Biyomedikal mühendisliği bölümünde okuyan birini duyduğumuzda ilk olarak ne gelir aklınıza?
Merak ettim ☺️
Biyomedikal mühendisliği bölümünde okuyan birini duyduğumuzda ilk olarak ne gelir aklınıza?
Merak ettim ☺️
Bir öğrenci gelir aklıma ve geleceğe yönelik büyük beklentileri olan bir ayaktakımı mensubu gelir aklıma, bu kimse böyle kabul ettirir kendini sürüye, ben de sizdenim der, ben de sizin bir parçanızım bakın ve görün.
Cevap
9Cevap
Şok cihazı, ultrason, röntgen , mr ile radyoaktif fantezi yaşayan bir dış birde gizli iç dünyası olan aseksüel bir hatun
Nls cihazını biliyorsa alanında iyi olduğunu düşünürüm
Imm anladım
Gözlemlerim sana uyuyır mu
Git la
🤣🤣🤣🤣 mezun olunca görürüm seni gidiyorum
Engelli
Hahahah iyi checkup yapmışım 😎
medikal olarak kullanilan cihazlar. kalp ritm cihazi, xray cihazi, MR cihazi vs vs
🙂
Ben daha seçmedim o bölümü insanlar bu bölüm hakkında ne düşünüyor diye merak ettim ☺️
Evet bir yıl okuyacam bu bölümü sonra sınava gireceğim tekrar tıp bölümü için
Yapacak Bir şey yok bir yıl kaybetmek istemiyorum zaten geçen yilda da evde kalmıştım hallederim elimden geldiğince
Evet oda gelirse sevinirim
Acaba mezun olduktan sonra Burger king'de mi çalışacak yoksa Waikiki de mi onu düşünürüm
Komik
Başka ülkelerden daha iyi şükret
Medikal deyince, bacagim kirilmisti. Alçı, baston gibi seyler madikalden almistim. Onlari tasarlayan diye düşünürdüm. Cahillik bu işte.
Geçmiş olsun
Bir şey gelmez aklıma.
Peki
Biyolojik reaksiyonların enfekte olması
😅😅
Bişe gelmedi normal bir bölüm
Sizin cevaplariniz hep böyle
Çok şirin ☺️
Önce duymam lazım..
Duyarsınız inşallah ☺️
Bencede
tıbbi danışman