpsmdhdms bence okurken yazması garip değil yazılabilir yani
Sosyal medya zaten gösteriş yeri değil mi? Çoğu kişi kendini özel ve önemli gösterme peşinde zaten. Aralarında en masum şeylerden biridir bence.
Bence tam bir gorgusuzluk borde cv gibi dolduranlsr var banane senin ne yaptigin Dan yani soguyorum oyle kisislerden oz guven yoksunlugu Bence
Adı üstüne biyografi onun amacı o
Kazandığını yazmak ayrı kazanacağını düşünüp önceden yazmak ayrı. Önceden yazmak saçma ben görsem gülerdim
Çalıştın hakettin. Yardır gitsin. Şimdi yazmayan kalmamış böyle düşünmen güzel düşünceli kal hep :D
Ya kısaltmalar yazıyorlar. Sanırsın tüm üniversitelerin kısaltmasını biliyoruz biz çok saçma geliyor bana
Yoo hiçte bile ben gittiğim gün bio'ya yazacağım yapamazsın gidemezsin diyenlere inatt😋 çatlasınlar yaa hatta görgüsüz falan da desinler
İnsanlar zaten bizi linçleyecek yer arıyorlar. Niye görgüsüzlük olsun. Yaz bence.
Kendinle alay et, yerine göre kendini öv, yani yaz bence
Yazın , gördüğünüz her yere yazın , bilboardlara afiş asın , balon kiralayıp şehirin üstünde uçurun
Herkes yazıyor kesinlikle değil rahat ol inşAllah kazanırsın 😍🤲🤍
iyi ki bi okuyonuz anladik diyip geciyorum okulun logosunu pp yapan insanlari cidden anlamiyorum
Hiç diil kıcını yırttın kazanmak için alnına yaz gerekirse
Bi kız var güzel de kız sırf inst yazmış mimar uzak duruyorum o kızdan ben. Ne yapalım mimarsan :)
Evladım ne görgüsüzlüğü... Harika bir şey bu. Yaz tabii
Bio deniyor oraya adı üstüne bu tür şeyleri yazman için olan bir alan. Şiir şarkı sözü yazanlar asıl farklı amaçla kullanıyo jsdjfg
Kazanmadan o üniversiteye gidip derse girmeden yazmak saçma olur bence
Görgüsüzlük...
Sevgilim de yazardı mesleğini ilk tanıştığımda 🤢
Ben de olsam yazardım çalışıp çabalayıp geldiğin yeri bi yere yazmanın neresi görgüsüzlük.
Görgüsüzlük değil emeklerinin sonucu o kim ne der hiç umursama hoşuna gidiyorsa yaz.
Bu arada hangi bölümü istiyorsun
Hayır değil bence. Ki çoğu insan yazıyo yani bölümünü ünisini.
Hayır değil normal bir şey bu.
Hayır değil ama bence gereksiz
Asla görgüsüzlük olmaz, bu gurur duyulacak bir şey
Biyografiyeyse görgüsüzlük değil
yoo hayır çoğu kişi yazıyor zaten
Açıklanmadan yazmak mı?
Herkes yazıyor ama bana gereksiz geliyor.
Bnde yazcam görgüsüzlük dgl😅
Ben yazmıştım ama bence değil kskssk
İkçü
-çok yaşa canım
Mutluluğunu paylaşmak için yazdıysan normal
Ewet öyle
Hayır Tabiki bunu hak ettin
Bilmem.
Görgüsüzlük
Bence biyografinin amacı o olduğu için yazılabilir
evet
Değil