Patron diyor 15 gün çalışacaksın 1 gün istirat napalim bu patrona?
İş:inşşat
İş:inşşat
Ben tekel de çalışırkende öyleydi. Sen çalışan değil essek arıyorsun deyip kavga edip çıkmıştım (Sonra pişman olup bana gel çalış dön diye kaç kere yalvardı)
Şimdi kimse hakkını savunamaz oldu ben kalkıp karşında desem biliyorum benle çalışanlar eşşek gibi izliycekler beni bu makamlar bu kafalıklar yanlış kişilerin elinde
Ben desem boyle şöyle diycek nede olsa 1 gidiyor 3 geliyor hadi al çantanı çık hikayenin sonunu biliyorum ben
Düz işçiyiz ya işten yana sıkıntı yok ne iş verirse yapıyorum ama bu adam biraz imansız pek bana yalvaracak gitme diycek bi tip degil
Oyle bir durum yok. sizin şantiyede sorumlu is guvenlik amiri yok mu? bu yoksa zaten insaat yapamaz. Direk kendisi size uyari yapar zaten... oyle bir çalışma olmaz
Kafam çok karışık benim ailem yok ne yapıcağımi şaşırdım 😞
Is güvenliğiniz var her insaat artik bu firmalardan adan bulundurmadigi takdirde insaat yapamaz. Bunu amirle konuşun
Oda onun arkasını tutucan olan yine bana olucak 😞
Ona cesaret edemez keşke dedigin gibi yapsa ömür boyu sana bakar😁sen bunu bildir bak neler oluyor gör
Yarın dolmuşta buraya girip başka işe gidiyorum diye yorum yazmazmiyim 😂
Kesinlikle yazmazsiniz siz kendi özlük haklariniz için doğru olani yapiyorsunuz.
Cevap
3Cevap
Inşaat demirini adamın g*tune sok onlar ondan anlar
Hakediyor 😂😂😂
Patronu dövsen bela s... sen zina 😂😂😂
Kafam karışık diycek işine geliyorsa çalış ben ne yapicam sıkıldım iş degistirmekten
6000 sözde ama hiç paramı alacam gibi durmuyor adam varlığı belli degil
2 gün oldu başlayalı işe
Nasıl yani
Gurbetciyim ben evim yok yani belkide mecburiyet var diye böyle yapıyor ya da her iş böyle diye kendimi avutup kendime moral veriyorum çalışıyorum ne halim kaldı nede mecalim 😞
Esenler deyim İstanbul
Yaşamıyorum santiyede kalıyorum ben bu çalıştığım yerde
Yok artik şaka mı bu. sen kölemisin pardon
Patronlar köle olmamızı istiyor maalesef mecburiyet de var bunuda iyi biliyorlar 😞
Baska sehire git calis organizede iş var mesela şu an camasirhaneler elaman aliyordur
ben calisiyordum ciktim
fabrikaya gir calis
Işte gitmesine giderim benim evim yok ben kalıcak yerli işlerde kalmam daha iyi
Oda adam işine gelirse diyor
Yenisini bulana kadar devam
Yaşlanıyorum 😂
Şikayet edin.
Ettim şikayet her şey yoluna girecek diye beklemedeyim ya kazanıcaz ya kybedicez
O patronun yedi sülalesini zalim şey
Bende gelmişini geçmişini 😊😂
Şikayet edeceksin
Şikâyet edince suçlu oluyormuşuz bilinmezlige gidiyor bu iş 😑
Şikayet edincee suçlu olamassın devletin koydugu kurallar var, bu kurallara göre hareket vardır kişinin yaptırımı kural dışı ise şikayet edersin , ya da susar eyvallah dersin
Eyvallah diyemiyorum çok vicdansiz çünkü nereye şikayet etmem lazım
Cimer var işci hakları var sendikalar var
Bunun üstünde durucam inşallah bana şaka yapmıştır
Benimle evlen kurtul
Tamam gel paravani açalım
Evet 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?