Işı bıraksam mi a101de eziyet çekiyorum?

Ya burada basta huzurluydum. Sonra içine girdim baktim yemek yok su yok 15 saat çalıştırıyorlar bizi böyle haftada en az birgün. Sonra borç isteyen müşteri oluyor hayır yasak dedikce ısrarla dediklerini yaptırıyorlar çok geç oduyolar ama. Gec ödedikleri için bu açık oluyor. Fis çıkmıyor bazen kasa bozuluyor ıkidebir böyle olunca açık oluyor maastan gidiyor. Burdaki müdürün yardımcısı da dengesiz bir insan yediği şeyin çöpünü bize temizletiyor. Hic temizlik işi yapmıyor ne paspas ne mop ne cam temizliği hiçbişey yok. Ailem çok fakir paraya çok ihtiyacım var. Oyuzden saatlerce bu işte aç kalıyorum bazen kasa basında.19 yaşındayım bana diyolarki sigortalı ve asgari ücret üstü başka iş bulamazsın diyolar.4 yıllık bölümde kazanamadım 2. defa girdim ben sınava. Napicam bilmiyorum bu isi bırak diyen çok ama parayada ihtiyacımız var. Annemle babam çalışıyor ama babamın maaşı hiç eve tam girdiğini görmedim hep hiç bi şeye yetmiyor falan diyor. Okuyamadim da maddi sorunlar yüzünden çok üzülüyorum. Aşırı ağlıyorum. Kasada eksik cıktı mi bize odetiyolar. Param gidiyor yani ilk maaşı mi 30unda alicam. Napayim sizve. A)2 yıllık iş bulabilcegim bölümlerde varmış onları okusam tekrar yksye girerim sonuçta okulun bana vereceği puan 40 puan zaten yarıya düşse 20 puan gelicek eğer çok iyi çalışırsam onu tamamlarım zaten. B)4 yıllık için mezuna kal ise gitme. C)4 yıllık icin mezuna kal ise git devam et. Düşüncenizi yazın mutlaka.

A şıkkı
B sikki
C şıkkı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Işı bıraksam mi a101de eziyet çekiyorum?