A101'de eziyet çekiyorum bırakmalı mıyım?

Ya bize yüksek maaş alıcaksınız dediler asgari ücret üstü yemek yok şu yok oturmaniza iki defa izin veriyolar. Bazen sizi bütün hafta 15 saat çalıştırıyorlar. Ve bu çok yorucu oluyor haliyle. Haftada 1 gün izin oliyor. Ve üç kağıt var bu işte iki kasada arada bi bozuluyor. Musteriler söyledi bunu kasacida geliyor yine bozuluyor. Musteri diyorki kartimda 5 milyar para var. Makine hata veriyor yetersiz bakiye diye. Fis bazen çıkmıyor çıkmayınca o açık oluyor maaşımdan kesiyolar. Dun bi müşteri bi milyarlık alışveriş yaptı fis çıkmadı diyolarki kasayı bilen üç kişi parayı ödesin. Boyle olur mu ben yanlış bi tuşa basmadım ki makine bozuk fis çıkarmadı. Mudur demiş calisansiniz vericeksiniz. Mudur beni çok tersleri geldiğim günden beri iyi davranmadı onu hiç takmadan işimi yaptim. Ama müdür yardımcısı değişti bizden bi yaş büyük biri geldi. Yemek yiyorum yemek bittiyse diyor iş yap çok iş var. Tuvalete gidiyorum ıkidebir kapıyı çalıyor çabuk gel kasada müşteri var orada hemen yan tarafta odada kamera var baktım kasada kimse yok. Kimse olmasada diyor orada durmak zorundasın bazen kontrol etmeye müdürler geliyormuş. Kizin tavırları arkadaşımla beni çok sıkıyor ve eziyor. Dun yemek yemiş yiyeceğinin çöpünü saga sola atmış bana temizletiyor. Benim isim a101i temizlemek artık temizlemek degilki. Akşamları kasa temizlenip çöpler çöpe atılıyor yer tertemizdi bence bilerek yere üç tane kağıt atmis. Kasa temizlemeyi unuttum ama saat çok geç olmuştu. Foto çekmiş iş yeri grubuna atmis diyorki arkadaşlar hergun yapılan şeyi söylemek zorunda değiliz mudurde bize kızdı. Ama dün akşam sildim kasa tarafını. Bu sabah ta bana diyorki çöpleri temizle dedim dün yaptım. Bana diyorki müdür yardimcisiyim ben ne dersem yapmak zorundasın. Paraya çok ihtiyacım var çok fakir ailenin çocuğuyum doğru dürüst kıyafetim yok diye bi işte calisayim dedim eziyet ediyor kız bana. Her yeri toplamıştim aksam yiyecekleri yerini değiştirmiş isleri bana bırakıyor kendisi hiç temizlik işleriyle ilgilenmiyor eli hiç pisliğin içinde değil. Egolu havalı bi tıp. Su içtim geçen gün bana bizden izin almadan şu icemezsin dedi. Ay sonu gelince çıkmayı düşünüyorum da bu kıza Napmaliyim. Sunu yap bunu yap diyor kız arkadaşımla bana diğerleri ful erkek zaten. Herkes bana çıkma başka yerde iş bulamazsın diyor ıssız çok arkadaşım var. Ama yaşım 19 belki alır biyerler. Burasida eve yakın gidis geliş rahat oluyor. Buranin sorunu açık olması ve müdür yardımcısı kız dengesizliği. Yoksa idare ederdim ben. Bu işte geciciyim üni okicam ben.

Hemen birak
Maaşı al öyle birak
Okul başlayana kadar devam et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
A101'de eziyet çekiyorum bırakmalı mıyım?