Eğitim & Kariyer Evli iken okumak saçma mı? Vanessa24 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Şu an diş hekimliği 3. sınıf öğrencisiyim. Arkadaşlarım hep aşağılayıcı bir şekilde bakıyor. Sürekli saçma sapan sorular soruyorlar. Ben okuyamaz mıyım yani? 🥺 2 yıllık evliyim. Evli iken okumak saçma mı? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AcılıkoalaFenomen Takip Et Master Yaş: 25 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Okuyabilirsiniz tabii ama genelde okul bitince evlenildiği için insanlar erken evliliğin altında bir sebep olduğunu düşünür. 1 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 5 ay Kanka evlenmek diş hekimliği okumaktan daha mantıklı bir karar öyle söyleyeyim sana 😃 1 2 Yorumla everkeğii 5 ay Aynen 😃 Yorumla Vanessa24 5 ay Neden ki? Yorumla
anonimbirsey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 632 cevap paylaştı. Kıskançlıktan hasetlenmişler. Okulunu bitirince görürüm onları ben 1 2 Yorumla Vanessa24 5 ay Neden kıskansınlar ki? Yorumla anonimbirsey 5 ay Diş hekimi olacağın için Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 27 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı. Kız bırak okulu niye uğraşıyorsun zevkine oku okuyacaksan 1 3 Yorumla Vanessa24 5 ay Neden zevkine okuyayım? Yorumla everkeğii 5 ay Kocan bakar nasıl olsa, gelecek kaygın yok ki Yorumla Vanessa24 5 ay Ne alaka kocam bakar diye evde mi oturayım, erken evlendi diye beni cahil sanma. Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 37 , eic 89% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 426 cevap paylaştı. Hemde ne güzel okunur Hayırlı olsun Yüksek ihtimalle kiskandiklarindan boş ver sen Önüne bak 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Hayır hiç saçma değil. Bende evli olsaydım okumaya devam ederdim. 2 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Niye saçma olsun , eve ikinci bir gelir giricek sonuçta 1 0 Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değil de erken evlenmek saçma olmuş. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Okuyabilirsiniz tabii ama genelde okul bitince evlenildiği için insanlar erken evliliğin altında bir sebep olduğunu düşünür.
Kanka evlenmek diş hekimliği okumaktan daha mantıklı bir karar öyle söyleyeyim sana 😃
Aynen 😃
Neden ki?
Kıskançlıktan hasetlenmişler. Okulunu bitirince görürüm onları ben
Neden kıskansınlar ki?
Diş hekimi olacağın için
Kız bırak okulu niye uğraşıyorsun zevkine oku okuyacaksan
Neden zevkine okuyayım?
Kocan bakar nasıl olsa, gelecek kaygın yok ki
Ne alaka kocam bakar diye evde mi oturayım, erken evlendi diye beni cahil sanma.
Hemde ne güzel okunur
Hayırlı olsun
Yüksek ihtimalle kiskandiklarindan
boş ver sen
Önüne bak
Hayır hiç saçma değil. Bende evli olsaydım okumaya devam ederdim.
Niye saçma olsun , eve ikinci bir gelir giricek sonuçta
Değil de erken evlenmek saçma olmuş.
Cahil onlar
Okumayıp ne yapacakmışsın
Okursun üzülme okumak hakkın 🥺