Büyük ihtimal İTÜ gelecek. İlk gün kombinimi de böyle düşünüyorum. Mühendislik erkekleri üstüme atlar mı ya :D?

Büyük ihtimal İTÜ gelecek. İlk gün kombinimi de böyle düşünüyorum. Mühendislik erkekleri üstüme atlar mı ya :D?

İlgi çekmenin, ön planda olmanın çok fazla yolu var.
Siz bu şekilde öne çıkmak ve dikkat çekmek istiyorsanız itüde de olsanız bu şekilde bunu başarabilirsiniz.
Dişilik ve kişilik aynı bedende durmuyor biri fazla olduğu zaman. Bu nedenle saygı duyuyorum ve dikkat çekme konusunda İTÜ’de dişiliğiniz ile başarılı olacağınızı düşünüyorum.
İTÜ'de okuyan biri olarak söylüyorum EEF veya Makinede okumuyorsan öyle bir şey olmayacağından emin olabilirsin. Makinede okuyorsan ilk başta kız olup olmadığını test etmek isteyeceklerdir :P. EEF de isen de millet zaten derstir etkinliklerdir, zaman ayıracak da senin üstüne atlayacak :P Boşu boşuna da ilk gün kombini yapmana gerek yok, gündelik kıyafet ile git zaten atlayacak olan her türlü atlar. Ekstra olarak zaten eğlence etkinliği olduğu günler senin gibi giyinen tonlarca kız geziyor. Çok da şey etme yani. Süslenip püslendiğine değmez.
Üniversiteye gidiş amacı belli agahahha.
Bir kız sırf erkek ortamına girmek için ha bire mühendisliği tutturacağım diye çalışıyordu. O aklıma geldi. Aman nasılsa okuruz, bana erkek lazım diyordu
gidiş amacım okumak ve ortam, ne varmış
Yani kazanıyorsan güzel üniversite hayatını yaşarsın 😄
Ancak amacın üstüne atamalarını istiyorsan orada ne karı kızlar var arada seni görmezler bile emin ol yani 😄
Cevap
135Cevap
😂😂 mühendisliğe gidiyosan ilk gün böyle son günlere doğruda böyle olursun çokda şaapmamak lazım😂😂😂😂
Güzel elbise. Daha büyük destekli bir sütyenle kullanabilirsin çekicilik açısından. Ayrıca kapalı ayakkabı ve ince çorap bu kombini tamamlar.
Tam boydan da görsek?
boydan işte daha ne görcen
Bileğe kadar demek istedim yahu
huu
Ne önemi var. Kimse üstüne atlamaz meral etme. Kahvehaneye gitmiyosun. İlgi çekeceğin ortada ama. Ona bir şey diyemem 😅
Üstüne mi atlasınlar istiyorsun adına laf getirme fıstık gibi kızsın normal gündelik hayata giyindigin şeyleri giyin okumaya gidiyorsun
Bence garip görünürsün
Yani bukadar özene gerek yok
Şık görünmek istiyorsan normal bir etek tişört spor ayakkabı yap
Okul icin kombin olmamis daha cok aksama disari cikcaz kombini olmus ya da okulda bulusmam var havasi
Daha gunluk bisi sec bence
Hayır canım niye atlasınlar? İnsan olan gayet normal karşılar ama sen üzerine atlansın diye giymişsin mühendis olacak arkadaşlarına söyle diplomayı almadan önce senin beynine de bi el atsınlar.
🚀🚀🚀
Bu zihniyette kafaların itü ye yerleştiği bir sınav sistemi.. hadi bakalım. Söyleyeceklerim bu kadar..
