Eğitim & Kariyer Sizce uzaktan çalışmak Allah’ın bir lütfu mudur, cezası mı? mermaidmoteldoll Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Tatilde bile çalışmak ya da tatil yaparak bile çalışabilmek… Kızgın kumlardan serin sulara, remote çalışanlar vardır! Siz denklemin hangi ucundasınız?🏖 Sizce uzaktan çalışmak Allah’ın bir lütfu mudur, cezası mı? Cevapla Tatil Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Lütuf değildir 0 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Bana göre lütuf 😄 tabi böyle bir manzarada çalışabilme disiplin ister, her yiğidin harcı değildir 🤣🤣 1 1 Yorumla mermaidmoteldoll +1 yıl Mesai öncesi ve sonrası manzara çokzel. Mesai süresince ağlawak 😅 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence bir ceza düşünsene her zaman çalışma imkanı var 1 1 Yorumla mermaidmoteldoll +1 yıl Sonunda böyle düşünen biri🙏🏻💕 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mezun olunca home office çalışmayı düşünüyorum ben de, biri bununcevaplarsa detaylı olarak mutlu olurum. 1 1 Yorumla mermaidmoteldoll +1 yıl Şimdilik hiç fena gitmiyor, sadece arada iş ortamını kafeye vs çıkartıp havalandırmak lazım bence🫠 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. @efulimmm88 helga’ya sormak lazım bunu. Uzaktan çalışmak nasıl duygu helga? 1 4 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Mükemmel bir duygu 😃 harikulade bir duygu neyse ki tatilde görüşme yapmıyorum. Lütfen 1 hafta daha müşteri yönlendirme 😏 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Senesi dolmadan tatil yapan tek kişisin sen ya 😂 birini bulursak olabılır aslında 🤔 Yorumla efulimmm88 +1 yıl O benim farkım 😎 Telefonu kapatıyorum ben cekmiyor burada 😏 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kapatmana gerek yok kız. Rahat rahat yap tatilini 😂 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kısa bir süre öyle çalıştım. Tekrar olsa tekrar çalışırım 😅 1 0 Yorumla
Ayaşmm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Valla bence evet. Sabah 8 akşam 5 işini hiç sevmem mesela 0 0 Yorumla
Galatalibey Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Dört ayak Üstüne düşmüşsün kedigiller 1 2 Yorumla mermaidmoteldoll +1 yıl Tekerlene yuvarlana düştüm, olsundu 😻 Galatalibey +1 yıl Kedi diyince hemen kulaklar dik
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Allahın böyle bi lütfu olsaydı o zaman uzaktan çalışmayanlar isyan etsin mk ne alakası var 0 0 Yorumla
Feministbagyann Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle allahın lütfudur. Aksini düşünen, düşünmüyordur mskzks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sende a q buradakilere nasıl hava basılacak fotoyu çekebilirim kafasıyla bunu düşünmüşün 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Öyle bir ortamda s... sen çalışamam 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Lütuf tabi ki taş atip da kolunuz yorulmuyor ki 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 442 cevap paylaştı. Kötüüü 0 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. kolay gelsın hayatım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Lütuf değildir
Bana göre lütuf 😄 tabi böyle bir manzarada çalışabilme disiplin ister, her yiğidin harcı değildir 🤣🤣
Mesai öncesi ve sonrası manzara çokzel. Mesai süresince ağlawak 😅
Bence bir ceza düşünsene her zaman çalışma imkanı var
Sonunda böyle düşünen biri🙏🏻💕
Mezun olunca home office çalışmayı düşünüyorum ben de, biri bununcevaplarsa detaylı olarak mutlu olurum.
Şimdilik hiç fena gitmiyor, sadece arada iş ortamını kafeye vs çıkartıp havalandırmak lazım bence🫠
@efulimmm88 helga’ya sormak lazım bunu.
Uzaktan çalışmak nasıl duygu helga?
Mükemmel bir duygu 😃 harikulade bir duygu neyse ki tatilde görüşme yapmıyorum. Lütfen 1 hafta daha müşteri yönlendirme 😏
Senesi dolmadan tatil yapan tek kişisin sen ya 😂 birini bulursak olabılır aslında 🤔
O benim farkım 😎
Telefonu kapatıyorum ben cekmiyor burada 😏
Kapatmana gerek yok kız. Rahat rahat yap tatilini 😂
Kısa bir süre öyle çalıştım. Tekrar olsa tekrar çalışırım 😅
Valla bence evet. Sabah 8 akşam 5 işini hiç sevmem mesela
Dört ayak Üstüne düşmüşsün kedigiller
Tekerlene yuvarlana düştüm, olsundu 😻
Kedi diyince hemen kulaklar dik
Allahın böyle bi lütfu olsaydı o zaman uzaktan çalışmayanlar isyan etsin mk ne alakası var
Kesinlikle allahın lütfudur. Aksini düşünen, düşünmüyordur mskzks
Sende a q buradakilere nasıl hava basılacak fotoyu çekebilirim kafasıyla bunu düşünmüşün
Kesinlikle lütuf
Öyle bir ortamda s... sen çalışamam
Lütuf olduğunu düşünüyorum
Lütuf tabi ki taş atip da kolunuz yorulmuyor ki
Memnun olmayan daha rahst is bulsun, eh
Allahın lütfudur
Bence lütuf.
Lütuf
Lütuf
Lütuf tabiki de
Bence daha güzel
Kötüüü