İzmir'e gitse orada ne yapacağı belli değil. Bence haklıyım, bu yüzden tartışıyoruz 2 gündür. Sizce kim haklı? Bana güvenmiyorsun diyor o ama bence güvenle alakası yok, oraya giden bozar.

İzmir'e gitse orada ne yapacağı belli değil. Bence haklıyım, bu yüzden tartışıyoruz 2 gündür. Sizce kim haklı? Bana güvenmiyorsun diyor o ama bence güvenle alakası yok, oraya giden bozar.

Zerre kadar bile haklı değilsin. Kız hangi şehirde okumak isterse, neresi onun için iyi olacaksa orada okuma hakkına sahip. Belki ileride ayrılacaksınız. Sırf senin için eğitim hayatını istemediği bir yöne yönlendirmek zorunda değil, istediğin şey büyük bir bencillik. Hem bu ne biçim bir güvensizlik ya sevgiline karşı? Güvenmiyorsan ayrıl, zehir etme kıza da kendine de. Hata sevgilinde haklısın, ben olsam benim geleceğimi düşünmeyen biriyle bir dakika bile durmam. Ayrılmaması hata. Benzer bir soruyu bir kız üye de sormuştu. Ne çok bencil varmış sitede. Yazık kıza. Umarım kendisi için doğru olanı yapar.
Güvenle gayet de alakası var, ne demek oraya gidince bozar? Sevgilinin sadakatine güvenmiyorsun demek ki.
Bir de bazı yorumlara “beni dinlemeyecekse neden sevgilim oldu” “ben sevgilisiyim” falan yazmış. Nasıl sığ bir düşünce yapısı bu. Sevgilisisin, sahibi değil! Senden emir almak zorunda değil. Babası mısın eşi misin, kaldı ki onlar bile saygı gösterir. Senin hissettiğin şey sevgi değil, sahiplenme, ego tatmini. Onu sevsen hayallerine saygı gösterir, destek olurdun. Egemenliğin altına almaya çalışmak sevgi değil. Utanmadan tehdit etmiş bir de. İki gün çok dayanmış iyi sabır varmış kızda.
Gerçekten güzel bir bölüm için İzmir yazacaksa yazsın. Senin olan senin kalır zaten. Gerçekten seviyorsa değişmez. Ama üniversite hayatını da yaşasın merak etme seni gerçekten seviyorsa bozulmaz. Haftasonu denen bişey de var gelir yani resmi tatil vs.
Cevap
9Cevap
Ona ne ayrılacağın var demekki de beni geleceğim için tehdit edemezsin beyfendi de
Sen soruyu çok yanlış anlamışsın
Onun hayatına özellikle eğitim konusunda karışmanı tavsiye etmiyorum. Benim de 6 senelik bir ilişkim var ve ben yurt dışında okudum. orada okumamı istemedi ama ben gitmeyi istedim ve gittim. Tartıştık, kavga ettik ama sonuç mezun oldum ve hala beraberiz biraz uzak bir ilişki yaşadık ama gerçekten seven insan gitmiyor. Kızı da bence bıktırma ilişkiden, kısıtlama o kendi tercihi ve sevgilinin yanında olman gereken yerde onun karşısında olmanı tavsiye etmiyorum bu size sadece zarar verir. Bir ilişki bitecekse eninde sonunda biter. Birde yanlış anlamanı istemem ama sen sanırım biraz da kendinden korkuyorsun. Aynı şeyi sen yaşasaydın belki de kızı üzetecektin, bunu bildiğin için de kizin üstüne gidiyorsun. Her insan aynı değildir bunu unutma
Baska sehire gitsede durum degismeyecek sehirle alakası yok insanın icinden geliyorsa heryerde yapar senin yanında bile birak kız okusun nerede okursa
şehirle ne alakası var dostum. mayası bozuk olan heryerde aynıdır. eğer sevgiline güvenmiyorsan neden birliktesiniz.
Haklı mı? Sen anca geri kafalısın. Güvenmiyorsan ayrıl özgür bırak. Kim olarak kızın hayatına karışıyorsun?
Güvenle alakası yok, şimdi tanıdığım haline güveniyorum ama orada değişebilir herkes
Eğitimi için seni neden dinliyor, onu anlamıyorum? İzmir'i kazanmak kolay değil ve hedefi için yazabilir. Senin de desteklemen gerekir.
aynen öyle insan sevdiğine köstek degil destek olur
başka yerleri de yazabilir niye illa İzmir, beni dinlemeyecekse niye sevgilim oldu
Çok istiyorsa hayaliyse bırak gitsin knk. her şey olacağına varır. bak napicak seni mi secicek orayı mi eğer orayı çok istiyorsa usteleme. Deneyin bakalım nolacak her şey olacağına varır takma. Bende İzmirin ortamını sevmiyorum.
Haksızsın. Kişinin içinde varsa her şeyi yapar, sen ne kadar engel olup kısıtlasanda nafile... Sevgiline güvenmeyi denemelisin bence. Güvenmiyorsan neden bir ilişkiye girdin o da mantıksız.
İsterse Kıbrıs'a gitsin karakteri sağlamsa kimse bozulmaz şayet değil ise ufak bir kibrit yeter ahahaha nasıl açıkladım
Bence ayrıl kız bir ohhh dünta varmış desin. Zira bu kafayla zaten o iş yürümez.
Ve evet güvenle alakası var baştan sona
Kız haklı burada geleceğini düşünmesi lazım ve tartıştığınız durum biraz saçma geliyor bana
başka yerleri de yazabilir
İki gündür neden tartışıyorsunuz, ayrılın, herkes yoluna baksın
seviyoruz da birbirimizi işte
Umarım İzmir'i yazar ve kazanır. Çok saçma düşünceler bunlar. Yapacak olan şu an yanındayken de yapıyordur.
Haklı değilsin. Güvenmiyordur kimseyi kandırma. Güvenmiyorsan ayrıl.
Haksızsın. Kız gitmezse kafasız demektir. Gitmezse de ayrıl bence.
Haksızsın. Hem İzmir'e gidince ne oluyormuş ki?
güvenmiyorsan niye sevgili oldun cok sacma eger böyle bir seyden süpheleniyorsan ayrıl zaten kavga etmeye gerek bile yok bir iliskide en onemli sey guvendir
o beni dinlemeyecekse neden sevgili oldu
sen kendine bir emir kulu almıssın anlasılan baska bi acıklaması yok bunu dedigine göre
Sevgilin acilen senin gibi aptal zihniyetli bir maldan ayrılmalı
Kaç yaşında sevgilin? İzmirle ilgili kötü bir anım var sevemiyorum bu sebepten. Sevgilininde aklı varsa dışarda seni unutur
Bırakın hastalıklı erkek egolarınızı. Bırakan yanıbaşında da bırakır gitmekle alakası yok. Hatta kız İzmir e gitsin ama olur da orası tutmasa da seni bıraksın. Yazık kafana.
Karakter diye bir şey yok. Herkes her şeyi yapabilir. Ama tek bildiğim güvenmek zorunda olduğun. Kızın hayatına karışamazsın.
onu kısıtlıyorsun sevmek özgür bırakmaktır bozulacağı varsa her yerde bozulur zaten hem karışmakta sana düşmez babası mısın kardesim
Çok saçma, bozulmak isteyen her yerde bozulur İzmir’le İstanbul’la alakası yok güvenin yok bence.
Boynuzlarını cilalalarsın artık
Haksızsın istediğini yazar
Ama ben de onun sevgilisiyim
Haksızsın
Neden
haklısın bence giden geri gelmez oraya eskişehir de yazmasın
3 gün sonra ayrılacaksınız niye tartışıyonuz bırak yapsın tercihini
Bence sen bozuksun kızın aklı varsa sana yol verir
Kızın eğitim hayatından sanane
sevgilisiyim başka yerleri yazabilir
Adamsın adam plüton sevgilisi olunca kölesiyle falan karıştırdı herhalde
Onunda bi hayatı hayalleri var ileride gidemedi diye çok sorun yaratır