Eğitim & Kariyer KPSS denemelerinde en zor olanlar hangileri? _betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Akademi denizi, pegem, yönerge, yediiklim ve yargı hakkında düşünceniz neler? KPSS formatına en yakın sizce hangileri? KPSS denemelerinde en zor olanlar hangileri? Cevapla Deniz Soruları KPSS Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, benim hocam yayınlarını önerebilirim size. Oradaki soruları çözebildiğiniz zaman kpssniz de çok rahat geçecektir. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 1 2 Yorumla _betz_ +1 yıl Onu çözdüm 🙃Allah razı olsun, inşallah Teşekkür ederim Yorumla u Askiyasamak +1 yıl O zaman sınav iyi geçer bence. Rica ederim. Sizden de Allah razı olsun :) Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. En zor diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Net bilgi her zaman. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yediiklim yargı zor değil diğerlerini bilmiyorum 1 1 Yorumla _betz_ +1 yıl Sizce zor olan hangileri veya KPSS formatına uyan ve denk zorlukta olan? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, benim hocam yayınlarını önerebilirim size. Oradaki soruları çözebildiğiniz zaman kpssniz de çok rahat geçecektir. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Onu çözdüm 🙃
Allah razı olsun, inşallah
Teşekkür ederim
O zaman sınav iyi geçer bence. Rica ederim. Sizden de Allah razı olsun :)
En zor diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Net bilgi her zaman.
Yediiklim yargı zor değil diğerlerini bilmiyorum
Sizce zor olan hangileri veya KPSS formatına uyan ve denk zorlukta olan?