Eğitim & Kariyer Hazırlık okumak iyi bir eğitim için yeterli mi olur? sglzz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yoksa ekstra bir dil eğitimi veren kurslara gidilmeli midir? Hazırlık okumak iyi bir eğitim için yeterli mi olur? Cevapla Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Bence iyi olur 0 1 Yorumla sglzz +1 yıl Anladım teşekkürler
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Gramere çok takılıyorlar. Turistlerle konusunca daha iyi öğreniyorsun iki taraf da grameri sallamiyor ama anlasiyorsunuz 0 1 Yorumla sglzz +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. hazırlık yetmez üzerine sende koyman gerek 0 2 Yorumla sglzz +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Rica ederim Yorumla
Leydi_Elisa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Dil için ekstra bir şeyler yapılmalı 0 1 Yorumla sglzz +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
ZEYNEPPPP_______ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl hazırlık tek başına bi halta yaramaz 0 3 Yorumla sglzz +1 yıl Neden düzgün anlatamıyorlar mı Yorumla ZEYNEPPPP_______ +1 yıl Yani senin de caba gostermen lazim Sadece derse girmekle falan olmaz Yorumla sglzz +1 yıl Doğru söylüyorsun teşekkür ederim Yorumla
kobart Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bana yeterli olmuştu 0 2 Yorumla sglzz +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla kobart +1 yıl Ama hangi üniversite olduğu da çok önemli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence iyi olur
Anladım teşekkürler
Gramere çok takılıyorlar. Turistlerle konusunca daha iyi öğreniyorsun iki taraf da grameri sallamiyor ama anlasiyorsunuz
Anladım teşekkürler
hazırlık yetmez üzerine sende koyman gerek
Anladım teşekkürler
Rica ederim
bence olmayabılır
Dil için ekstra bir şeyler yapılmalı
Anladım teşekkürler
hazırlık tek başına bi halta yaramaz
Neden düzgün anlatamıyorlar mı
Yani senin de caba gostermen lazim
Sadece derse girmekle falan olmaz
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim