Sürekli araştırarak, uygulayarak yeni şeyler deneyerek, bu alanda internette hazine değerinde kaynak var ilgili olan kişi her türlü öğrenir ve ortaya bişeyler çıkartırsa okul okumadan bile çok iyi yerlere gelebilir sektörde bir çok örneğide mevcut
O kadar kolay değil öğrenmesi anlaması zor ve ciddi zaman ve emek isteyen bir alan ve kişinin sürekli kendini güncel tutması gerek çünkü sürekli güncellenen yenilikler ortaya çıkan bir sektör yani kişinin ilgisi yoksa okul dışında kendine bisey katmazsa ve kendini yenilemezse işi zor
Gerekli emeği verirse yapabilir insanları aşağı çekmeyin daha çok motive eden başarısız olursa o başarısız olsun ama istediği içinde olan alana yönelsin sizde destek olun köstek olacağınıza fksjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
üniversiteye bakmazlar ki kendini geliştirirse her yerde iş bulur bilgi ve neler yapabildiğini göstermek çok önemli bu sektörde
Herkes ayni bilgiyi almiyor? Onun digerlerinden farki ne olacak
Zaten okulda bişeyler öğretmezler kendi kendini geliştirir projeler üretirse kişi çok iyi yerlere gelebilir
Tamam da işte o üniler gelistirmene yardimci oluyor. Kendisi kendini nasil gelistiricek int bulursa 2 3 kursla mi?
Sürekli araştırarak, uygulayarak yeni şeyler deneyerek, bu alanda internette hazine değerinde kaynak var ilgili olan kişi her türlü öğrenir ve ortaya bişeyler çıkartırsa okul okumadan bile çok iyi yerlere gelebilir sektörde bir çok örneğide mevcut
O kadar kolaydi yani ben kuzenime diyorum Git ogretmen ol beni dinlemiyor. Bakalim nolcak
O kadar kolay değil öğrenmesi anlaması zor ve ciddi zaman ve emek isteyen bir alan ve kişinin sürekli kendini güncel tutması gerek çünkü sürekli güncellenen yenilikler ortaya çıkan bir sektör yani kişinin ilgisi yoksa okul dışında kendine bisey katmazsa ve kendini yenilemezse işi zor
Ben de kuzenime aynisini diyorum bak zormus yapamazsin ama laf dinletemedim. Gitsin nehali varsa gorsun
Gerekli emeği verirse yapabilir insanları aşağı çekmeyin daha çok motive eden başarısız olursa o başarısız olsun ama istediği içinde olan alana yönelsin sizde destek olun köstek olacağınıza fksjd
Ben onun iyiligini dusunuyorum. Kolay is bulsun diye. Cevremde cok muhendis var ondan diyorum. Is bulsun diye