Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada danstan kastım şu kareografili danslar oluyor ya. Bazı insanlar dışarıda yapıyor gormussunuzdur
Şimdi ben dansçı olmak istiyorum ama ailem izin vermiyor malum. Bu yüzden sanırım tıp alanına yöneleceğim. Zaten tıbba da ilgim var. Eğer sesim güzel olsaydı dansla birlikte yapardım ve yüksek üne kavuşulabilirdim. Dansçılar da büyük bir ün ama başarı ve hayranlık anlamında ün oluşabilir mi? Eğer olmazsa boşuna vakit kaybetmem ve tıbba yönelirim. Lütfen yardım edin hepinizin düşüncesi benim için önemli lütfen ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet bence kariyeri vardır
Öyle birilerini tanıyor musun ya da duydun mu?
Hayır öyle bir arkadaşım olmadı ama genel olarak duyduğumu göre başarılı oluyorlar. mesela bir çok oyuncu aslında dansçı da
Aynen öyle kişiler var ama ben yapsam sadece dansa yönelirim başka mesleği yanına almam.. bu yüzden pek unlenmem heralde. Teşekkür ederim
Rica ederim
Tıp oku dansını da yap engel yokk
Ama dansa da çok büyük bir isteğim var. Yüksek kariyer olanakları yoksa yapmam heralde. Olduğunu düşünüyor musunuz?
Yani dansta ne kadar yüksek kariyer olanağı olabilir ki bilemedim xD bir de bizim toplumda hoş karşılanmıyor maalesef, ama doktor olsan daha çol saygınlığa erişirsin
Dans ediyorsun para kazanıyorsun hepsi bu
Aslında araştırdığımda da sizin gibi sonuçlar ortaya çıkıyor. Sanırım dans ne kadar iyi olursa olsun fazla önem ve değer verilen bir şey olmuyor. Haklısınız. teşekkür ederim
Guzel olurdu dansci sevgili
Ushjensjsj bence de
Ozele bakarmsn
Seviyem sizinle konuşmama izin vermiyor sitede. Belki başka zaman
Bekliyorum
Yazdim
Hobi olarak dans var canim
Vardır tabiki hepsi ayrı çalışmalar yapiyor
Böyle çok iyi dans edip çok başarılı olan birilerini tanıyor musunuz? Ben araştırdım da bulamadım. İyi dans edenler genelde şarkıyla beraber ortaya çıkıyorlar
uçlarda gezme başşak
Üç derken?
ortayol iyidir işte
Yani yüksek düşünme diyorsun doğru mu anladım?
yüksek demedim.. dans veya tıp ancak küçük oranda kişiyi mutlu eder.. çoğu vasat noktada kalır işte.. o nedenle daha az riskleri olan bişeyler daha mantıklı gibi
Yani bilemedim. Benim için risk almak önemli değil. İstiyorsam sonu kaybetmek de olsa yüksek risk alırım. Ve kendimi bir türlü tatmin edemiyorum illa yüksek olacak. Keşke böyle bir hissim olmasaydı. Görüşünü paylaşıp zaman ayırdığın için teşekkür ederim:)
rica ederim zaman ayırmak için buradayız zaten. ve tatmini daha farklı yerlerde arayıp işinde güven aramanı tavsiye ederim ;)
Deneyeceğim
vardır