Atlamaz bence, hemen herkes bu şekilde:) hayırlı olsun.
tuvalet kağıdı olarak bile kullanmazlar seni o adamlar kariyer yapmaya gidiyor oraya muhtemelen çoğu dersleriyle uğraşacak seni ne yapsınlar 😂🤣😂🤣😂
sen okumaya gitmiyon başka maceraler arıyon bu kadar basit olma erkeklerin dikkatini çekersin üzerine atlar ama sağlam erkeklerin dikkatini çekmeyi başaramazsın cicikız 👍✋
Ben önceliğin kendin olsun başkaları için öyle olma 😊
Güzel bi görüş teşekkürler @07barbie
Sen atlasın istiyorsan ne giysen atlarlar.
Etiketi çıkar tatlım. Tüm havayı aldı etiket.
yeni aldım, beğenilmezse değiştircem, o yüzden etiketi duruyo :D
itude bunun mu ustune atlayacaklar puahshahshas
1 erkeğe 10 erkek düşen yere içten yanmalı gidersen tabii atlarlar :d
Bi ayrıcalığın olsun daha şık ve gizemli giyinirsen daha çok ilgi ve daha önemlisi saygı kazanırsın.
Dizinin ilk bölümünde her şeyi açığa çıkarma insanlar bira merak etsinler 🙄
Kanka İTÜ de okuyorum 4. sınıfım sınıfım komple erkek okul genelinde de fakülte genelinde de kızlar neler neler giyiyor gelince görürsün bikini vari yani giydikleri şey seninki kapalı kimse bakmaz. Bikiniye bile bakan yok
Göz alıştığı için mi bakmıyorlar bikiniye?
İnsanların sandığı gibi mühendislik erkeği kadına açtır diye bir şey yok İTÜ de. Dışarıdaki erkeklerin çoğundan medeniler bakılacak abartı bir şey olmadığını biliyorlar ha tabi bakan da vardır ama sandığınız gibi değil yani
Ya da artık gözleri alışmıştır. Şimdi ki erkekler daha çok kendini kapatan kadına bakıyor diye biliyorum. Sıradanlaştı artık açıklık. Teşekkürler bilgiler için
Göz alışma durumu değil. Açık veya kapalı diye ayırıp bakmıyorlar ki koskoca okul kapalısı da var açığı da sıradanı da genel olarak kimse dikkat çekmiyor İTÜ de yani
Anladım teşekkürler iyi okumalar size de ☺️
Teşekkür ederim 🙏🏻
yanlış bölüm olmuş kanka süt ve süt ürünleri kaşar fakültesi tam senlik
kabasın
Mühendislik erkekleri atlamak isteseler erkek topluluğu içinde okumazlar. Giderler kuaförde falan çalışırlardı veya yazlık yerlerde çalışırlardı. Her erkek size düşüyor zaten.. ne saçma mantık
Girdigin sınıfta kızla eşitse zor maalesef
Üni internet alemi gibi değil
Illa ki atlayan olur
O da her kıza atlar sana özel bir muamele değil
Bu kızlar niye kendini pazarlıyor yaa kullanıp atılmak hoşlarına gidiyor galiba.
Sadece İTÜ değil, Nişantaşı ve Işık Üniversitesi de o metroyla geliyor hepsi atlar 😂
Az İTÜ'lü kesmedim M2'de
Aynen kanka
Niye ne yapıcaksın
Muhendis erkekler muhendis kızlarla sevgili olmaz genelde başka mesleklerden sevgili yapıyor ve ilk gün İTÜ ye boyle gitsen baya bir gulerler
neden mühendisler mühendis kızlarla sevgili olmuyorlar ki?
@kimbilirr890 genelde ogretmenlerle olurla muhendis kizlar zzordur cunku ondan
hm anladım ,
ne yobaz bir gençlik yetişiyor ya okula bu kombinle gidicem felan falan ne sanuyorsunuz üniler pavyon mu?
bu model 299492938823 insan daha olacagi icin kaybolursun arada
ben daha güzelimdir onlardan
Ne bilem garib garin sorular soruyonuz bu ulkede elektrik diregine bile tecavuz ediliyo sanada bakan olur 👍
Cidden haberlere de cikti bakabilirsin
2dir üniversite kombibi sorusu görüyorum her ikisinde de elbise giyilmis 😅 abartmıyor musunuz biraz 😂
Üzerine atlarlar ama ilk günden de adın neye çıkar bilemiyoruz.
