Ne kadar maaş, ev arabanız veya herhangi bir şeyiniz var mı genel olarak sordum
2 ay
Maaşlı çalışan değilim yüksek gelirim var evim var arabam oldukça pahalı ve lüks ama hiçbir zaman bunlarla imajımı çizmiyorum tanıştığım kişiler gelirimi yaşantımı bilmiyor gizli tutmayı tercih ediyorum kimin ne mal olduğu ortaya çıksın diye ve işe yarıyor hep mallar denk geliyor bana nedense
Valla seni olduğu gibi kabul eden biri olmalı seni paran olsa dahi durum iyi olsa dahi bunun için değil gerçekten sevdiği için olmalı ben şahsen paraya erkeğin durumuna kanacak biri değilim ya sende dikkatli ol paran olabilir ama kızlar buna genelde düşer paranla kimseyi kullanma
Kullanmıyorum öyle biri değilim çok şükür sevgiye saygıya sadakate önem veriyorum ama günümüz kızlarının derdi insanlık değil karakter değil o yüzden bu yönlerini gördüğüm zaman salıyorum uğraşmaya değmez
Öyle biri değilsen güzel insanlik karakter önemli ama kimse dışına bakmadan içine bakmaz ki
Hayırlısı olsun
Aynen hayırlısı 😌
Benim 65,5 bin TL maaşım, 10 yaşında 2+1 apartman dairem, 2013 model arabam, 200 bin TL işitme cihazı ve 1,5 milyona yakın evlilik birikimim var.
Babamın 29 bin TL emekli maaşı, 13,5 yıllık 2002 model arabası ve köyde küçük bir bahçesi var.
Annemin 980 m2'lik köyde bahçesi ve 1+1 verandalı yaklaşık 30 m2'lik bahçe evi var. Annemle babamın ortak 2 yaşında 3+1 dairesi var.
Çok şükür ama tanıştığım kişiye bunu hissettirmemeye özen gösteririm ilk buluşmaya arabamla bile gitmem karakterim için benimle birlikte olduğundan emin olmalıyım
Benim durum hayali ama profilim şöyle düşünebilirsin 😄
İzmir’de yaşayan 32 yaşında freelance finans danışmanı bir Eko var 🧑💻 Gelirim sabit maaş gibi değil ama ortalama iyi diyebileceğim seviyede. Ev kredim yok kira ödüyorum 🚪 Arabam var ama öyle lüks değil iş gören bir model 🚗
Sen istersen kendi gelir gider yapını da konuşuruz biraz, bir evi geçindirecek seviyeyi birlikte netleştirelim 💸✨
Cevap
24Cevap
Fakiriz elimizde sağlam bi karakter var oda işe yaramıyor jsjsjshs
En önemlisi o biliyo musun karakter olmazsa herkes 0
Fakir değilim o işin makarasiydi ama olsamda onurumla şerefimle yaşamaya devam ederim her şey gelir geçer Allah karakterimize zeval vermesin
evim var işim var 60 bin tl maaşım var arabam var ama 300 bine yakın borcum var yaşıyoruz yani
Olsun borç biter ya
evet bitti canım 50 çeyrek borcum var idi 1,5 senede 10 çeyrek kaldı bir de 160 bin tl borcum kaldı
İşte zamanla azalıyo bence kendine güvenmiyosan o kadar borcun altına girme ya
şükür ya bir şey kalmadı
Ev araba var da maaşım yok çocuklar biraz büyüsün o zaman maaşımda olacak inşallah 😄
Evet çok şükür. Kira derdim yok o yüzden fazlasıyla yetiyor.
hayırdır? kendine birini mi arıyorsun?
bu arada ben fakirim.)
Bi evim bi arabam aylık 86450 tl gelirim var
Maşallah daha ne olsun evlen 😂
Niye evlenim gerek yok bence
Napcan başka
Böyle güzel boş ver trip çekemem kimsenin
Dolar kazanıyorum bşraz daha avantajlı ama ne kadar gelirse o kadar gidiyor geçinme durumu fazla göreceli bir durum
Çok şükür birkaç eve geçindirecek kadar tüm lüksleri ile beraber gelirim var. 2 ev 1 sahsi 1 sirket aracı ve ticari yatırımlarım ve yatırım hesabımda 1.5 mio
Çok şükür kazanıyorum birşeyler
İyi ne güzel
Aylık gelirim 70 bin yakında yurt dışına Gidecem orada da aylık 120 bin alacam
Maşallah evlen o zaman
Kimlen aday yok
İstesen bulursun ya belki yurt dışından isteyen gönlü olana insan bile kolay bulunur
Yırt dışından evlenmem ben asla
Eee ne bekliyorsun görücü evlen ne kaldı
Bakalım nasıp
Ev var araba var ortalama 110k maaş var çok şükür
Evet var. İki ev de geçinir hatta.
Geçindirdiğimize göre
Tek mal varlığım acılarım
İki maaş yetiyor şükür
dilenciyim , aile geçindirebilirim
3 araba var annem babam benim çalışmıyorum
En az 90 binnalıyom neden
İyi o zaman geçinebilyosan iyi yanı evlen