Ben her kadının ekonomik özgürlüğünü kazanması gerektiğini düşünüyorum. Tabiki herkesin kendi tercihi ve saygı duyuyorum ama sizce doğru mu?

Ben her kadının ekonomik özgürlüğünü kazanması gerektiğini düşünüyorum. Tabiki herkesin kendi tercihi ve saygı duyuyorum ama sizce doğru mu?

İşte bu erkeklerin işsiz kalmasına neden oluyor. Sonra erkek kendi kazandığıyla evlenemez, ev alamaz hale geliyor. Erkekler erkeklikten uzaklaşıyor böyle olunca da, sonra bazıları deliriyor.
İşini iyi yapan bir erkek işini iyi yapan bir kadından işini daha iyi yapıyor.
Ayrıca kadınların geliştirdiği bir şey yok. %99 u para kazanıp süslenme ve fotoğraf çekme, dedikodu derdinde.
Çocuğu olunca da kendi büyütmüyor tam olarak. Büyüttüğünü de anne olarak değil de robot olarak büyütüyor. Sosyal medyadan değil anneliğinden ödün veriyor.
Valla Normal değil. Evde oturup televizyon başında gri eşofmanla sabahtan akşama kadar koca hizmeti görüp avrat muamelesi göremem.
Öyle zihniyette avratlar zaten kocasının her dediğini yapar ki istemez herif kadın okusun
Değil tabii ki. Ama yeni nesil genç kadınların çoğu evliliğe kariyer gözüyle baktığından bir şey diyemiyorum. Kadın her zmaan kendi ayakları üzerinde durmalı. Bu da evlenmeye engel değil
Hayır, normal değil.
Kadınları okumaları ve çalışmaları gereklidir ve gerekli olması yalnızca ekonomik özgürlükten ibaret değil. Okumayan ve çalışmayan bir kadına saygı duyamam.
Cevap
9Cevap
Yani neden olmasın. Daha gençsiniz, iş hayatı herkes için çok kolay geçmiyor. Kadınlar özellikle özel sektörde de devlette de düşük maaşa ve baskıya maruz kalabiliyor. Ayrıca kadın yaratılış itibari işe naif. Özellikle evlendikten sonra çocuk ev ve ev işlerine destek olmayan bir erkek var ise hayat çekilmez oluyor. Ha evlenmezsin senin tercihin. Ama Eşin iyi bir insan çalışmasanda ev işlerine yüne yardım eden biriyse o zaman çalışıp neden kendini yorasın
Zengin saf birini bulursa evlenmesi daha mantıklı okuyanlar ne oluyor doktorlar bile yoksulluk sınırının altında maaş alıyor. 22 yaşında bir kız 45 yaşında zengin koca bulup evlenirse gayet mantıklı bir şey yapmış olur
Bence kadınlar okumalı meslek sahibi olup para kazanmalı öyle işsiz güçsüz evlenip koca eline bakmamalı sonra böyle evliliklerden ipe sapa gelmeyen sorunlu çocuklar oluyor gerek yok yani okusun kızlar
Üniversiteler, 4 sene boyunca iş bulmayı erteleyen kurumlara dönüştü. Üniversite okumana rağmen asgari ücret alıyorsan niye okuyasın? Çok iyi bir şey okuyacak ki asgari ücretten fazlasını alsın
Katılıyorum sana önce Kendi ayakları üzerinde durmayı başaran sonra evlilik yapması daha çok mutlu olacağına inanıyorum
Bence bir kadın evlenmek yerine okumalı hiç evlenmesin daha iyi
"Eykekley coh kötü ühühühühü" 🤣
kado
Enayilikten başka bir şey değil
Hayır bence okumalı ama herkesin kendi kararı
Ben olsam işi olmayan bir kadınla evlenmem
Dedikodu yapmayın 🤣
Bazen şartlar farklı oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?