ne var açık değil ki elbise neye çıkcakmış adım
ne varmış zihniyetimde, elbiseme yorum istemek kötü mü
Umrunda olmaz kimsenin İTÜ'ye gidince görürsün kimler kimler gelecek dalga konusu olursun sadece görmemiş gibi okula böyle geliyorsun diye en azından benim zamanımda öyleydi ☺️
Büyük ihtimal okumaya değilde , gezmeye - eğlenmeye gidiyorsunuz gibi düşündüm..
ikisi de
Çok iyi , çok iyi. 👍
Knk orası lise degil senden çok var merak etme o kadar yoklukta değil kimse
Belki de üzerinden kaç kişi geçmiştir diye düşünürler ya da dur dur bedava et kim istemez
Açık ete sinek gelir sadece😝
Ohruspu okumaya gitmiyor ki, erkek kucağına atlamaya gidiyor
😅😅😅
Evet mağarada yetiştikleri için ilk defa kadin görünce sana saldiracaklar.
Senin neyin var ki üstüne atlasınlar a q. Atlayacak erkeğin d*ssaklarina saygısı yoktur
inşallah tercihlerin arasında bozok üniversitesi yoktur ;)
Müdür sen okumaya mı gidiyorsun, yoksa erkekler üzerine atlasın diye mi :D :D
ikisi de belki :P
Linçlemeye gelmiştim baktım ki halkımız bu görevi tamamlamış bizlik bir şey kalmamış Türkiye'den umudum var sayenizde artık saygılar...
O kadar yoklukta değillerdir. Bu modelden yüzlerce var.
Bakıyorum da trendyol müşteri yorumlarından fotoğraf çalan buraya gelmiş 😂😂😂😂😂 varan 2
Fizik güzel, kendinden emin erkekler atlamaz kibar olurlar.
Adamlarin makina gormekten beyni gitmistir seni mafederler sonra 😁
emin ol mühendislikte zamanla o kadar bakımsız olursun ki ilk gunlerin tadını cıkar
Milletin senin üzerine ataması gibi bir hayalin var demek arkadaşlar vaziyet alın yeni bir eskort doğuyor
Belki de üzerinden kaç kişi geçmiştir diye düşünürler ya da dur dur bedava et kim istemez
Bu kafalar oralarda okuyorsa ülke bitmiştir
Aynen aynen atlarlar çünkü hiç kiz görmemişler, ne saçma ya
dimi öyle olsa sana atlarlardı erkekler
Arkada duvarda fotoğraf var, nedir hikayesi?
Ben atlarım bu arada fkffk
Bende orada olcam bakalım kime atlıyorlar ahahah. d
Okulların açılmasına daha aylar var ne bu telaş😃
üzerine atlarlar mı? bilemem. ama ben beğendim
Üstüne atlasınlar diye giyeceksin cevabını bildiğin soru sormak da ne bilim yani
Adamlar fakülte de hiç kız görmüyor sanki :D atlamazlar
Seni tenis topu yaparlar bu kafayla gidersen :D
atlamazlar eskidenmişti o neredeyse artık okuyanların çokları kız
İTÜ de sana dönüp bakmazlar:) 1.5 sene orada çalıştım neleri var :D
mesela ne gibi?
@kimbilirr890 mesala bu hatundan daha zekileri var...
anladım
hakkari de falan atlarlar ama itü gibi bi yerde atlamazlar merak etme:)
İçeri sokmazlar yani sen içeri giremezsin anlamında kapıda selanı okurlar jsjss
Etikette ne kadar yazıyor fghh elbiseden daha dikkat çekici çünkü
Gel sen gel orada bi güzel avlıyım seni ceylan diye :)
Itude okuyorum ve aynen hemen atlarlar merak etme. Adamlar yüksek siralamalarla okul kazanmislar itude oyle abazalae yok canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?