Tıp kazanmak istiyorum illerde 'tıp okuyan var mı cevaplıya bilirmi
=Maliyeti çok mu fazla
= Tıp pişmanlıkmıdır.
= Kimler okumalı
= Tıp kazanmak için nasıl çalışılmalı.

Tıp kazanmak istiyorum illerde 'tıp okuyan var mı cevaplıya bilirmi
=Maliyeti çok mu fazla
= Tıp pişmanlıkmıdır.
= Kimler okumalı

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben okudum. Merak ettiklerini sorabilirsin
=Maliyeti çok mu fazla
= Tıp pişmanlıkmıdır.
= Kimler okumalı
Devlet üniversitesinde maliyet değişkenlik gösteriyor eğer bütün textbookları atlasları falan alırsan biraz maliyetli olur ben şahsen hiç kitap almadım sadece ders notlarıyla geçtim.
Pişmanlık mıdır kısmı ne için tıp seçtiğine göre değişir par şan şöhret için seçersen pişman olursun ama insanlara faydam olsun seviyorum diye seçersen pişman olmazsın kolay kolay.
Kimler okumalı hafızası iyi analitik düşünebilen uykusuzluğa dayanabilen mental ve fiziksel olarak güçlü insanlar okumalı bana göre.
Çalışma kısmına gelirsek o çok uzun konu
Tabiki istiyorum insanlara bir faydam olsun isterim para için zorla bir meslek yapmam
Umarım kazanırsın
Umarım
Temelin varsa son sene düzenli çalılmayla kazanırsın zor değil
Kazanacağım doktor olucam kendime güveniyorum yapıcam
İnşallah 🙏
İnsallah
Tıp boş iş
Bana boş gelmiyor
Neden boş olsun armut piş agzıma düş mü olsun uzun süreli eğitim oldugu için diyorlar bazıları
Aynen Armut piş ağzıma düş o yüzden boş 😅😅
Sen yanliş anadin sanirim sizin icin armut piş ağzımadüş mü olsun anlaminda dedim
Mesela tıp istiyorsun
Mesela neden tıp istiyorsun
Lisede sağlık okuyorum şu an hasta ile ilgili ne varsa ögreniyorum o yüzden tıp istiyorum seviyorum tıp okucam zaman geçtikce alışıyorum zor gelmiyor bana tıp bana uygun
Hastaya ilk yardım müdahale , anatomi ve fizyoloji , enefksiyon hastalikları , gibi dersler görüyorum
Tıp seçsem alışmam zor olmucak
6 yıl okuyorsun karışılığında 12 13 civarı maaş alan birsi oluyorsun 6 yılımı verdiğim bir mesleğin sonucunda değil 13 20 bin maaş verseler bile o mesleği yapmam nedeni şu tıp okumak çok zor öğrencinin kendine özgü hayatı yok kendine dair bişeysi yok belki sevgiline bile zaman ayıramayacaksın bir diğer durum ise 6 yıl kuaförlük için emek harcasan abartmıyorum tıpı bitirdiğin halinle aranda sağlam bi maddi fark olur evini arabanı almış artık meslekte belirli bi yere gelmiş ve tıp kadar yoğun geçmeyen bi hayatın olur
Hahahaha Sana tavsiyem şu olur tıpın derslerine bak neymiş 😄
Tıpın derslerini saymadim zaten sana kendi işledigimdersleri söyledim
Çok bir fark yok latin alfabeler ayı
Tıp fazla ayrıntılı olduğu icin öyle ben sana tıp la ayni dersleri görüyoruz demedim sadece kolay alışabileceğimi söyledim
Bende diyorum ki kolay alışabileceğini düşünmüyorum
Tıp boş degilde sen Şu an bdnim icin zaman kaybısın
Ayrıca şu an kaç net yapıyorsun
Anlama zorlugun var kavrayamıyorsun
Mal karşında tıpı bırakan birisiyim kime neyi anlatıyorsun
Benmiyim mal anlamadan yaziyorsun buraya gelmiş de ben ne diyorum sen tıbbın derslerini arastir diyorsun yaa cidden
Ankara Tıp 2. Sınıfta bıraktım sana diyorum ki lisede gördüğün kıytırık anatomi vb gibi sağlık bilgileri falan hikaye orası başka bi yer mesela labia minörde ki hangi sinirin hangi tepkimeyle uyarıldığına kadar giden bi sistemden bahsediyoruz üniversite ortamını görmediğin yaşamadığın o kadar belli ki seni hesaba aldım tecrübelerimi aktarıyorum sen hala laga luga yapıyorsun ayrıca annem babam 2 ablam ve kuzenlerimin hepsi doktor
Ümiversite hayati yasamadığim için burada tıp kazanmak istiyorum demisim dimi
Neyse kardeşim Allah gönlüne göre versin haklisin bir konuda emegin karşılığı bu olmamalı
Sanada hak veriyorum
Üniversiteyi sevişmeden bitir
Tamam abi
Söyledikten sonra gizlenmen peki
Ona kalırsa sen hep gizlisin
Sanki mastürbasyon yapmıyorsun