Yatılı kalıyorum adam akıllı iznim yok 18 yaşındayım ve yemek hariç her işle ilgileniyorum 1600 TL maaş alıyorum bayramda bile eve gelmiyorum üstelik ek ücret almıyorum
Sizce bı evde yatılı kalıp ev işleriyle ilgilenmek kaç para eder?

Yatılı kalıyorum adam akıllı iznim yok 18 yaşındayım ve yemek hariç her işle ilgileniyorum 1600 TL maaş alıyorum bayramda bile eve gelmiyorum üstelik ek ücret almıyorum
Uatıli yatdimci ortalama ücretleri 5000 - 7000 TL. arası şu sıralar. Sen kendi sömürtuyorsun. Mecbur bile olsan en azindan 3000 istemen lazim;kabul etmiyorlarsa isi birakma blöfü yapman gerek. Daha ucuza bulamayacakları icin ciddiyetini görüp kabul edebilirler.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!1600 tl neyine yetiyor bu arada
Aileme verdim geçen sene bu sene telefon almak istiyorum ama 3 ay çalışsam anca karsiliuorn
1600 tl dalga geçermiş gibi para veriyor sokağa çıkıp dilensen aylık daha çok kazanırsın paranı maaşını yükselttir konuşarak yoksa ezer seni hep
sende ona güle güle deseydin keşke ezdirme kendini bak sana verdiği değere bak o zaman güle güleymiş ağzının ortasına çakmadan ayrılmazdım işten küfür edecem ama edilmiyor buradan karaktersize bak o zaman güle güle diyor o. r. s. p. u. ç. o. c. u. gu ya resmen, sen işten çıksana kızım bune böyle kölemi çalıştırıyor
6-7 bin tl alması lazım
1600 haftalık mı
İyide güzelim başka hiçmi iş yok günlük yazık günah Allah tan da korkmuyorlar
Senin hakkın en az 7 bin artı sigorta yapmıyorlar 2 binde öyle toplam 9 bin eder
Aynen öyle ailem de ses çıkarmıyor ilk başta maaş lafı geçince biz memnun ederiz demişler Bide çok memnun kaldım valla
Valla nerelisin bilmiyorum ama iş konusunda istersen elimden gelen bir şey varsa yardımcı olurum
Aynı şehir ise belki elimden bir şey gelir en azından asgari ücretle sigortalı çalışacak bir yer
Adanaliyim ama bu sene calisicam mecbur yani 2 ay seneye başka iş bulurum en az 4-5 binlik
Anladım adanalı tanıdığım var şu an orada bayram için gitti tam olarak neresi
Ucuz işçi
Köle
En İyi Kız Görüşü